Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Па какве неспосбњаковиће има за ,,непријатеље", налазим да је претерана сила у питању!Kažu da Gadafi koristi plišane metke
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па какве неспосбњаковиће има за ,,непријатеље", налазим да је претерана сила у питању!Kažu da Gadafi koristi plišane metke
![]()
Sasvim je logično da neko ko je podržavao Balkanskog Kasapina, sada podržava
Libijskog Kasapina.
Kasapi se bore protiv američkih imperijalista, time što pucaju po sopstvenom narodu. Logično.![]()
Против чега се ови буне???Некако не стоји поређење избеглица,као што не стоји помињање и пребројавање погинулих у свим сукобима мислим на протеривање Срба са њихових огњишта и овог догађања у Либији,који за
мој појам не могу да се пореде,нарочито у материјалном погледу,сматрам да је овај део побуњеног либијског народа тотално погрешио,одн.тражи преко леба,погаче.
![]()

Против чега се ови буне???
Па бенгази би продао маму и сестру да вози овако нешто!
![]()
Biće tu krvi do kolena ima stvarno da bude sav pesak crven.Nije ovo još ni blizu gotovog situacija se pogoršava.Ja ništa ne priželjkujem ali biće zahebato u narednoj rundi.Smesno je cime ovi gadjaju avione,puskama kalibra 23 mm,to je kao da mrvom gadjate coveka. Banda obicna...
Smesno je cime ovi gadjaju avione,puskama kalibra 23 mm,to je kao da mrvom gadjate coveka. Banda obicna...

Zanimljivo,ebeš takve ''pobunjenike i koji su njihovi motivi?Prve detonacije potresle Bengazi, a dva plemena "prebegla" su na stranu Gadafija

Pobunjenici nisu okupirali gradove a gadafi ih okupira...

Tačno. Bravo goxy.
"Pobunjenici" su zauzeli više od pola Libije bez ispaljenog metka, dok
Gadafi zauzima libijske gradove bombardovanjem i tenkovima.![]()

Можеш се ухватиш за милоклиз са све побињеницима и начинините себи самофелацио, бандере су спремне!Prodao bih tvoju mamu i sestru, mada čisto sumnjam da bih za njih dobio više od
jedne kamile, koju bih onda morao da prosledim Mingecu.
Ебте ти кад се неком увучеш у боољу, човек добије затвор!!!Tačno. Bravo goxy.

sta sve stize taj Gadafi cudo jedno,kako sve samo uspeva da zauzme ?Mislim, dali to zaista Gadafi sa sinovima sve sam izvodi, ili ima pola libijskog naroda iza sebe???Tačno. Bravo goxy.
А тек ко им се радује и подржава их!!!Kako su se "žuti" obrukali, izdali su Gadafija, iskrenog prijatelja Srba.
Eto ko nam vodi državu, nesoj koji je na platnom spisku stranih obavještajnih službi.

Ебте ти кад се неком увучеш у боољу, човек добије затвор!!!

sta sve stize taj Gadafi cudo jedno,kako sve samo uspeva da zauzme ?Mislim, dali to zaista Gadafi sa sinovima sve sam izvodi, ili ima pola libijskog naroda iza sebe???