Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (3)

Da li uskoro sledi direktan sukob izmedju SAD/Izraela i Irana?

• Ukupno glasova
    37
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muslimancine mogu da se junace samo na zene i nejac. Nista im ne radi Izrael sta bi im ja radio da je neka od ovih moja sestra. Ubijao bi ih kao macke i pse po ulici. Stoka muhamedanska.
Не смеш да их мрзиш, ниси Јеврејин, већ Хришћанин... Хришћани не смеју да мрзе људе, то је ''морал'' других религија, који је стран Светом Духу

Мрзи се заблуда Ислама, а не заблудели у Ислам...

Та болесна мржња је и довела до оваквих зверстава и злочина

Не смеш да их мрзиш, ниси Јеврејин, већ Хришћанин... Хришћани не смеају да мрзе људе, то је ''морал'' других религија, који је стран Светом Духу

Мрзи се заблуда Ислама, а не заблудели у Ислам...

Та болесна мржња је и довела до оваквих зверстава и злочина
Ja samo rekoh sta bi ja uradio da je neka od ovih moja sestra. Mi u Crnoj Gori imamo Njegosa koji nam je ostavio onu starozavjetnu: ko se ne osveti taj se ne posveti.

Ja samo rekoh sta bi ja uradio da je neka od ovih moja sestra. Mi u Crnoj Gori imamo Njegosa koji nam je ostavio onu starozavjetnu: ko se ne osveti taj se ne posveti.
Узми ти они Божију од цара Давида: ''моја је освета, Ја ћу вратити''...

Свети Петар Цетињски вас је клео јер сте брзи на освету и злобу, а Његош није баш светац (тачније није уопште светац) ко свети Петар... Ту сте слаби, чувај се освета и таквих емоција, ко гром су у главу ...

Чак и у рату, мора да си ладан ко шприцер, да се не распале демони рата превише... Видиш Газа на шта личи, увлачи и друге у себе...

KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Norveška saopštila da će uhapsiti Netanjahua ako se raspiše poternica

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu odbacio je optužbe Međunarodnog krivičnog suda (MKS) da Izrael namerno sprečava dostavu hrane i vode u Gazi kao "apsurdne" i lažne. Sud u Hagu zatražio je naloge za hapšenje Netanjahua i ministra odbrane Joava Halanta, koji su optuženi za istrebljenje, izazivanje gladi kao metod rata, uskraćivanje zaliha humanitarne pomoći i namerno gađanje civila. Norveška je prva evropska zemlja koja je saopštila da će uhapsiti Netanjahua, ukoliko (MKS) raspiše poternicu za njim. U međuvremenu, bolnica u gradu Džabaliji na severu Gaze već je dva dana u stanju opsade, zarobljeno je 170 članova osoblja, pacijenti i njihovi pratioci, rekao je generalni direktor SZO Tedros Adhanom Gebrejesus, dok Minstarstvo zdravlja ove enklave tvrdi da je od početka rata poginulo više od 35.647 Palestinaca, a 79.852 su ranjena.

Ključni događaji:

-Netanjahu:Optužbe Međunarodnog krivičnog suda su apsurdne
-SZO pozvala Izrael da ukine blokadu i dozvoli dopremanje pomoći
-Norveška saopštila da će uhapsiti Netanjahua ako se raspiše poternica
- Guardian: Izraelska vojska sarađuje sa ekstremistima koji blokiraju humanitarnu pomoć
-UN obustavile distribuciju hrane u Rafi zbog nedostatka zaliha

Мало ти је дефетистичка анализа, мора да ти није био дан...

Ти ко да не верујеш да Бог овде на земљи одувек ''омета намере кнезовима'', зато мислиш да силницу могу нешто лако ''ултрагеноцидно'' ако им се захоће против нас ненаоружаних...

У преводу, много се плашиш гоована и људи који су ко прашина, јер ниси јак у вери... Мора више да верујеш да Бог помаже слабима и добрима...

Jedina prednost koju mi kao radnička klasa imamo je ta što smo nebitni. Samo jedno grlo u stadu. Evo ti malo slobode govora da imaš i to što pričaš ili prišeš je isto tako nebitno. Mada ima i država gde ni toga nema.

Ti kao pojedinac nisi čak ni u mogućnosti da naneseš štetu sistemu.

Sa duhovnog aspekta, kao što posmatraš, možeš biti jak u veri koliko hoćeš, isto tako irelevantno. Veruj u šta hoćeš i koliko hoćeš što se vjere tiče.

Budi jak u veri koliko hoćeš, to da je od značaja ne bi ti dopustili da budeš jak u veri. ;)

Ako bi kojim slučajem postao bitan i na neki način uticajan, na primer u Srbiji, počneš da imaš neki značaj, neki uticaj na ljude i tamo te neko u službi detektuje i obeleži kao potencijalnu pretnju, e onda već stvari drugačije funkcionišu, onda si već pod povremenom prismotrom, pa kako postaješ sve značajniji, možda si baš protiv vlasti ili imaš pretenzije da menjaš stvari, to si markiran kao veća pretnja.

Ako dođeš u direktan sukob sa određenim političarima, a ne mogu da te ucene, zastraše ili potkupe da odustaneš ili pređeš na njihovu stranu, onda idu dramatične mere... kao što je npr saobraćajna nesreća. Za takve je uvek rezervisano 2 metra ispod zemlje. Ma bio dobar čovek, vozi dalje.

Do nekih značajnijh figura van Srbije nećeš doći ni za 5 života.

Sa druge strane, napominjem i to da ni eliti nije nimalo lako.

Sa druge strane sada kad imaju nejveću moć, gotovo apsolutnu globalnu dominaciju kakvu nikada nijedna elita u istoriji nije imala, oni su značajnim delom uticali da stvore istinski najbolji svet koji je ikad postojao. Vreme nakon Drugog svetskog rata, naročito nakon završetka Hladnog rata je najbolje vreme u istoriji čovečanstva, nikada nije bilo bolje za prosečnog čoveka roditi se nego u ovom periodu.

Samo 100 godina pre, ratovi na sve strane, poginulih na milione u svkom ratu, razne bolesti, slaba zdravstvena nega, učmalost.... da ne pričamo o Srednjem veku i vremenima pre toga, dok je crkva harala i religija bila jedini vid ideološke vlasti, razna mučilišta za isterivanje demona, spaljivanje vještica i prktično svih neistomišljenika, gde je učmalost vladala pa se razne muke vjekovima razvlačile, od bolesti do ljudskih monstruoznosti.

Ovo danas šta radi Hamas, to je Hrišćanima bilo kao dobro jutro uz kafu svaki dan i zapravo su hrišćani bili daleko monstruozniji.

Узми ти они Божију од цара Давида: ''моја је освета, Ја ћу вратити''...

Свети Петар Цетињски вас је клео јер сте брзи на освету и злобу, а Његош није баш светац (тачније није уопште светац) ко свети Петар... Ту сте слаби, чувај се освета и таквих емоција, ко гром су у главу ...

Чак и у рату, мора да си ладан ко шприцер, да се не распале демони рата превише... Видиш Газа на шта личи, увлачи и друге у себе...
Ne no smo trebali da pustimo Turke pa da nestanemo. Ili mozda jos gore da slavimo muhameda i alaha. To sto smo Turcima otsjecali glave nas je odrzalo i nas a samim tim i vjeru Pravoslavnu.

Ne no smo trebali da pustimo Turke pa da nestanemo. Ili mozda jos gore da slavimo muhameda i alaha. To sto smo Turcima otsjecali glave nas je odrzalo i nas a samim tim i vjeru Pravoslavnu.
Што смо Богу служили и светог Петра слушали је спасло Црногорце... Да нисте, били би ко данашња ЦГ - атеисти

Секли сте и једни другима за сваку глупост, а на ту крвну освету мислим, не на потурице... гадна је крв дрога

Да нисте светог Петра слушали, навукла би сва племена проклетство због убијања православаца међусобно, а онда нема спаса мачем од Турака сигурно, благослов Божији мора да се има у рату ако оћеш победу...

kakav ce biti epilog ove papazjanije,,,verovatno Palestinci za Evropu...preziveli Palestinci

То јесте пројекат. Дестабилизација севера Африке, Блиског истока и прогон муслиманских маса у Европу које требају да конфронтирају са староседеоцима. Што горе, то боље.

Идеја и пракса глобалне вестернизујуће олигархије, Израела и САД.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back