- Poruka
- 1.701
A ti kao znaš?Evo ja dajem glavu ako si ti čuo za grad Bengazi pre februara ove godine.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti kao znaš?Evo ja dajem glavu ako si ti čuo za grad Bengazi pre februara ove godine.
Ma, i ruski izvori samo prenose da je to rekao neki gadafijev pacov.Misrata izgleda ipak nije pala u ruke Gadafijevih snaga.
Osim ruskih izvora, nigde vise medju svetskim vestima nema ni traga o tome.....![]()
19.17 - Америчка администрација ће одмрзнути "приличну" количину новца заплењеног са рачуна либијских званичника и пребацити је у фонд за помоћ побуњеницима, договорено је на састанку у Риму.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/Свет/886704/Бежање+из+Мисурате.html
Bukvalisto, to se tako kaže kada si gotovo sigaran u nešto što tvrdiš. Nego jesi li čuo ili nisi?
Bukvalisto, to se tako kaže kada si gotovo sigaran u nešto što tvrdiš. Nego jesi li čuo ili nisi?
Има неки лидер Ал-Каиде из Либије, који се зове Абу Јахја ал-Либи.A ti kao znaš?Evo ja dajem glavu ako si ti čuo za grad Bengazi pre februara ove godine.
Šta ćeš kad sam glup. Dobro znači čuo si, verovaću ti na reč, mada....Zato sam i stavio ovaj smajli (), ali ti jako sporo kapiraš.
![]()
Ma, i ruski izvori samo prenose da je to rekao neki gadafijev pacov.
Znači ruska vest je tačna, u smislu da je on to stvarno rekao!
A to da je to što je on rekao laž ← to je odvojena vest !!
Šta ćeš kad sam glup. Dobro znači čuo si, verovaću ti na reč, mada....
Možda malo na Krsti u RL uopšte nisam. Ne mogu da oćutim na očiglednu glupost pa tako reagujemNisi glup već arogantan. A arogancija ume ponekad da zaglupi čoveka...![]()
Do yaya sam opak nemaš pojma kolikoLuckywin je opak vidi se i po afataru.![]()
Aha...
Gadafija podržava najviše 30% Libijaca, ne više.![]()
Неинтелигентним лоопетањем, као и увек!E, ajde sad mi objasni kako si došao do ovog broja?
I Gadafi će uskoro...
PS.Snimci nisu iz Bengazija nego iz Misurate. Ali kao da vi gadafijevci uopšte pravite
razliku...vi ne znate ni gde se Libija nalazi a kamoli nešto drugo...![]()
Covek koji je zdusno podrzavao kanibala (nije pogrdan izraz, vec istina) Idi Amina, jednog od retkih drzavnika koji je sahranjen u Saudijskoj Arabiji.. da bude na celu Srbije? Ne hvala.
Menjao bih Tadica za gotovo sve drzavnike ovog sveta, ali ne i za takvu jednu spodobu..
CInjenica je da ga je Gadafi podrzao... a nikad nisam rekao da sam ljubitelj amera i engleza (tj njihove politike)
.pa evo i gadafija je podrzao berluskoni i bivshi britanski predsednik i shta cemo sa tim i to pre samo par meseci ,znachi i oni su diktatori ako uzmemo tvoju logiku.........
Znači da pukovnikovi plaćenici nisu okupirali Misuratu?
Ruje su opet slagale a naivci poverovali?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!