Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (4)

Da li će Izrael u potpunosti poraziti Hamas, Hezbolah i Hute?

• Ukupno glasova
    57
јесте. али су га због тога нападали ИРАН ЛИБАН ПАЛЕСТИНА АРАБИЈА радикалноисламистичка копилад...

он је шеик- вјерски учењак један од риејтких који у том РАДИКАЛНОМ БОЛЕСНОМ ИСЛАМУ сме да говори како јесте и не боји се ...

твој ИРАН И ПАЛЕСТИНА СУ ЛЕГЛО ЏИХАДЛИЈА
Не, тамо је мој Антиохијски Патријарх који осуђује злочине ционизма!

Не, тамо је мој Антиохијски Патријарх који осуђује злочине ционизма!
боли неког курко шта осуђује подгузна џихадлијска мува која има вјереника толико да не може два комбија тамо да напуни

Слушај онда Патријарха и смири се.
умро је патријарх којем сам веровао.
Имамомисвог патријарха, коме много мање верујем алије мој напсрам тих неких подгузних мува џихадлијских фанатика по палестинама либану ...

па тамо има хришћана колико и овде новозелађана...

боли неког курко шта осуђује подгузна џихадлијска мува која има вјереника толико да не може два комбија тамо да напуни
E to si u pravu. Tako i aleksandrijski patrijarh se lize za egipatskim vlastima, a u Egiptu proganjaju Hriscane na buljuke.

E to si u pravu. Tako i aleksandrijski patrijarh se lize za egipatskim vlastima, a u Egiptu proganjaju Hriscane na buljuke.

То је тужно колико сте вас двојица ударени у челенку.
Дал сте ви уопште православци, питање је право?
Или вам је Израел изнад Христа, Талмуд изнад Јеванђеља, синагога изнад Цркве, итд.

верујем алије мој напсрам тих неких подгузних мува џихадлијских фанатика по палестинама либану ..
Да ли знаш да је Израел пре неки дан убио у Либану хришћанског свештеника са целом његовом породицом?
Шта си ти очекивао ? Да Патријарх каже ,,Браво Јевреји, само наставите тако"??

То је тужно колико сте вас двојица ударени у челенку.
Дал сте ви уопште православци, питање је право?
Или вам је Израел изнад Христа, Талмуд изнад Јеванђеља, синагога изнад Цркве, итд.
Tebi je Alah iznad svega a dzihadlije su ti drugovi. Da ti Putin kaze da se poturcis ti bi sahadu pjevao.

I ne drzi ti predavanja o pravoslavlju zato sto ljubis i obozavas Putina, Sija, Kim Una, Vulina i ostalu komunisticku bagru.

Tebi je Alah iznad svega a dzihadlije su ti drugovi. Da ti Putin kaze da se poturcis ti bi sahadu pjevao.

I ne drzi ti predavanja o pravoslavlju zato sto ljubis i obozavas Putina, Sija, Kim Una, Vulina i ostalu komunisticku bagru.
Што си узнемирен, друже?

Нервира те чињеница да подржаваш убице хришћана? Знам, то је савест, свима нам га је Бог уградио.
Али, треба да прихватиш оно што ти савест каже, а не да уместо тога хистеришеш по форуму.

Што си узнемирен, друже?

Нервира те чињеница да подржаваш убице хришћана? Знам, то је савест, свима нам га је Бог уградио.
Али, треба да прихватиш оно што ти савест каже, а не да уместо тога хистеришеш по форуму.
Potpuno sam opusten, a to sto tebe pogadja ono sto pricam ja ti ne mogu nista. Ti sa pozicije marksizma, lenjinizma i komunizma drzis pridike ljudima o vjeri. Tvoj bog je Putin, ciji patrijarh priznaje majmunsku Darvinovu Teoriju Evolucije.

Pa vidi ako ste ti i Putin nastali od majmuna, srecno vam bilo. Mi Hriscani nijesmo. Idi sad dobro se isplaci.

Potpuno sam opusten, a to sto tebe pogadja ono sto pricam ja ti ne mogu nista. Ti sa pozicije marksizma, lenjinizma i komunizma drzis pridike ljudima o vjeri. Tvoj bog je Putin, ciji patrijarh priznaje majmunsku Darvinovu Teoriju Evolucije.

Pa vidi ako ste ti i Putin nastali od majmuna, srecno vam bilo. Mi Hriscani nijesmo. Idi sad dobro se isplaci.
Спамујеш тему јер ти је тешко да кажеш ,,Да, Антиохијски Патријарх је у праву, није добро што Израел врши агресију на Либан и убија либанске хришћане".

Јер, то би било хришћански.

Да ли знаш да је Израел пре неки дан убио у Либану хришћанског свештеника са целом његовом породицом?
kolateralna steta
desava se

hriscanski svestenici u libanu suravniSTATISTICKOJ GRESCI a vernika nemaju ni za dva kombija!

nemoj vatas na gluposti...

pored sklonosti lazima ne retko pokazujes tipicnu prdnjavu

Спамујеш тему јер ти је тешко да кажеш ,,Да, Антиохијски Патријарх је у праву, није добро што Израел врши агресију на Либан и убија либанске хришћане".

ti spamujestemuovde debilnostima i glupostima. u libanu suhriscani postovani i pitani yanesto koliko su pitani i u turskoj!

drugo, u libanuihnema ni za dva kamioncica...

Poziv na autoritet je poznata logicka greska, ali ti to ne znas jer kad je trebalo da ucis skole ti si mahao Titu.

Зато значи подржаваш да Израел побије и то мало што их је остало?
ne, ali ne podr\avam ni tvoje LAZI I SRANJA

neka krdnjava i patetika o toboy hriscanima u libanu palestini iranu , picki materini!

jeste ima ih tamo koliko za dva kombija!

a psotovani su u pm...

pa ako nastradaju u ratu , kao ebena kolateralnasteta ti to ovde predstavljas kako je eto izrael namerno isaodaunisti rpavoslavnog popa...

aj ne prosipaj vise idiotizme

Poziv na autoritet je poznata logicka greska, ali ti to ne znas jer kad je trebalo da ucis skole ti si mahao Tit
Значи сматраш да Патријарх није у праву што каже да је ружно што Израел убија хришћане? Сматраш да је требало то да подржи?

ne, ali ne podr\avam ni tvoje LAZI I SRANJA

neka krdnjava i patetika o toboy hriscanima u libanu palestini iranu , picki materini!

jeste ima ih tamo koliko za dva kombija!

a psotovani su u pm...

pa ako nastradaju u ratu , kao ebena kolateralnasteta ti to ovde predstavljas kako je eto izrael namerno isaodaunisti rpavoslavnog popa...

aj ne prosipaj vise idiotizme
Ваљда они и њихов Патријарх боље знају од тебе ко тако живи, капетане.

Значи сматраш да Патријарх није у праву што каже да је ружно што Израел убија хришћане? Сматраш да је требало то да подржи?
Ne nego znam da je poziv na autoritet u debatama poznata logicka greska, koje ti nijesi svjestan.

Isto ja mogu da priznam tzv ukrajinsku crkvu zato sto ju je priznao carigradski patrijarh. Ali ja to ne radim zato sto znam da je to pogresno

U debatama se gledaju samo cinjenice a ne sta je ko rekao.

Де,смири се капетане, мислим да почињеш да булазниш.
ti bulazniš i pozivas se na najveće GLUPOSTI nanekog totalnog anonimusa toboz svestenika iz libana , jel to ko sto si se pozivao na onu glupost oko ebebnog ELPIDIJA ?

pa u libanu nema hriscana ni za dva kamiona.

a drugo izrael ih nije ciljano gadjao kako ovde pokusavas da navodis.

Back