- Poruka
- 9.313
Šta nam to govori?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta nam to govori?
Шта нам говори?Šta nam to govori?
Ja sam tebe pitao. Dakle?Шта нам говори?
Не разумем питање. Говори да постоје људи којима ја фашизам ок.Ja sam tebe pitao. Dakle?
"slobo - sadame!" i belorusiji - sankcije!?Видели смо како је изгледало када су нас напали и како је свет реаговао. Није се нико померио са места, осим Белорусије, која је слала хуманитарну помоћ и касније Гадафија, који је уплатио новац. За време санкција, исто су заборавили на нас.
pa koga drugog da raskrinkravamo, nego krstase?Зашто трошити енергију и емоције?
Ti si juče rekao da ja vredjam ljude koji smatraju da treba osuditi na zatvorsku kaznu ljude koji predju na drugu veru. Da li ti tvrdiš da fašisti imaju bolestan um?Не разумем питање. Говори да постоје људи којима ја фашизам ок.
И какве то везе има са овом темом?
Вређаш верска осећања једног великог народа. Један народ и шачице неонацистичкох секташа се не могу поредити.Ti si juče rekao da ja vredjam ljude koji smatraju da treba osuditi na zatvorsku kaznu ljude koji predju na drugu veru. Da li ti tvrdiš da fašisti imaju bolestan um?
Nemački narod je obožavao Hitlera 1938. Nemacki narod je veliki narod. Da li su Nemci imali bolestan um 1938?Вређаш верска осећања једног великог народа. Један народ и шачице неонацистичкох секташа се не могу поредити.
Da, jer bolesnoumni su svi oni koji se identifikuju sa budala i slede njihov način "razmišljanja" ....Da li su Nemci imali bolestan um 1938?
То није тачно. Један од честих митова је да је Хитлер добио огромну подршку на изборима. А није било тако.Nemački narod je obožavao Hitlera 1938. Nemacki narod je veliki narod. Da li su Nemci imali bolestan um 1938?
Šta nije bilo i šta se je dogodilo da su Švabe, sve, u nacizam ogrezle? Biće da su previše na-čuli od Kanta, a nisu ga razumeli ...А није било тако.
Znaš li ti šta je mit?честих митова је да је Хитлер добио огромну подршку на изборима
Казао сам да Хитлер није освојио већину гласова на изборима. А да су Немци касније огрезли у нацизам, то стоји.Šta nije bilo i šta se je dogodilo da su Švabe, sve, u nacizam ogrezle? Biće da su previše na-čuli od Kanta, a nisu ga razumeli ...
Činjenica je da je nemacki narod obožavao Hitlera 1938. godine.То није тачно.
Ti govoriš o 1932. godini.Један од честих митова је да је Хитлер добио огромну подршку на изборима. А није било тако.
Добро, па шта?Činjenica je da je nemacki narod obožavao Hitlera 1938. godine.
Nemački narod je veliki narod. Da li su Nemci imali bolestan um 1938. godine?Добро, па шта?
Ткз. Немци су мешавина Словена тј. Срба и неких варварских племена, никакав Велики Народ.Nemački narod je veliki narod. Da li su Nemci imali bolestan um 1938. godine?
Ткз. Немци су мешавина Словена тј. Срба и неких варварских племена, никакав Велики Народ.
Od putinofila mozes da očekuješ samo obmane, laži, manipulaciju
Само истина и чињенице.
Ja sam rekao istinu.Само истина и чињенице.