Mstislav
Legenda
- Poruka
- 69.018
458 dan, rokanje bradonja ne staje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je u redu, a niej u redu rokanje nacista drogiranih ?458 dan, rokanje bradonja ne staje.![]()
Podsjeti me tko su ti drogitani nacisti koji su upali na dječji party i poubijali nekoliko stotina nedužne djece, ostale polomljene i polugole cure razvozili kamionetima uz povike "Bog je velik".to je u redu, a niej u redu rokanje nacista drogiranih ?
lepo vaspitanje vasingtonsko.
licemerska ceda.![]()
Нови председник Либана, маронитски хришћанин.
Хвала Израелу.
Није то баш у пракси ишло као свила последњих 10ак година.По Уставу Либана председник земље је увек хришћанин, тако да се нема шта захваљивати тзв. "Израелу".
Није то баш у пракси ишло као свила последњих 10ак година.
Распитај се мало боље
Распитују се неки који знају мање од тебе, при чему твоје знање није завидно.Немам ја шта да се распитујем, код мене се распитују многи када је у питању Блиски исток, или како сада учестало говоре "западна Азија".
Распитују се неки који знају мање од тебе, при чему твоје знање није завидно.
Зато ти кажем, распитај се како ствари иду у пракси
Фразеологија незнањаДемагогија и сујета ником не стоји лепо. Инсистираш на промашеној тези.
Izrael je pokazao Vaseljeni kako se provodi denacifikacija i demilitarizacija.Нови председник Либана, маронитски хришћанин.
Хвала Израелу.