- Poruka
- 202.177
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu li to oni hrabri borci koj su oteli i pobili civile sa koncerta ili neki drugi hrabri borci?Hrabri borci Hamasa unistavaju NATO tenkove
Goloruki jurisaju na njih
Muslimancine mogu da se junace samo na zene i nejac. Nista im ne radi Izrael sta bi im ja radio da je neka od ovih moja sestra. Ubijao bi ih kao macke i pse po ulici. Stoka muhamedanska.
Не смеш да их мрзиш, ниси Јеврејин, већ Хришћанин... Хришћани не смеју да мрзе људе, то је ''морал'' других религија, који је стран Светом ДухуMuslimancine mogu da se junace samo na zene i nejac. Nista im ne radi Izrael sta bi im ja radio da je neka od ovih moja sestra. Ubijao bi ih kao macke i pse po ulici. Stoka muhamedanska.
Ja samo rekoh sta bi ja uradio da je neka od ovih moja sestra. Mi u Crnoj Gori imamo Njegosa koji nam je ostavio onu starozavjetnu: ko se ne osveti taj se ne posveti.Не смеш да их мрзиш, ниси Јеврејин, већ Хришћанин... Хришћани не смеају да мрзе људе, то је ''морал'' других религија, који је стран Светом Духу
Мрзи се заблуда Ислама, а не заблудели у Ислам...
Та болесна мржња је и довела до оваквих зверстава и злочина
Узми ти они Божију од цара Давида: ''моја је освета, Ја ћу вратити''...Ja samo rekoh sta bi ja uradio da je neka od ovih moja sestra. Mi u Crnoj Gori imamo Njegosa koji nam je ostavio onu starozavjetnu: ko se ne osveti taj se ne posveti.
Једним метком, два убиства... невероватно, али истинито
Мало ти је дефетистичка анализа, мора да ти није био дан...
Ти ко да не верујеш да Бог овде на земљи одувек ''омета намере кнезовима'', зато мислиш да силницу могу нешто лако ''ултрагеноцидно'' ако им се захоће против нас ненаоружаних...
У преводу, много се плашиш гоована и људи који су ко прашина, јер ниси јак у вери... Мора више да верујеш да Бог помаже слабима и добрима...
ШаломOvo danas šta radi Hamas, to je Hrišćanima bilo kao dobro jutro uz kafu svaki dan i zapravo su hrišćani bili daleko monstruozniji.
Ne no smo trebali da pustimo Turke pa da nestanemo. Ili mozda jos gore da slavimo muhameda i alaha. To sto smo Turcima otsjecali glave nas je odrzalo i nas a samim tim i vjeru Pravoslavnu.Узми ти они Божију од цара Давида: ''моја је освета, Ја ћу вратити''...
Свети Петар Цетињски вас је клео јер сте брзи на освету и злобу, а Његош није баш светац (тачније није уопште светац) ко свети Петар... Ту сте слаби, чувај се освета и таквих емоција, ко гром су у главу ...
Чак и у рату, мора да си ладан ко шприцер, да се не распале демони рата превише... Видиш Газа на шта личи, увлачи и друге у себе...
Што смо Богу служили и светог Петра слушали је спасло Црногорце... Да нисте, били би ко данашња ЦГ - атеистиNe no smo trebali da pustimo Turke pa da nestanemo. Ili mozda jos gore da slavimo muhameda i alaha. To sto smo Turcima otsjecali glave nas je odrzalo i nas a samim tim i vjeru Pravoslavnu.
Hrabri borci Hamasa unistavaju NATO tenkove
Goloruki jurisaju na njih
Узми ти они Божију од цара Давида: ''моја је освета, Ја ћу вратити''...
Добро атеисто...Nije srbe od Turaka oslobodio Bog no Karađorđe
Jesu li uništili i JEDAN izraelski tenk?
Јесу ли им ИЗР амбасадорима наредили да напусте земљи, или је само медијски рат?Unistili su mnogo.
Inace Izrael raskinuo diplomatske odnose sa Spanijom, Irskom i Norveskom zbog priznavanja Palestine kao drzave.
Unistili su mnogo.
Inace Izrael raskinuo diplomatske odnose sa Spanijom, Irskom i Norveskom zbog priznavanja Palestine kao drzave.
Antisemiti imaju raspadnutu psihuImal koji dokaz? Neka fotka izraelskog tenka koji se raspada, gori ili tako nešto.... Ne videh niti jednu od kada je rat počeo.
kakav ce biti epilog ove papazjanije,,,verovatno Palestinci za Evropu...preziveli Palestinci