Rat kakav svet nije video

• Začetnik teme Začetnik teme hm337
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

hm337

Elita
Poruka
22.112
Obistinilo se još jedno proročanstvo oca Jefrema Arizonskog se obistinilo. Otac Jefrem je izdanak svetogorskog monaštva koji je do kraja života službovao u Američkoj arhiepiskopiji Carigradske patrijaršije bio je obdaren i proročkim darom.

Mnoga njegova proročanstva su se ispunila, jedno od njih je bilo vezano i za njegovu sopstvenu smrt: Naime Jefrem (91) je predvideo da će otići na nebo pre Nove godine, što se i dogodilo u decembru 2019. godine.

Prema predviđanjima ovog monaha, u vreme njegove smrti Aton će biti pred raskolom, a dva meseca kasnije počeće rat kakav svet još nije video!
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...-njegove-smrti-poceo-je-rat-kakav-nije-vidjen

Šta može biti rat kakav svet nije video?

Migranti su vojno sposobni muškarci iz Iraka, Pakistana, Avganistana, Sudana, Bangladeša....Ima ih 3 i po miliona u Turskoj i Erdogan im je otvorio granice ka Evropi... Proveli su tri godine u Turskoj. Šta mislite zašto? Da ih nisu možda obučavali za Džihad? Erdogan sanja o obnovi Osmanskog carstva.

Zamislimo sledeći scenario. U Srbiju ulazi talas od par stotina hiljada migranata. Na dogovorenim punktovima (naprimer u turskim fabrikama strateški raspoređenim po Srbiji) čekaju ih štekovi sa oružjem. Kakve šanse ima naša vojska od 15 000 vojnika protiv par stotina hiljada naoružanih migranata? I ne bi oni napadali samo vojsku oni bi ubijali sve hrišćane na koje naiđu.

To bi bio rat kakav svet nije video.
Ima li drugih ideja za rat kakav svet nije video?

Aman šta njih zanima Srbija ?

Njih zanima Evropa , mi smo im samo tačka na putu

I umesto da ćutimo da ne izazivamo sudbinu, pusti ga neka ide , ovde se pozivaju ljudi na nasilje i slično

Ok, razumem da se formira javno mnjenje da vrši pritisak na vlast , pa da oni kažu : mi bi ali evo ne možemo i to podržavam , ali svaka dalja priča je direktno na našu štetu

Propaganda o nama kao neko ko je "genocidisao" muslimane i dalje živi u glavama tih fanatika ... zato da li je krenuo - jeste , hoćeš vodu, sendvič, odmori se i pravac Hrvatska . Šta nas boli paja kako će preći

Ako ne pređe - vidiš , druže i nas oni drže na lebu i vodi, ajde ti natrag pa sa druge strane navali, možda tamo bude mekše .

Pameti gde si ?

Šta se trtite ? Kao da ste sposobni?

Otkud ti znaš šta je u njihovim glavama?
Erdogana u Evropi interesuje pre svega Balkan.

I umesto da ćutimo da ne izazivamo sudbinu, pusti ga neka ide , ovde se pozivaju ljudi na nasilje i slično
Niko ne poziva na nasilje. Nego na opreznost. Nisu bez razloga svi krenuli da dižu zidove i zatvaraju granice. Čak su i Hrvati pokupovali opremu za nadgledanje granica (radare, termovizijske kamere) i rasporedili vojsku i policiju na granicama. Samo ovi naši nesposobnjakovići misle da su najpametniji na svetu. Isto kao i za korona virus.

Ok, razumem da se formira javno mnjenje da vrši pritisak na vlast , pa da oni kažu : mi bi ali evo ne možemo i to podržavam , ali svaka dalja priča je direktno na našu štetu

Propaganda o nama kao neko ko je "genocidisao" muslimane i dalje živi u glavama tih fanatika ... zato da li je krenuo - jeste , hoćeš vodu, sendvič, odmori se i pravac Hrvatska . Šta nas boli paja kako će preći
problem je što neće proći u Hrvatsku. Hrvatska i Mađarska su ozbiljne zemlje koje vode računa o svojim interesima. Za razliku od naših pametnjakovića koji su pristali i na prihvat onih migranata koji ne dobiju azil u nekoj od zemalja EU. Čak i da ne planiraju džihad oni će ostati zarobljeni kod nas. Jer naše granice ne čuva vojska nego policija i to tako što jednom dnevno jedna patrola jednim džipom prođe duž granice.

Разочарала си ме! Нисам очекивао да си своју елоквентност
продала овим неспособњаковићима на власти.
Зашто ли су били први пут и тако дуго остали?

Ne radi se tu o vlasti, već o tome da se mućne glavom

Da li tog migranta zanima Srbija , ne , zanima ga Evropa - što bi mu mi stajali na putu , da svoj bes iskali na nama , još kad im provuku ono su oni koji su genocidisali jadne muslimane , i ko nam je to navukao : EVROPA

Vidi Grčku šta joj rade, ali ona je u EU i ima neku obavezu, šta mi imamo od EU? Sem kao što rekoh što su nam svaku bedu navukli pa bi sada i migrante da nam uvale .

Ne radi se tu o vlasti, već o tome da se mućne glavom

Da li tog migranta zanima Srbija , ne , zanima ga Evropa - što bi mu mi stajali na putu , da svoj bes iskali na nama , još kad im provuku ono su oni koji su genocidisali jadne muslimane , i ko nam je to navukao : EVROPA

Vidi Grčku šta joj rade, ali ona je u EU i ima neku obavezu, šta mi imamo od EU? Sem kao što rekoh što su nam svaku bedu navukli pa bi sada i migrante da nam uvale .

kako nemamo obavezu...

(1) Srbija će prihvatiti, na zahtev države članice i bez posebnih formalnosti osim onih koje predviđa ovaj sporazum, bilo kog državljanina treće zemlje ili lice bez državljanstva koje ne ispunjava ili više ne ispunjava važeće uslove za ulazak, boravak ili nastanjenje na teritoriji države članice molilje, ukoliko je dokazano ili ako je moguće na osnovu podnetih prima facie dokaza verodostojno pretpostaviti da lice u pitanju: a) poseduje, ili je u vreme ulaska posedovalo, važeću vizu ili dozvolu boravka izdatu od strane Srbije, b) je na nezakonit način i direktno ušlo na teritoriju države članice, nakon što je boravilo, ili bilo u tranzitu kroz teritoriju Srbije.
http://www.mup.gov.rs/wps/wcm/conne...U+i+R+Srbije-lat.pdf?MOD=AJPERES&CVID=mtrtvEb

Otkud ti znaš šta je u njihovim glavama?
Erdogana u Evropi interesuje pre svega Balkan.

Niko ne poziva na nasilje. Nego na opreznost. Nisu bez razloga svi krenuli da dižu zidove i zatvaraju granice. Čak su i Hrvati pokupovali opremu za nadgledanje granica (radare, termovizijske kamere) i rasporedili vojsku i policiju na granicama. Samo ovi naši nesposobnjakovići misle da su najpametniji na svetu. Isto kao i za korona virus.

problem je što neće proći u Hrvatsku. Hrvatska i Mađarska su ozbiljne zemlje koje vode računa o svojim interesima. Za razliku od naših pametnjakovića koji su pristali i na prihvat onih migranata koji ne dobiju azil u nekoj od zemalja EU. Čak i da ne planiraju džihad oni će ostati zarobljeni kod nas. Jer naše granice ne čuva vojska nego policija i to tako što jednom dnevno jedna patrola jednim džipom prođe duž granice.

Da bi dobio Balkan treba da se sukobi sa Evropom ... znači opet oni vode bitku , ne mi

Opreznost da , ali da se pali narod i da neke budale bez mozga treba da šikaniraju migrante to ne , neka prođe kuda je pošao

Od kuda ti znaš da neće proći u HR ?

Разочарала си ме! Нисам очекивао да си своју елоквентност
продала овим неспособњаковићима на власти.
Зашто ли су били први пут и тако дуго остали?

Форум је препун спавача, који се открију свремена на време, рецимо Ната Ростова и Комунисткиња, срце им препуче за овим талибанима!

....To bi bio rat kakav svet nije video.
Ima li drugih ideja za rat kakav svet nije video?

ти ниси видео ову моју тему?
https://forum.krstarica.com/threads/iii-sv-rat-pocinje-u-sibiru-kina-napada-rusiju.890969/

ИСТО ТО, само што Кинези узимају калаше из кинеских бутика!
Лудо, и оствариво!

I vratimo ga u zemlju iz koje je došao . U čemu ej problem?

Не исмејавај саму себе, молим те.
Ко бре кога да врати??

Форум је препун спавача, који се открију свремена на време, рецимо Ната Ростова и Комунисткиња, срце им препуче за овим талибанима!

Stvarno molim da se ne izvrću moje rečenice
Ja ne želim migrante niti podržavam useljenje

Ja kažem da se mi ne mešamo u ono što je Evropa za.srala i da ne navlačimo bes

Stvarno molim da se ne izvrću moje rečenice
Ja ne želim migrante niti podržavam useljenje
Ja kažem da se mi ne mešamo u ono što je Evropa za.srala i da ne navlačimo bes

Јел ти видиш да смо ми ОГРАЂЕНИ????
Да НИКО не може даље од Србије?
Шта мислиш ШТО?

А ме не навлачимо тај бес већ 50 година, па само поразе и несрећу навукосмо.
МИслиш да ће ти ови талибанци рећи благодарим за било шта??

Da bi dobio Balkan treba da se sukobi sa Evropom ... znači opet oni vode bitku , ne mi

Opreznost da , ali da se pali narod i da neke budale bez mozga treba da šikaniraju migrante to ne , neka prođe kuda je pošao

Idu preko Bugarske za Rumuniju, Madjarsku i dalje.
Druga grupa preko Grčke, Jonskog mora za Italiju.
Možda neki krenu i preko Albanije, cg, Jadranskom magistralom prema Hrvatskoj.

samo nam još to treba da nas po IPAP i SOFA sporazumima okupira NATO da bi nas kao zaštitio..

migrante niko nije šikanirao... bilo je narodnih patrola koje su išle da pričaju sa njima i prijateljski ih upozorile da ne prave sranja u Srbiji nego da mirno prođu dalje...A Vučić je te patriote nazvao fašistima i šljamom. zbog toga . ...imaš na youtube snimke kako izgledaju te patrole...nikakvih šikaniranja nije bilo...

Hrvatska je svoje granice obezbedila...za razliku od nas...

Ako ne pređe - vidiš , druže i nas oni drže na lebu i vodi, ajde ti natrag pa sa druge strane navali, možda tamo bude mekše .

Pameti gde si ?

Šta se trtite ? Kao da ste sposobni?
Ti ne razumeš puno o istoriji ovih prostora i kako su Turci ratovali i osvajali.
Turska je taktika bila i danas je da pošalju bazibozuk, akindžije ispred svoje vojske da razore i oslabe područje koje će napasti. To može da traje godinama, ali tada nastupa vojska koja se samo prošeta i zabode zastavu.
1389. posle poraza isto smo ušli u vazalni odnos prema Turcima upuštali ih da prolaze prema zapadu, pomagali koliko smo mogli, ratovali za njih. Samo takva igranka ne može da traje večno i cilj svakog osvajača je da se stavi pod direktnu kontrolu svako područje od interesa.
Dok Erdogan prosipa najprizemniju neoosmansku propagandu i objavljuje šta mu je san i cilj, mi se pravimo veverice kao nas se to ne tiče, a direktno nam govori šta će da bude sa nama ako uspe.

Јел ти видиш да смо ми ОГРАЂЕНИ????
Да НИКО не може даље од Србије?
Шта мислиш ШТО?

А ме не навлачимо тај бес већ 50 година, па само поразе и несрећу навукосмо.
МИслиш да ће ти ови талибанци рећи благодарим за било шта??

Ako ih Grčka propusti pustiće ih i HR ...

Da li ti treba da se mlatiš sa pola miliona džihadista da bi štitio d.upe EU

Sem toga ne šalju ih preko nas, svuda nas zaobilaze .

samo nam još to treba da nas po IPAP i SOFA sporazumima okupira NATO da bi nas kao zaštitio..

migrante niko nije šikanirao... bilo je narodnih patrola koje su išle da pričaju sa njima i prijateljski ih upozorile da ne prave sranja u Srbiji nego da mirno prođu dalje...A Vučić je te patriote nazvao fašistima i šljamom. zbog toga . ...imaš na youtube snimke kako izgledaju te patrole...nikakvih šikaniranja nije bilo...

Hrvatska je svoje granice obezbedila...za razliku od nas...

Pa ako baš mora , šta sad...

I ne treba

Ako Grčka sa još više obezbeđenim granicama pukne , piće i Hrvatska

Uostalom ima Goražde , pa tamo lepo izvolite , preko Federacije do Croatie , i onako nam je EU ostavila te enklave i zelene transferzale

Što su pokusali neka jedu

Naravno razumem strah da recimo EU kaže jednom Srbi nisu sposobni da brane , pa ćemo BiH dati onima koji su i genocide radili

Ali kao što vidiš teško da će to nekad biti

Back