Rat u Gruziji

A sta je sa tvojom MORALNOM obavezom da svoj ogromni patriJotizam pokazes na delu???
A ne ,sve je super kada neko drugi ratuje za tebe. KiM nije deo samo moje drzave. Koliko moje toliko i tvoje.

cekaj ja sam obican gradjanin a ti profesionalni vojnik.

zar ne treba ti taj da budes koji ce prvi da ide ? mislim tako je u svim drugim drzavama uvek u ratove i sukobe prvo ide profesionalna vojska pa tek onda rezervisti :think:

Nasha drzava na chelu sa predsednikom Tadicem poshtuje rezoluciju 1244 po kojoj vojska nema pravo prisustva na Kosovu.
Shta vam tu nije jasno:???:

ta rezolucija je prekrsena jednostaranim proglasenjem i priznavanjem nezavisnosti kosova i nasa drzava ima obavezu da se priprema da za oslobadjanje dela nase okupirane teritorije.

Замених министра иностраних послова,Григориј Карасин,тренутно на руској државној ТВ прича о ситуацији и рекао да ће се ићи на разрешавање дужности Сакашвилија у Грузији...хахаха...
Американси су добри учитељи,а Руси још бољи ученици.:D

cekaj ja sam obican gradjanin a ti profesionalni vojnik.

zar ne treba ti taj da budes koji ce prvi da ide ? mislim tako je u svim drugim drzavama uvek u ratove i sukobe prvo ide profesionalna vojska pa tek onda rezervisti :think:

Da si ispunio osnovnu moralnu i patriotsku obavezu normalnog Srbina i odsluzio vojsku,znao bi na kom principu funkcionise bilo koja vojska na svetu. Ali posto vojsci nisi ni prismrdeo ti o tome nemas pojma.

Za ovih 17 godina koliko sam u vojsci nikada nisam rekao necu u borbenu akciju. I nikada necu ni reci i narednih 17 godina.

A te tvoje price me ni najmanje ne pogadjaju. Uvek u srpskom narodu ima takvih kao sto si ti.
Takvih koji su na primer 1995. ,dok smo mi debelo krvarili u bosni,sedeli po bastama beogradskih kafica i usta su im bila puna patriotizma i reci ubi,kokaj ,rokaj......

Ebiga,neko cuti i radi,a neko sere i ne radi nista.

Najbolji je predsednik Gruzije slusao ga danas na CNN-u i ne mogu da verujem koju pricu covek ima.
Kao da je sa neba pao nema pojma o tome da su oni prvi krenuli u napad i granatiranje J.Osetije , prica kao da je njegova vojska buketima cveca naoruzana.
Plus posle analize americke i kako nije u redu sto je Rusija napala Gruziju posto to nije fer borba i onda kao uporedjivali snage Rusije i Gruzije i zakljucili da Rusi stvarno nisu fer sto su napali mnogo slabijeg od sebe. Da umres od smeha koja su balega ti ameri i englezi.

Замених министра иностраних послова,Григориј Карасин,тренутно на руској државној ТВ прича о ситуацији и рекао да ће се ићи на разрешавање дужности Сакашвилија у Грузији...хахаха...

Samo je propustio malu sitnicu...da je Gruzija nezavisna drzava.:dash:
Isti je bio na cnn-u, i osim shto je zadrigao i crven, nishta pametno nije imao da kaze.

ROKAJ SNIMAJ!!!

To sam ja sad gledao na tvu.Da ce Sakasvilija razresiti duznosti.Ako ga ne roknu rusi izbice drzavni udar ako se uspostavi primirje.Narod ce da prsne kao 5. oktobra...Ili ce rusi da ga love po nekim jamama.Sva sreca pa je gruzija napicak od zemlje,nece da se jure kao ameri sa sadamom

Sve je to lepo ali izjave Rusije da ne priznaje terirorijalni integritet Gruzije, da ce da im rusi vlast i slicno me bas i ne raduju....
Koja je razlika izmedju Rusije i Amerike onda?
Znaci li to da mozemo ocekivati posle sledecih nekih izbora da nam se NATO useta i kaze-e nece vi da vladate, vi nam se ne svidjate, nego ce malo oni...A ako vam se to ne svidja, eno tenkova, samo cekaju na znak....

kad je amerika mogla da ukloni diktatora sadama sto ne bi mogla rusija u nekoj rupi da nadje bradatog Sakasvilija i da ga obesi za primer? :think:

A demokrate? Sta mislite o ovoj ideji Rusije da ide u smenu Sakasvilija?

Sve je to lepo ali izjave Rusije da ne priznaje terirorijalni integritet Gruzije, da ce da im rusi vlast i slicno me bas i ne raduju....
Koja je razlika izmedju Rusije i Amerike onda?
Znaci li to da mozemo ocekivati posle sledecih nekih izbora da nam se NATO useta i kaze-e nece vi da vladate, vi nam se ne svidjate, nego ce malo oni...A ako vam se to ne svidja, eno tenkova, samo cekaju na znak....

pa ne priznaje ni 45 zemalja u svetu ni nas integritet pa sta?

svet se opet preuredjuje, UN su mrtvo puvalo i sad moze da radi ko sta hoce a krivicu zbog rusenja UN snose iskljucivo Amerikanci.

Pa zar taj NATO ne radi ovde sta hoce po Srbiji?

Zar nam ne sastavljaju sve vlade od 2000te do danas? Nateravaju u koaliciju DS SPS i LDP? Zar to nije jadno i smesno?

Zar ne bi bilo postenije da nam uvedu pravi protektorat nego sto su nam uveli ovaj prikriveni?

Back