Rat u Gruziji

Nasha drzava na chelu sa predsednikom Tadicem poshtuje rezoluciju 1244 po kojoj vojska nema pravo prisustva na Kosovu.
Shta vam tu nije jasno:???:

Није тачно. Има право 1 000 војника - ГРАНИЧАРА...:cool: Данас свака шуша воли да тумачи ту Резолуцију 1244 КАКО ЈОЈ СЕ СВИДИ...

Sve je to lepo ali izjave Rusije da ne priznaje terirorijalni integritet Gruzije, da ce da im rusi vlast i slicno me bas i ne raduju....
Koja je razlika izmedju Rusije i Amerike onda?
Znaci li to da mozemo ocekivati posle sledecih nekih izbora da nam se NATO useta i kaze-e nece vi da vladate, vi nam se ne svidjate, nego ce malo oni...A ako vam se to ne svidja, eno tenkova, samo cekaju na znak....

Razlika je u tome sto amerika na svakom kontinentu izigrava policajca.
A ameri nisu pustili gruziju u nato iz tog razloga sto im nije islo u prilog da se rusi i ameri direktno spore oko osetije
a izazivanjem krize na kavkazu ostavlja njima prostora da smaraju iran oko nuklearnog naoruzanja

kad je amerika mogla da ukloni diktatora sadama sto ne bi mogla rusija u nekoj rupi da nadje bradatog Sakasvilija i da ga obesi za primer? :think:

A demokrate? Sta mislite o ovoj ideji Rusije da ide u smenu Sakasvilija?

Nemoj da se iznenadis jednog lepog dana kad Toma postane predsednik, a Amer dodje na tenku i kaze-no no....:whistling:

Eto to mislim, ne svidja mi se nikako zakon jaceg, ma ko to bio...

kad je amerika mogla da ukloni diktatora sadama sto ne bi mogla rusija u nekoj rupi da nadje bradatog Sakasvilija i da ga obesi za primer? :think:

A demokrate? Sta mislite o ovoj ideji Rusije da ide u smenu Sakasvilija?

Mislim da demokrate imaju pametnija posla trenutno.
Da razmisljaju o ovim desetinama hiljada gradjana sto svaki dan setaju po Beogradu i protestuju.
A tek kad se organizuje svesrpski sabor na kome ce se okupiti milion ljudi,kako rece onaj diplomirani turisticki vodic,alijas ruzni skot.....

pa ne priznaje ni 45 zemalja u svetu ni nas integritet pa sta?

svet se opet preuredjuje, UN su mrtvo puvalo i sad moze da radi ko sta hoce a krivicu zbog rusenja UN snose iskljucivo Amerikanci.

Pa zar taj NATO ne radi ovde sta hoce po Srbiji?

Zar nam ne sastavljaju sve vlade od 2000te do danas? Nateravaju u koaliciju DS SPS i LDP? Zar to nije jadno i smesno?

Zar ne bi bilo postenije da nam uvedu pravi protektorat nego sto su nam uveli ovaj prikriveni?

A Rusi im svesrdno pomazu u tom rusenju...
Sve u svemu, Kosovo cao zdravo...Hvala bacuske....:klap::thumbdown:

Nemoj da se iznenadis jednog lepog dana kad Toma postane predsednik, a Amer dodje na tenku i kaze-no no....:whistling:

Eto to mislim, ne svidja mi se nikako zakon jaceg, ma ko to bio...

pa ko da je to nesto novo?

zar nisu to isto amerikanci uradili u republici srpskoj?

nikola poplasen postao predsednik RS i oni ga smenili i zaveli mu da ne sme da se bavi vise ni politikom niti bilo cime drugim?

to mi imamo odavno nego ti toga nisi svestan

Sve je to lepo ali izjave Rusije da ne priznaje terirorijalni integritet Gruzije, da ce da im rusi vlast i slicno me bas i ne raduju....
Znaci li to da mozemo ocekivati posle sledecih nekih izbora da nam se NATO useta i kaze-e nece vi da vladate, vi nam se ne svidjate, nego ce malo oni...A ako vam se to ne svidja, eno tenkova, samo cekaju na znak....

НАТО је то урадио `99-те године и инсталирао режим који је већ 8 гоина на власти.

To sam ja sad gledao na tvu.Da ce Sakasvilija razresiti duznosti.Ako ga ne roknu rusi izbice drzavni udar ako se uspostavi primirje.Narod ce da prsne kao 5. oktobra...Ili ce rusi da ga love po nekim jamama.Sva sreca pa je gruzija napicak od zemlje,nece da se jure kao ameri sa sadamom

Pa Medvedev sinoc izjavio da je Sakasvili ratni zlocinac tako da.....
A inace baja valjda skolovan u USA kako rekose na CNN-u danas.

Razlika je u tome sto amerika na svakom kontinentu izigrava policajca.
A ameri nisu pustili gruziju u nato iz tog razloga sto im nije islo u prilog da se rusi i ameri direktno spore oko osetije
a izazivanjem krize na kavkazu ostavlja njima prostora da smaraju iran oko nuklearnog naoruzanja

Ne ne ne...
Nisam pitao koja je razlika u strateskim ciljevima USA i Rusije, nego koja je razlika u ponasanju te 2 velike sile?

Jer koliko vidim i jedna i druga svoje interese ostvaruju bombama...

Ето - стално уносиш смутњу и користиш се лажима... заиста са тобом нешто није у реду.

Грузија је после крвавог рата са Осетијом 1992. године ПОТПИСАЛА СПОРАЗУМ СА РУСИЈОМ ПО КОМЕ СЕ ТАМО НАЛАЗЕ РУСКЕ МИРОВНЕ СНАГЕ - Грузија је дебилна држава која је прекршила Споразум са Русима и НАПАЛА ОСЕТИЈУ - и сада нека "беру кожу на шиљак"...из Осетије има 30 000 избеглица а остали су препуштени грузијским бандама које бацају бомбе у подруме у којима су цивили који нису успели да побегну - Русија је прогласила ХУМАНИТАРНУ КАТАСТРОФУ...

Ето - стално уносиш смутњу и користиш се лажима... заиста са тобом нешто није у реду.

Грузија је после крвавог рата са Осетијом 1992. године ПОТПИСАЛА СПОРАЗУМ СА РУСИЈОМ ПО КОМЕ СЕ ТАМО НАЛАЗЕ РУСКЕ МИРОВНЕ СНАГЕ - Грузија је дебилна држава која је прекршила Споразум са Русима и НАПАЛА ОСЕТИЈУ - и сада нека "беру кожу на шиљак"...из Осетије има 30 000 избеглица а остали су препуштени грузијским бандама које бацају бомбе у подруме у којима су цивили који нису успели да побегну - Русија је прогласила ХУМАНИТАРНУ КАТАСТРОФУ...

Osetija je deo Gruzije, Osetiju niko nije priznao kao drzavu
ili onda i Srbija nema nikakvo pravo na Kosovo, jer je potpisala sporazum.

Prilozi

• triprsta pravilno.jpg
    triprsta pravilno.jpg
    26,2 KB · Pregleda: 6

pa naravno:mrgreen:

ROKAJ SNIMAJ:dash:

kosovo je cao zdravo zbog te tvoje sile amerike koja krsi medjunarodno pravo.

medjunarodno pravo je otad sruseno , od priznavanja nezavisnosti kososva protivpravno i od tad pravila vise ne vaze ni za koga i svak moze da radi sta hoce.

E vidis nije bas tako.

Jedno je kad Amerika prekrsi to pravo i niko drugi, a sada kad je to i Rusija uradila, posle toga moze ko hoce...

Jer u ovom slucaju Rusi ce da ocepe Osetiju od Gruzije, isto kao sto su Ameri ocepili Kosovo od nas. Cist racun, duga ljubav.
Metodi isti, bombe, ucene i ostalo.
A nahebace gruzini, isto kao i mi.

Rokaj, snimaj...

Koje lazi?????

Ne ulazim ja u razloge rata, ja samo kazem da Rusi ostvaruju svoje ciljeve isto kao i Ameri, snagom jaceg. I da ce zbog toga da nahebu gruzini isto kao i mi svojevremeno.

P.S. I NATO je proglasvao humanitarnu katastrofu na Kosovu....

Back