Rat je završen – Srbija je izgubila

... teritorija me ne interesuje - vise bih volela da zivim u maloj Svajcarskoj nego u velikoj Indiji ali posto smo tu gde jesmo ne smemo dozvoliti da nas lazu i da sa nama manipulisu ako zelimo da zivimo u normalnoj zemlji ...kolika god ona bila

Ima mogucnosti da bude jos manja nego sto je sada. Imamo mi jos teritorija za otimanje. Nismo jos bas sve izgubili. Svescemo se na velicinu Luksemburga, a mozda i San marina ili Andore.

a u ustaskoj tvorevini zvanoj GENOCIDNA DRZAVA HRVATSKA cvetaju tolerancija i kosmopolitizam.

Nema sta smesnije i gadnije nego kad pripadnik najgenocidnije nacije na balkanu zvane Hrvati dodje nama Srbima da drzi predavanje o nacionaluizmu. Koliki god mi nacionalisti bili nikada nismo imali koncentracione logore za hrvate , dok su hrvati imali za srbe, nismo imali noz za klanje hrvata zvani hrvatosjek vec su hrvati imali noz za klanje srba zvani srbosjek, nismo imali projekat 1/3 pobiti,1/3 proterati,1/3 pokatoliciti dok ste vi to imali.

zato da se pokupis ti lepo sa svojim licemerjem i cinizmom a da nas Srbe ostavis na miru....

Hvala ti Markovac.nisam verovao kada su govorili ljudi da je Seselj hrvat ali si me sad ubedio jer je on isto govorio na skupstini Srbije da ce 1/3 siptara pobiti,1/3 proterivati a preostalu trecinu asimilirati.

Ima mogucnosti da bude jos manja nego sto je sada. Imamo mi jos teritorija za otimanje. Nismo jos bas sve izgubili. Svescemo se na velicinu Luksemburga, a mozda i San marina ili Andore.

...ni ja ni ti ne znamo sta su ovi koji odlucuju o ratovima i granicama isplanirali...mozemo samo da nagadjamo ali malo sta mozemo uciniti da to sprecimo...ja vise postujem ove koji bi kao David da se bore protiv Golijata nego ove koji hoce da ih optuze da su oni krivi za sva zla koja su nam se desila...da je tako onaj Haradinaj bi danas bio u zatvoru a ne na slobodi

U pitanju je intervju sa Peterom Zeihan za RSE (sto će reci, za izdajnike :))

...Nakon ovog događaja, ako pogledate mapu Srbije, videćete da je NATO kompletno „zacementirao” sve njene granice. To znači da građani Srbije koji uskoro izlaze na izbore biraju između samodestrukcije i strateške irelevantnosti. Oni mogu da izaberu iluzornu nadu da će im Rusi priteći u pomoć, što zbog NATO ekspanzije Rusi prosto ne mogu, ili pak da pokušaju da zakopaju ratnu sekiru sa NATO-om. i u tom slučaju, međutim, Srbija će biti u grupi evropskih zemalja od najmanjeg značaja. Može se, ako hoćete, i ovako reći: građani imaju izbor između ekonomskog napretka uz organizaciju koja ih je bombardovala ili destrukcije. To je sve što je ostalo. izgubili su Kosovo, izgubili su Crnu Goru, izgubili su sve druge republike bivše Jugoslavije. Ako nakon svega ovoga, sada izaberu kurs konfrontacije, izgubiće i severnu pokrajinu. Postaće dugotrajni protektorat Ujedinjenih nacija i NATO-a jer svi srpski komunikacioni pravci, sve granice, sve reke vode u neprijateljsku teritoriju. To je situacija koju ne bih poželeo nijednoj zemlji, ali to je situacija u kojoj se Srbija sada nalazi. Dakle, gledano iz perspektive zapada, rat je završen, Srbija je izgubila. NATO i Evropska unija su se sad proširili do tačke u kojoj nije moguće da Srbija ili Rusija bilo šta u regionu promene ili poremete...

ceo intervju je podugacak, ali ima zanimljih stvari

http://stranke.net/index.php?option=com_content&task=view&id=342&Itemid=2

Ako se preuzme stav o ratu NATO-a, mozda treba prosiriti pa i zaokruziti celu teritoriju gde deluje USA. Sledi da i pored sve moci ta zemlja moze da vodi samo ogranicen i jednocifreni broj sukoba, pogotovo daleko od kuce, i sa sve vecim brojem neprijatelja, gde je br 1 Japan, zbog upotrebljenih atomskih bombi. Sledi da ce se neminovo desiti nemogucnost da se brani sve sto je zauzeto, a onda se otvara pandorina kutija i ko zna sta ce sve biti.

Back