Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (2)

Kada će Izrael uspostaviti kontrolu nad Gazom?

• Ukupno glasova
    28
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Видели смо како је изгледало када су нас напали и како је свет реаговао. Није се нико померио са места, осим Белорусије, која је слала хуманитарну помоћ и касније Гадафија, који је уплатио новац. За време санкција, исто су заборавили на нас.
"slobo - sadame!" i belorusiji - sankcije!?
Зашто трошити енергију и емоције?
pa koga drugog da raskrinkravamo, nego krstase?

Не разумем питање. Говори да постоје људи којима ја фашизам ок.
И какве то везе има са овом темом?
Ti si juče rekao da ja vredjam ljude koji smatraju da treba osuditi na zatvorsku kaznu ljude koji predju na drugu veru. Da li ti tvrdiš da fašisti imaju bolestan um?

Ti si juče rekao da ja vredjam ljude koji smatraju da treba osuditi na zatvorsku kaznu ljude koji predju na drugu veru. Da li ti tvrdiš da fašisti imaju bolestan um?
Вређаш верска осећања једног великог народа. Један народ и шачице неонацистичкох секташа се не могу поредити.

• Haha
Reactions: PA8
1703320964163.png

Šta nije bilo i šta se je dogodilo da su Švabe, sve, u nacizam ogrezle? Biće da su previše na-čuli od Kanta, a nisu ga razumeli ...
Казао сам да Хитлер није освојио већину гласова на изборима. А да су Немци касније огрезли у нацизам, то стоји.

Nemački narod je veliki narod. Da li su Nemci imali bolestan um 1938. godine?
Ткз. Немци су мешавина Словена тј. Срба и неких варварских племена, никакав Велики Народ.

А да су били помрачени за време Хитлера, јесу.

• Haha
Reactions: PA8
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back