Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (4)

Da li će Izrael u potpunosti poraziti Hamas, Hezbolah i Hute?

• Ukupno glasova
    57

worlds-smallest-violin.gif

Upravo to ti pričam. Dok tvoj etnički Poljak čuči u bunkeru ispod Tel Aviva, dotle se Sinvar sa svoje 62 godine, borio sa neprijateljskim Specijalnim Jedinicama.

Izdrži, smogni snage i reci koliki osećaj zadivljenosti i zavisti osećaš.

Bezao je ko kukavac godinu dana. Oblacio aljine zenske ko da je derpe.

Na kraju kad su uspeli da ga nadju, bacio je neku letvu i omasio. Trebo je da se sam raznese ko Abu Bakir Al Bagdadi. Ali Abu Bakir je bio sunija pa je znao sta mu je ciniti a ovaj je rafidija.

Oni Palestinci sto su napadali na tenkove, su oni koji su se istinski iskazali u borbi. Ne ovi sto beze i kriju se ko pizdice okolo.

Posle Sinvara docice drugi Sinvar i posle njega treci i tako unedogled. Otpor hrabrog palestinskog naroda nastavice se sve dok satanisticka cionista koalicija ne bude razbijena i porazena.
A jednostavno mogu da poloze oruzje, priznaju Izrael, odreknu se ideje o istrebljivanju Jevreja, i dobiju pola drzave. Kao sto je bilo zamisljeno.

I onda novac ulazu u prosperitet umjesto rakete i podzemne tunele.

Zamisli da imas 62 godine, od toga si 22 bio u izraelskim zatvorima, i nakon svega nastavis jos jace.

Gavrilo Princip bi slusao i rumenio se.

Принцип је био идиот.

Имате ви ваљда неке ваше идиоте, не морате да својатате наше. Будалина Тале, итд

Meni ovo ne lici na kavez, bolje izgleda nego mnogi gradovi po Americi. Vozni park bolji nego SPC.

Никако да се одлуче коју лаж форсирати.
Користе кад им која треба.
Ако треба правдати 7. Октобар, иде прича "логор на отвореном".
Ако треба показати колико су изударани, иду снимци Газе пре и после уласка ИДФ

Никако да се одлуче коју лаж форсирати.
Користе кад им која треба.
Ако треба правдати 7. Октобар, иде прича "логор на отвореном".
Ако треба показати колико су изударани, иду снимци Газе пре и после уласка ИДФ

Истворемено и недоклана чељад-нејач, и див-јунаци од ратника.

Уф што ми то нешто звучи познато.

Jonathan Concrius, bivsi spokesman IDF-a je najavio da ce sa Iranom biti gotovo za 3-4 mjeseca.

Рат ако буде био, трајаће 5 дана, јел толико треба погођеној популацији да поцрка од првог удара радијације...

Наше је само да се молимо Богу да облак убиствене прашине не крене ка Европи, већ да пре слегања остане над доњом Азијом, и ту покоси милијарде...

Истворемено и недоклана чељад-нејач, и див-јунаци од ратника.

Уф што ми то нешто звучи познато.
Патологија жртве заврши на "и нека су побили рејвере, шта ће ти дрогоши ђипати испред нејачи!?!"

Србији се продаје жртвени менталитет Западне Обале, при чему Босни и северном Косову инсталира посебни жртвени софтвер Газе

Рат ако буде био, трајаће 5 дана, јел толико треба погођеној популацији да поцрка од првог удара радијације...

Наше је само да се молимо Богу да облак убиствене прашине не крене ка Европи, већ да пре слегања остане над доњом Азијом, и ту покоси милијарде...
Није Израелу циљ уништење Ирана, већ режима теократских идиота.
Шахов Иран, Нормални Иран био би фактор мира Блиског Истока

Back