sanjasanjalica73
Primećen član
- Poruka
- 620
![]()
Idi igraj malo....sa rusima.![]()
Evo opet, uzalud moje nade!Smajliji su njegovi argumenti i pozove ih upomoc da mu se "nasmeju" kad nikom drugom nije duhovit.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Idi igraj malo....sa rusima.![]()
![]()
![]()
![]()
Slaga Ivanov![]()
![]()
Ne znam shta je tu za radovanje..
Evo sad sam ukljuchio.
A ona licemerna vashka Ivanov je rekla da nece ici van Osetije pre sat vremena.
Sad je tek pochelo i ne svidja mi se kako ce ici, jer sigurno sad upada SAD, a to ce samo da bude katastrofa.
Sakašvili je kreten.Srbija je jedina država na Svetu koja nije oružano odbranila svoje sunarodnike u trenutku kad je to mogla.Sad sam gledao snimak,dok je Sakasvili davao izjavu novinarima naleteli su ruski avioni i telohranitelji se bacili preko njega da ga zastite.Opsta bezanija po ulici
Koji Ivanov? Ne znam ni jednog Ivanova u vrhu ruske vlasti.
Sakašvili je kreten.Srbija je jedina država na Svetu koja nije oružano odbranila svoje sunarodnike u trenutku kad je to mogla.
Ne mislim na Kosovo,nego na dešavanja u Krajini.U to vreme smo imali vojsku i naoružanje i da smo to uradili ratovi bi trajali mnogo kraće i bilo bi mnogo manje mrtvih.Eh,pa nije isto Srbija i Rusija.Ni u kakvom odnosu snaga,ili po bilo kojim merilima.A i Amerika je verovatno pomislila da je Rusija Srbija pa ce da progutaju nametanje rata kao curka kukuruz
Mozda misli na Igora Ivanova,Jeljcinovog dupelisca iz devedesetih![]()
Ne mislim na Kosovo,nego na dešavanja u Krajini.U to vreme smo imali vojsku i naoružanje i da smo to uradili ratovi bi trajali mnogo kraće i bilo bi mnogo manje mrtvih.
Ne mislim na Kosovo,nego na dešavanja u Krajini.U to vreme smo imali vojsku i naoružanje i da smo to uradili ratovi bi trajali mnogo kraće i bilo bi mnogo manje mrtvih.
Tačno.I Srbi bi ostali na svojim ognjištima.
Ali, za to je kriva samo jedna osoba, ona što sad nađubrava lipu.
Skrecemo sa teme, ali mislim da su Slobu ubedili ''daj Krajinu, necemo ti dirati Kosovo''.
Pa, kakav je to izbor?
Daj ruku, nećemo ti seći noge.
Ruska vojska prodrla u dubinu gruzijskog teritorija
11.08.2008
Rusko ministarstvo obrane objavilo je danas poslijepodne da su ruske snage prodrle iz druge otcijepljene gruzijske pokrajine Abhazije, dublje u teritorij Gruzije. Vlada u Tbilisiju istodobno je izvijestila da su se ruske snage probile 40 kilometara u dubinu gruzijskog teritorija i zaposjele grad Senaki na zapadu te zemlje. Grad je oko 40 kilometara udaljen od Abhazije, pobunjene gruzijske oblasti čije separatističke ambicije također podržava vlada u Moskvi.
Begaj Sakasvili,dok jos mozes
Resio ''Putko'' da im se nahebe majke!
![]()