RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti si budala Marko.Kako mozes reci za covjeka da je bog.Gadhafi je samo jedan covjek koji se mora povuci sa polozaja a posto je nacinio ove masakre sigurno ce mu biti sudjeno jer ako ga uhvate sigurno se nece izvuci bez konopca za vjesanje.
Znas li ti ko je Jusuf Kardavi?! Jusuf al Karadavi je autoritet u Islamskom svijetu svi mi muslimani imamo bar po jednu njegovu knjigu.Inace ja imam jednu njegovu knjigu i od tada sam ga zavolio i zato Fetva se mora ispuniti i Gadhafi mora biti ustrijeljen.

Ti si budala Marko.Kako mozes reci za covjeka da je bog.Gadhafi je samo jedan covjek koji se mora povuci sa polozaja a posto je nacinio ove masakre sigurno ce mu biti sudjeno jer ako ga uhvate sigurno se nece izvuci bez konopca za vjesanje.
Znas li ti ko je Jusuf Kardavi?! Jusuf al Karadavi je autoritet u Islamskom svijetu svi mi muslimani imamo bar po jednu njegovu knjigu.Inace ja imam jednu njegovu knjigu i od tada sam ga zavolio i zato Fetva se mora ispuniti i Gadhafi mora biti ustrijeljen.

Ja sam budala a ti si ^^#@&*^&*^&*^#(& ^&#@)*^^ &()&#@)&# &)&*()#@&) !!!!! Gadafi je Bog, gadafi je Bog!!!
A lepo ti kazem. Boli me ona stvar sta je neki lik u vasem svetu. Moze biti i glavni saman lvl85 sa full T11 setom!!!! Mogu imati i 10 njegovih knjiga pa sta. Moze on da prica sta hoce, isto tako Gadafi moze da posalje par placenika da ga overe pa ce mu Fatva znaciti koliko i gljivice na nogama. Mislis da ga se Gadafi boji i da mu to sto je samoproklamovani veliki vezir n-tog reda rekao, ne budi smesan!!!

I da, Gadafi je Bog!!!!

110222109.jpg

Foto: SkyNews

Muammar Gaddafi
"Neću napustiti zemlju, umrijet ću kao mučenik"

Libijski vođa Moammar Gaddafi u utorak je u televizijskom obraćanju narodu potvrdio da neće odstupiti s vlasti, već da će umrijeti kao mučenik.

"Slika Libije u očima svijeta je iskrivljena. Ja sam beduinski ratnik koji je donio slavu libijskom narodu", poručio je Gaddafi.

"Ja sam vođa revolucije, a ne predsjednik koji mora otići. Neću otići iz Libije, umrijet ću ovdje kao mučenik", rekao je libijski čelnik na državnoj televiziji, prenosi Reuters.

On je naglasio da su se "Libijci oduprli SAD-u i Velikoj Britaniji u prošlosti i da se neće predati". Gaddafi je za nemire okrivio mladež, koja po njegovom mišljenju kopira događaje iz drugih arapskih zemalja. Istakao je kako silu još nije upotrijebio, ali ako zatreba, poručio je, učinit će i to.

Najavio je formiranje novih komiteta i općina, počevši od sutrašnjeg dana, što bi trebalo predstavljati reforme koje je ranije najavljivao. Pozvao je Libijce da izađu na ulice i daju mu podršku.

Libijski čelnik je demonstrante opisao kao bandu, štakore i plaćenike koji ne predstavljaju libijski narod.

"Oni Libiju žele pretvoriti u islamsku državu, novi Afganistan", rekao je Gaddafi.

(FENA)

Pitam se a sta smeta Gadhafiju Islamska drzava kada se on uvijek pozivao na Kur'an i na Islam pa je cak u Italiji drzao predavanja o Islamu i dijelio besplatno knjige Kur'an.
Zasto bi nekome smetalo da se Libija pretvori u Islamsku drzavu i da ima Islamsku vlast i da drzavom vladaju Uleme i Mule.To meni ne smeta i ja bih volio vidjeti jednu takvu Libiju koja je lijepa zemlja i moze da bude jos ljepsa.
Da je Bosna vecinski muslimanska odmah bi se borio da se uvede Serijat po uzoru na Iran.

Pa dobro on je sam stavio do znanja sta i kako misli i radi i kakav je , nema veze sto dosta manje znamo o drugoj strani ... Jeste da mediji vecito muvaju i sve , al ovaj sam sve rekao sta treba :)

Koliko je tebi godina? Da li si ti ikada cuo za medijski rat? Kako znas da to nisu pristalice Gadafija? Pise im na celu?
Sta mislis sta je bilo za pristalicama Mubaraka, onim sto su ih demonstranti pohvatala, svi cute i niko nezna!!! Mani me tih gluposti o jadnim ljudima. Nemas pojma sta se tamo desava osim sto vidis na Tv-u, Youtube-u ili nekom drugom portalu a stavio bi ruku u vatru da je to zaista tako i da je to jedina istina....

Pa si rešio da ti Gadafi bude bog. Lepo lepo, nema šta. Vrlo napredno i logičko rezonovanje: ako je neko protiv amerike, moj je idol. Ura Gadafi, komadaj,, ubijaj, smrvi sopstveni narod, samo budi nama živ zdrav, protiv amerike i i danje prodaj naftu po celom zapadu (to nije važno, važna je dobra antiglobalistička retorika).

Zamisli verziju Tita samo da je bio kasapin i neprikosnoveni apslotista koji ne preže da vlast osigura krvlju sopstvenog naroda (a ne onakva ljudina i demokrata kakv je bio ;)). E to je Gadafi.

Pitam se a sta smeta Gadhafiju Islamska drzava kada se on uvijek pozivao na Kur'an i na Islam pa je cak u Italiji drzaio predavanja o Islamu i dijelio besplatno knjige Kur'an.
Zasto bi nekome smetalo da se Libija pretvori u islamsku drzavu i da ima Islamsku vlast i da drzavom vladaju Uleme i Mule.To meni ne smeta i ja bih volio vidjeti jednu takvu Libiju koja je lijepa zemlja i moze da bude jos ljepsa.

Odakle tebi da je to Islamska revolucija ?

Pitam se a sta smeta Gadhafiju Islamska drzava kada se on uvijek pozivao na Kur'an i na Islam pa je cak u Italiji drzao predavanja o Islamu i dijelio besplatno knjige Kur'an.
Zasto bi nekome smetalo da se Libija pretvori u Islamsku drzavu i da ima Islamsku vlast i da drzavom vladaju Uleme i Mule.To meni ne smeta i ja bih volio vidjeti jednu takvu Libiju koja je lijepa zemlja i moze da bude jos ljepsa.
Da je Bosna vecinski muslimanska odmah bi se borio da se uvede Serijat po uzoru na Iran.

Nema Mingec od toga ništa. Islamisti su slabi tamo.

Pa si rešio da ti Gadafi bude bog. Lepo lepo, nema šta. Vrlo napredno i logičko rezonovanje: ako je neko protiv amerike, moj je idol. Ura Gadafi, komadaj,, ubijaj, smrvi sopstveni narod, samo budi nama živ zdrav, protiv amerike i i danje prodaj naftu po celom zapadu (to nije važno, važna je dobra antiglobalistička retorika).

Zamisli verziju Tita samo da je bio kasapin i neprikosnoveni apslotista koji ne preže da vlast osigura krvlju sopstvenog naroda (a ne onakva ljudina i demokrata kakv je bio ;)). E to je Gadafi.

Ma pusti ga.Lud covjek nacisto.Cuo sam da se s njim igra cijeli Novi Sad i samo ga zapodjevaju da pjeva

Muammar Gaddafi
"Neću napustiti zemlju, umrijet ću kao mučenik"

Libijski vođa Moammar Gaddafi u utorak je u televizijskom obraćanju narodu potvrdio da neće odstupiti s vlasti, već da će umrijeti kao mučenik.

"Slika Libije u očima svijeta je iskrivljena. Ja sam beduinski ratnik koji je donio slavu libijskom narodu", poručio je Gaddafi.

"Ja sam vođa revolucije, a ne predsjednik koji mora otići. Neću otići iz Libije, umrijet ću ovdje kao mučenik", rekao je libijski čelnik na državnoj televiziji, prenosi Reuters.

On je naglasio da su se "Libijci oduprli SAD-u i Velikoj Britaniji u prošlosti i da se neće predati". Gaddafi je za nemire okrivio mladež, koja po njegovom mišljenju kopira događaje iz drugih arapskih zemalja. Istakao je kako silu još nije upotrijebio, ali ako zatreba, poručio je, učinit će i to.

Najavio je formiranje novih komiteta i općina, počevši od sutrašnjeg dana, što bi trebalo predstavljati reforme koje je ranije najavljivao. Pozvao je Libijce da izađu na ulice i daju mu podršku.

Libijski čelnik je demonstrante opisao kao bandu, štakore i plaćenike koji ne predstavljaju libijski narod.

"Oni Libiju žele pretvoriti u islamsku državu, novi Afganistan", rekao je Gaddafi.

ЗАРАД ОВОГА, ЗГАЗИ ИХ, МОАМЕРЕ, СВЕ!!

Pa sacekaj zar nije Tito slao ljude na goli otok. Meni je to surovije!!!

Ne nego si ti resio da je jedina istina ono sto kaze CNN i neko ko je ubacio par slika na Youtube, apsolutni dokaz. Bratov drug se vratio pre 2 dana i sasvim drugacija prica, iz prve ruke. demonstranti prave najveca sranja, kolju, pale, ubijaju...

Поздрав пуковнику Гадафију,
великом борцу против банкарске диктатуре!

Пуковниче, учи на грешкама покојног председника Милошевића,
без милости гази ту петооктобарску гамад!

БАНКАРСКА ДИКТАТУРА КОЈА ПРЕТИ СЛОБОДНОЈ ЛИБИЈИ
СЕ МОРА ЗАУСТАВИТИ ПО СВАКУ ЦЕНУ!!!

СМРТ БАНКАРСКИМ ДИКТАТОРИМА И ТИРАНИМА!
ЖИВЕО ВЕЛИКИ ВОЂА ГАДАФИ,
ВОЖД СЛОБОДНЕ ЛИБИЈЕ!

Sve je lpeo i slatko, znamo tvoju pricu. Da imas hrabrosti ti bi isao sada tamo da se boris za svoj narod a ne da provodis sate na forumu i pises gluposti.

A kako bi se borio? Pojasni!!!

Mislim da nije tako.Svi izgovaraju Tekbire Allahu Aqbar i svi masu zastavom sa polumjesecom i zvijezdom.

Naravno, narod jeste religiozan. Ali nema ništa od šerijata. Ti ljudi jednostavno to ne žele. A mogu biti religiozni i u sekularnom društvu, zar ne? Svako dobro im želim u borbi za slobodu.

Ono za opsadu Bengazija je dezinformacija.

Gadafi ne treba da ponovi milosevicevu gresku, neka vojskom i tenkovima rasturi te teroriste, libija je bogata zemlja i postace zapadna kolonija ako svrgnu gadafija

Поздрав пуковнику Гадафију,
великом борцу против банкарске диктатуре!

Пуковниче, учи на грешкама покојног председника Милошевића,
без милости гази ту петооктобарску гамад!

БАНКАРСКА ДИКТАТУРА КОЈА ПРЕТИ СЛОБОДНОЈ ЛИБИЈИ
СЕ МОРА ЗАУСТАВИТИ ПО СВАКУ ЦЕНУ!!!

СМРТ БАНКАРСКИМ ДИКТАТОРИМА И ТИРАНИМА!
ЖИВЕО ВЕЛИКИ ВОЂА ГАДАФИ,
ВОЖД СЛОБОДНЕ ЛИБИЈЕ!
Не бламирајте се овим глупим поређењима с Милошевићем.

Уопште није за поређење неспособњаковић који је уништио једну земљу, с Гадафијем, који је Либији стварно донео добро, и који се сад уистину бори против зла - исламског фундаментализма, и капиталистичко-неолибералног растурања Либије.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back