Rat u Gruziji

800px-RiskInPlay.jpg

Idi igraj malo....sa rusima.:hahaha::hahaha::hahaha:

Evo opet, uzalud moje nade!Smajliji su njegovi argumenti i pozove ih upomoc da mu se "nasmeju" kad nikom drugom nije duhovit.

Ja ozbiljno prosvjedujem zbog nicim izazvane agresije na progresivno liberalnu demokratsku Gruziju. Cepa mi se srce dok gledam Sakasvilija kako pogrbljen bezi niz ulicu.

Pa jel' smo mi dzabe tamo slali otporase da ustolicavaju Sakasvilija kad nam sad ovi mrse konce? Pa jel' smo mi evro-atlantisti neko i nesto ili moze svako da nas zeza?

Sakašvili poziva NATO u pomoć da spreči aneksiju Gruzije od strane Rusije. Čak ne ni okupaciju, nego aneksiju.
Kako se čovek gubi u svojoj glavi.
Kod njega je baš na delu ona narodna: U strahu su velike oči.

Ruska vojska prodrla u dubinu gruzijskog teritorija
11.08.2008

Rusko ministarstvo obrane objavilo je danas poslijepodne da su ruske snage prodrle iz druge otcijepljene gruzijske pokrajine Abhazije, dublje u teritorij Gruzije. Vlada u Tbilisiju istodobno je izvijestila da su se ruske snage probile 40 kilometara u dubinu gruzijskog teritorija i zaposjele grad Senaki na zapadu te zemlje. Grad je oko 40 kilometara udaljen od Abhazije, pobunjene gruzijske oblasti čije separatističke ambicije također podržava vlada u Moskvi.

Begaj Sakasvili,dok jos mozes:mrgreen::lol::lol:

Resio ''Putko'' da im se nahebe majke!:whistling:

:super::super::super:

Nastavljeni ruski zračni udari na Gruziju
11.08.2008

Ruski ratni avioni bombardirali su rano jutros gruzijsku vojnu bazu i radarsko postrojenje u blizini Tbilisija. Eksplozije su se čule u središtu Tbilisija, samo nekoliko sati nakon što je francuski šef diplomacije Bernard Kouchner stigao u glavnog grada Gruyije na razgovore s predsjednikom Mihailom Saakašvilijem

Ispratili Kus-Busa sa vatrometom:mrgreen:

Ruska vojska prodrla u dubinu gruzijskog teritorija
11.08.2008

Rusko ministarstvo obrane objavilo je danas poslijepodne da su ruske snage prodrle iz druge otcijepljene gruzijske pokrajine Abhazije, dublje u teritorij Gruzije. Vlada u Tbilisiju istodobno je izvijestila da su se ruske snage probile 40 kilometara u dubinu gruzijskog teritorija i zaposjele grad Senaki na zapadu te zemlje. Grad je oko 40 kilometara udaljen od Abhazije, pobunjene gruzijske oblasti čije separatističke ambicije također podržava vlada u Moskvi.

Begaj Sakasvili,dok jos mozes:mrgreen::lol::lol:

Resio ''Putko'' da im se nahebe majke!:whistling:

Rusi bi sad morali u potpunosti da ovladaju gruzijskim vazdušnim prostorom kako bi sisici onemogućili bilo kakvu mogućnost bega iz Tbilisija. On mora biti uhvaćen živ i mora biti izveden pred sud.

Back