- Poruka
- 62.443
14,ваљда?Боки 13 је уникат.
A otkud ti znas da ja nisam taj unikat?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
14,ваљда?Боки 13 је уникат.

decko taj gadafi ima toliko kajmaka na glavi da je ovo sad decija pesma
Pa sta sam lose rekao, zar u Libiji ne vlada narod, a Gadafi nema nikakvu vlast?![]()
Nije ih teško pročitati, zar ne? Ko otvorenu knjigu.![]()

Апел Москве за прекид ватре
Русија изразила жаљење због војне интервенције у Либији. Уго Чавез истиче да је циљ интервенције либијска нафта. САД су део широке коалиције и одговарају на позиве угрожених људи, изјавио Обама.
Русија је изразила жаљење због војне интервенције против Либије и апеловала на што скорији прекид ватре. У Либији је потребно да се што пре заустави проливање крви и да Либијци започну дијалог, наводи се у сапштењу руског Министарства иностраних послова.
Zapad-akcija-2.jpg
Руски амбасадор у Уједињеним нацијама Виталиј Чуркин изразио је страховање због хуманитарних последица које могу имати војни удари на Либију.
Председник Венецуеле Уго Чавез затражио да одмах буде успостављен прекид ватре.
У изјави коју је преносила државна телевизија, Чавез је осудио "војну акцију савезника против Либије" која, како је рекао, представља "мешање у унутрашње ствари једне земље" и чији је једини циљ "дочепати се" либијске нафте.
Амерички председник Барак Обама је изјавио да је данас одобрио ограничену војну операцију против Либије.
"То није исход који су САД или било који од наших савезника тражили. Акције имају последице, одлуке међународне заједнице морају се испунити", рекао је амерички председник и додао да Гадафи имао прилике да престане да напада свој народ, али је игнорисао те могућности.
Према његовим речима, САД су део широке коалиције, и одговарају на позиве угрожених људи. Обама је поновио да САД неће слати копнене трупе у Либију, и додао да је дубико свестан ризика сваке војне акције.
Државни секретар САД Хилари Клинтон је изјавила да је либијски вођа Моамер Гадафи изгубио легитимитет и да постоји страховање да ће његов режим извршити "нечувене злочине".
Објашњавајући разлоге за започету војну интервенцију, Клинтонoва је рекла да збивања у Либији указују да Гадафи не говори истину када каже да је дошло до прекида ватре у његовом сукобу са побуњеницима.
Zapad-akcija-3.jpg
Француска војна авијација почела је после подне надлетање либијског простора и у 17.45 извршила први напад на један циљ у Либији, једно војно возило. Током вечери уследила акција ширих размера а крстареће ракете на положаје Гадафијеве војске испаљене су и са ратних бродова САД.
Побуна у Либији почела је пре пет седмица, са захтевом да Гадафи које земљом влада већ 42 године, оде са власти.
Jel mozes malo da pojasnis sta je lose biti patriota?
Mrzi me da kopiram sam sebe, bas sam u poslednjem postu napisao da cu bolje biti recitator, onaj koji pada sa stikla, onaj koji gleda u cedulju, nego 'patriota'.![]()

Obrati paznju na navodnike.

ЗНАЧИ , ЗНАЧИ
ВИ!
Апел Москве за прекид ватре
Русија изразила жаљење због војне интервенције у Либији.
U Atini je postojala skupstina i demkratija, prema tome lose ti je poredjenje a i nije tema.

Ponovo bombardovanje Tripolija, 48 mrtvih
Beta-AFP - Pre 15 minuta
TRIPOLI - U Tripoliju je u noći izmedju subote i nedelje ponovo započelo bombardovanje posle nekoliko sati pauze u akciji zapadne koalicije koju predvode SAD protiv snaga libijskog vodje Moamera Gadafija.
Čulo se nekoliko jakih detonacija koje bi mogle biti od eksplozija krstarećih raketa.
Protivavionska artiljerija dejstvuje iz blizine Gadafijeve rezidencije.
Po prvom zvaničnom bilansu, 48 ljudi je poginulo na početku bombardovanja u subotu uveče.
----------
Demokratija nema alternativu.![]()

Obratila sam paznju ali sad smo mi za tebe libijske patriote
Ako nemas nista u srcu,onda i nije vazno sta imas u glavi...![]()
A mozes ga napises gde je to Gadafi ubijao decu, zene - podaci (mesto zlocina i vreme), slike, video snimci? Ima li ista? Za Bahrein ima, za Libiju nema.
Ajd odrecituj nam nešto.
Može i cedulja, i sufler, šta god, samo da razbijemo maler.
Da ne kažeš posle kako smo mi neki zajedljivi ljudi.![]()

A imaš li ti podatke (mesto zločina i vreme), slike, video snimke bolnica koje su
bombardovali Amerikanci ili Francuzi, a koje Don pominje?
Ili to pravilo ne važi za sve?
Ti si se radovao dok je Gadafi ubijao decu, žene, uništavao živote ljudi i imovinu,
licemeru. Nemaš ti moralnog prava nikome ništa da prebacuješ. Ako si uopšte čuo
za moral?
izvini sta si sa ovim hteo da kazes
jeba li te ti iz ds i svi koji su ikada bili na vlasti u srbiji

48 poginulih ... u Jemenu preko stotinu ...
Kameron pre par sati : ,, To sto mi radimo je neophodno , zakonito i pravilno . .Ja sam uveren , mi ne mozemo mirno sedeti sa strane kada diktator ubija sopstveni narod ,, ...
Ista matrica kao kad su nas ubijali ...![]()
Recitacije?
Bili su "aforizmi", da se ne upustamo u ozbiljniju analizu, ne bi bilo politicki korektno.
Polako sa padanjem sa stikli, nauci prvo da iste promenis po padezima!