gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
http://www.thestarphoenix.com/news/4479648.bin?size=620x400
Sta ce sa pragama prangijaju ali nema vajde od toga.
Sta ce sa pragama prangijaju ali nema vajde od toga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Do kraja u pakao,ali ponosno!Па ти пооцај.
Твоја нога, твој проблем.
А ми ћемо да ценимо, па коме се свиди нек те следи.
zato sto je to nasa cuvena srpska zaludjenost.Nebitno dali je pao ili je oboren.Ma ustvari on mora biti oboren, nema padanja,mora.Stotine naleta i ako jedan bude obren krajnje nebitno.To samo pokazuje nasu zaludjenost, jedan je pao i odmah svi misle ni manje ni vise S300, cak otvore ekstra temu.Odana vojska gine zato sto jedna osoba koja zivi u nekom svom svetu nije htela da modernizuje OS.Ziveo pukovnik neka vojska gine sa prackama u rukama.Interesantna je nasa ostrascenost i zaslepljenost i pored cinjenica da Zapad pegla Libiju po zelji.Svesni toga radije bezimo u neke iluzije nije sve gotovo, Gadafi cuva snage za kopnenu intervenciju.Ne razumem zašto se toliko polemiše oko pitanja da li je par aviona oboreno ili je palo. Libijska PVO je vrlo zastarela (SAM 2, SAM 3 SAM 4 SAM 5 i SAM 6). Koliko čujem raspolažu i sa Šiljkama ali i one su zastarele. Ipak dubina teritorije je prilično velika i sasvim je moguće i da obore ponešto kao što je i moguće da poneki avion padne usled kvara pri tom intenzitetu naleta.
U svakom slučaju priče o S 300 i taktiziranju su smešne.
Krv mi se zaledila kad sam cuo ovo.
Inace kad se podvuce crta na bombardovanje 99. godine, najmanje gubitaka je imala vojska, dok su najvise pretrpeli infrastruktura i civili. Ako povucemo paralelu sa Libijiom, mozemo imati pristojnu sliku o desavanjima tamo.
Само изволи!Do kraja u pakao,ali ponosno!
Сад /у 22.30/је јављено преко радија,да Либијском обалом патролира КИНЕСКА крстарица,која није у саставу Алијансе,тобоже због кинеских грађана.Заго*нава се !?!?
KAKO JE B92 IZVEŠTAVAO IZ 19. VEKA
14. FEBRUARA 1804. GODINE
Kako televizija B92 nezvanično saznaje, danas 14. februara 1804. godine, grupa huligana na čelu sa nacionalistom Đorđem Petrovićem, zvanim Karađorđe, krenuli su u terorističku akciju razbijanja Osmanlijskog Carstva - podstaknuti pogubljenjem njihovih nacionalističkih istomišljenika koji su pogubljeni pre izvesnog vremena pravosnažnom presudom odsecanjem glava, takozvanom „sečom knezova".
Đorđe Petrović, zvani Karađorđe, ekstremni srpski nacionalista, vođa huligana, imenovan je za nacionalističkog komadanta i huligani su ove 1804. godine uspostavili „Praviteljstvujući sovjet", ustanovu koja je u direktnoj vezi sa ruskim nacionalističkim liderima, dok je ustavni akt čija je svečana dekleracija pod naslovom "Srpska sloboda", koja predstavlja neprijateljski akt prema mirnom Osmanlijskom Carstvu.
Ovaj nacionalistički vođa se potpisuje u službenim dokumentima kao „Vožd", „Pervi pervoditelj", „Vrhovni vojvoda", „Komadant od Serbije". Podstaknuti nacionalističkim pesmama Kosovskog boja, huligani jurišaju na tursku vojsku.
U televizijskom studiju imamo jednog od najvećih eksperata za međunarodne odnose i pridruživanju uniji Prosperiteta, Svetlosti i Raja Osmana Turkić-Šulc-Bernarda. On nam je dao sledeću izjavu:
„Srbi treba da ostanu mirni, mir nam je najpotrebniji u ovom trenutku, niko ne sme da ugrožava mir, a pogotovo ne nacionalističkim idejama da se podstrekuju narodne bune. Osmanlijsko carstvo je vrlo moćno i jako, prema tome njemu se ne treba suprostavljati, već treba poštovati akte Osmanlijskog Cara. Prema tome, nacionalista Vožd Karađorđe, koji je poznatiji kao Crni Đorđe, nepotrebno i štetno po Srpski narod diže bunu.
Prema tome, srpski nacionalisti i srpski narod treba da budu poslušni, da bez protesta prihvate okove i lance, da daju redovno danak u krvi, da daju najlepše devojke za Turske vazale, da vredno rade jer će im time biti obezbeđena svetlija budućnost u uniji Prosperiteta, Svetlosti i Raja. To je bolje nego da izgube uzaludno svoj život za slobodu
Сад /у 22.30/је јављено преко радија,да Либијском обалом патролира КИНЕСКА крстарица,која није у саставу Алијансе,тобоже због кинеских грађана.Заго*нава се !?!?
Гадафи и није муслиман, имаш фатву из 1982. коју је потписао и шеик Бин Баз.Mene samo cudi kako nema nasih muja da idu da pomognu Gadafiju?
Libija je jedna lijepa zemlja koja treba biti moderna u pravom smislu jer Libija moze biti slobodna samo ako bude prihvatila vojnu intervenciju kao normalu i kao to sto treba skinuti sa vlasti Gadhafija koji ubija svoj narod.Mislim da Libija mora ici progresivnim putem i putem demokracije kako bi uspjela imati puno slobode i bogata od prodaje nafte.
Гадафи и није муслиман, имаш фатву из 1982. коју је потписао и шеик Бин Баз.
А у новије време, Јусуф Кардави из Египта је 2011. издао налог да људи из Гадафијеве војске треба да га убију.
WTF?? odakle jebena kineska KRSTARICA tamo i kako je dosla?
(bukvalno, KAKO - kroz Suec? Gibraltar??)