RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dosad sam imao sumnju da je Gadafi americka lutka na koncu - te odustade od nuklearnog programa , te pusti Britis Petroleum , te uze Blera za savetnika , te sin mu igra u Italiji .. i da ne nabrajam ... :rumenko:

A onda se setih da nije priznao Kosovo i da trazio od muslimana u Bosni da ostanu u ,,skracenoj Jugoslaviji , i da zahebu Hrvate ... :think:

MOAMERE IZDRZI !!!!

NE DAJ SE PUKOVNICE - GAZI BAGRU OBOJENU !! :D APSI CIAse !!!

Udri CIA-u. Muamere majstore. :klap: :klap:

Danas sam sa ortakom sreo nekog Libijca u gradu. Trazi neku ulicu, nosi neku shtaku i hramlje....Bash mi ga neshto bilo zao. Trazio je doktora u toj ulici ja koliko sam shvatio. Kaze on meni na srpskom: Srbija, zima, zima :hahaha:. Ja ga pitao odakle je, kaze iz Libije. Kaze tamo je uzasno, ljudi se ubijaju katastrofa

Pa u svakom slucaju ce morati da se suoci sa "svetskom pravdom" , samo je pitanje , dal ce ovako krvavim putem ili jos krvavijim ... Uglavnom , put je krvav jebg, ispalo je tako ...

ахаха
Јел си ту чуо на оном катарском смећу од Ал Џазире? Чујем да им суседи спремају лепе броце за слободу ускоро.

http://www.livestream.com/libya17feb Live feed iz Bengazija, sa njega vuku informacije Al Džazira i CNN

ахаха
Како чудно, неће још дуго да вуку. Иако су вероватно наоружали људе тамо и може испасти прави рат. Али то су покушали у целој Либији. Да се не освајају касарне голим рукама?

Danas sam sa ortakom sreo nekog Libijca u gradu. Trazi neku ulicu, nosi neku shtaku i hramlje....Bash mi ga neshto bilo zao. Trazio je doktora u toj ulici ja koliko sam shvatio. Kaze on meni na srpskom: Srbija, zima, zima :hahaha:. Ja ga pitao odakle je, kaze iz Libije. Kaze tamo je uzasno, ljudi se ubijaju katastrofa

Samo da ga ne uhvati onaj policajac ako skonta da je dosao da mu lomi njegov Beograd ... onda mu trebaju dve stake, mozda i kolica .... :)

Nadam se da će da omasti konopac, kasapin prokleti.

Mislis na Berluskonija ? :think: .pa na piku je - medijska hajka je pocela ..

Ajd da pogledamo gde je Libija najvise izvozila - i zato je italijanski ,,ENI ,, ( ucesnik u ,, Juznom toku ,, nahebati ) ... ,, ENI ,, je skoro 20 % nafte dobijala iz Libije .. :eek:

9bd9952c5268895adc81f20299c57b6272745f30.jpg

Nigde Amerike ( minimala ) - lako je tudjim q***m gloginje mlatiti ... :think:

Poslednja izmena:
На Ал Џазири користе исте људе из Египта, са улица, ако су били на улици, представљајући их као потпуно нове особе, некакви доктори из Бенгазија и сл. У Каиру су били угрожени демоснтрати на Тргу.

ахаха
Како чудно, неће још дуго да вуку. Иако су вероватно наоружали људе тамо и може испасти прави рат. Али то су покушали у целој Либији. Да се не освајају касарне голим рукама?

Cek ja ne sporim da tamo ima brdo agenata , verovatno i spec ops grupa itd ... Ali sto tvrdis da je u pitanju sukob tipa vojska na vojsku , mislim odakle ? :)

Cek ja ne sporim da tamo ima brdo agenata , verovatno i spec ops grupa itd ... Ali sto tvrdis da je u pitanju sukob tipa vojska na vojsku , mislim odakle ? :)

У питању је сукоб наоружаних банди, и незадовољних племена који имају утицај и на део војске са државом. А предстљваља се све као сукоб невиних цивила и тиранина Гадафија.

Mislis na Berluskonija ? :think: .pa na piku je - medijska hajka je pocela ..

Ajd da pogledamo gde je Libija najvise izvozila - i zato je italijanski ,,ENI ,, ( ucesnik u ,, Juznom toku ,, nahebati ) ... ,, ENI ,, je skoro 20 % nafte dobijala iz Libije .. :eek:

9bd9952c5268895adc81f20299c57b6272745f30.jpg

Nigde Amerike ( minimala ) - lako je tudjim q***m gloginje mlatiti ... :think:

Ene i nas !!!!

А гарант и припадници специјалних јединица као гастаебајтери на либијском песку.из ЕУроуранијумске групе земаља и њихови подржаваоци из доларске пропасти.

evo ga cnn pocheo sa breaking news, non - stop libia, nema nigde snimaka demonstranata, stiche se utisak da je to neka siva bezlichna masa

ne pominje nikakva njegova lova na rachunima zapadnih banki

u tobruku spalili policijsku stanicu

naoruzhani su automatima najmanje

У питању је сукоб наоружаних банди, и незадовољних племена који имају утицај и на део војске са државом. А предстљваља се све као сукоб невиних цивила и тиранина Гадафија.

Pa dobro , ok , verovatno je praceno i ovim civilima koji demonstriraju... Opet on jase tamo kolko dugo vec, postavlja svoje sinove kao neke funkcionere i preti , ubija , opet je tiranin ... Apsolutista sve jedno :)

evo ga cnn pocheo sa breaking news, non - stop libia, nema nigde snimaka demonstranata, stiche se utisak da je to neka siva bezlichna masa

ne pominje nikakva njegova lova na rachunima zapadnih banki

u tobruku spalili policijsku stanicu

naoruzhani su automatima najmanje

Fora je što nema video kamera u tripliju - potpuno je odsečen, novinari ne mogu da priđu. Onaj koji sam ti poslao su organizovali sami pobunjenici negde u Bengaziju.

Nema CNN šta da prenosi kad nemaju kamere tamo. Nije ovo ni Egipat ni Tunis, situacija je potpuno drugačija. U Egiptu su demonstranti bili mirniji, vojska uzdržana, a snimanje nije previše ometano. Kao i u Tunisu.

Iskreno se nadam da će vojska otkazati poslušnost i završiti sa Gradafijem. Primetio sam da niko nije pogledao one snimke sa tube-a - žalosno. Još neko cinično pšogledo prvih 5 sekundi sa nekim teško povređenim likom u bolnici pa rekao da su ga možda sami pobunjenici "udesili"... Možda njega i jesu, ali ono što sam posle video ne zavređuje ni jedno ljudsko biće. To su bili RASKOMADANI ljudi bukvalno na komade. Nikakav Gadafi ne može imati moju podršku da čini takve stvari bilo kome.

Fora je što nema video kamera u tripliju - potpuno je odsečen, novinari ne mogu da priđu. Onaj koji sam ti poslao su organizovali sami pobunjenici negde u Bengaziju.

Nema CNN šta da prenosi kad nemaju kamere tamo. Nije ovo ni Egipat ni Tunis, situacija je potpuno drugačija. U Egiptu su demonstranti bili mirniji, vojska uzdržana, a snimanje nije previše ometano. Kao i u Tunisu.

Iskreno se nadam da će vojska otkazati poslušnost i završiti sa Gradafijem. Primetio sam da niko nije pogledao one snimke sa tube-a - žalosno. Još neko cinično pšogledo prvih 5 sekundi sa nekim teško povređenim likom u bolnici pa rekao da su ga možda sami pobunjenici "udesili"... Možda njega i jesu, ali ono što sam posle video ne zavređuje ni jedno ljudsko biće. To su bili RASKOMADANI ljudi bukvalno na komade. Nikakav Gadafi ne može imati moju podršku da čini takve stvari bilo kome.

Koliko je tebi godina? Da li si ti ikada cuo za medijski rat? Kako znas da to nisu pristalice Gadafija? Pise im na celu?
Sta mislis sta je bilo za pristalicama Mubaraka, onim sto su ih demonstranti pohvatala, svi cute i niko nezna!!! Mani me tih gluposti o jadnim ljudima. Nemas pojma sta se tamo desava osim sto vidis na Tv-u, Youtube-u ili nekom drugom portalu a stavio bi ruku u vatru da je to zaista tako i da je to jedina istina....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back