Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (1)

Koju stranu podržavate?

• Ukupno glasova
    194
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jednom kada su Jevreji prešli kritičnu masu, pokazali pravo lice i sa prijateljskog stava obrnuli na agresivni...
Da jednom kad su Jevreji presli kriticnu masu ali i jednom kad su Arapi vidjeli da su ispali glupi jer su im prodali zemlju trece kategorije za nizasta. U medjuvremenu , jevreji unaprijedili tu zemlju i cijena zemlje porasla. biti protiv doseljavanja jevreja u tu oblast je otprilike biti za to da se niko iz svog kraja ne mrda i biti za nacionalne kvote. sva ta prica oko nastanka Izraela je danas nepredmetna. Predmet treba da bude ljudska prava i otvoreni rasizam Izraela prema palestincim, okupacija I ratni zlocini koje Izrael cini. Ovakvom pricom zapravo podrzavas Izrael u svom narativu o demonizaciji Izraela.

Da jednom kad su Jevreji presli kriticnu masu ali i jednom kad su Arapi vidjeli da su ispali glupi jer su im prodali zemlju trece kategorije za nizasta. U medjuvremenu , jevreji unaprijedili tu zemlju i cijena zemlje porasla. biti protiv doseljavanja jevreja u tu oblast je otprilike biti za to da se niko iz svog kraja ne mrda i biti za nacionalne kvote. sva ta prica oko nastanka Izraela je danas nepredmetna. Predmet treba da bude ljudska prava i otvoreni rasizam Izraela prema palestincim, okupacija I ratni zlocini koje Izrael cini. Ovakvom pricom zapravo podrzavas Izrael u svom narativu o demonizaciji Izraela.
Ne znam odakle ti zaključak iz poslednje rečenice.

Što se mene tiče nije bitno šta je bilo pre 50, 100 ili 3000 godina, bitno je da se ljudima koji tamo danas žive da sloboda i perspektiva, jer smo videli da nasilje ne rešava problem.

Daj Maki znas i sama da svjetske okolnosti to podrzavaju, vecina izraelaca bi je srusila sjutra
Срушили би је они (луђи део) одавно, али пошто знају да ће искључиво њих да вијају по Америци и Европи муслимани ко зечеве, размишљају двапут...

Зато им је најбоље прво да укину интернет који привлачи толико светске пажње за сваку већу крупницу, па тек онда могу да наставе да дивљају до лудила... или да џамују сруше Хришћани, чуди ме да још неку Хришћанску терористички организацију нису исфинансирали и основали попут Хамаса и ИСИСа

Срушили би је они (луђи део) одавно, али пошто знају да ће искључиво њих да вијају по Америци и Европи муслимани ко зечеве, размишљају двапут...

Зато им је најбоље прво да укину интернет који привлачи толико светске пажње за сваку већу крупницу, па тек онда могу да наставе да дивљају до лудила... или да џамују сруше Хришћани, чуди ме да још неку Хришћанску терористички организацију нису исфинансирали и основали попут Хамаса и ИСИСа
Не могу то урадити јер хришћанство за разлику од ислама није примитивна религија којој је циљ власт над кјафирима. То би ти требало рећи да ИСИС и сличне групе нису "јеврејска подвала" већ право лице ислама онакак какав је био у 7. вијеку.

Na hebrejskom se "hamas" spominje , u prevodu nasilje ili nepravda, i kod proroka Isaije, pa kaže stih 18. 60-tog poglavlja, u prevodu: "Neće se više čuti 'hamas' (nasilje ili nepravda) u tvojoj zemlji ni pustošenje na granicama tvojim, nego ćeš zvati zidove svoje spasenjem i vrata svoja hvalom."
IMG_20231019_174214.jpg

Не могу то урадити јер хришћанство за разлику од ислама није примитивна религија којој је циљ власт над кјафирима. То би ти требало рећи да ИСИС и сличне групе нису "јеврејска подвала" већ право лице ислама онакак какав је био у 7. вијеку.
Pokaza Maki svoje rasisticko lice. Reci mi Maki , je l ti mislis da su Palestinci psi a ne ljudi? Naravno da mislis. pricao Sam ja sa mnogim izraelacima, pa mogu da pretpostavim kako razmisljas.

pa nemcima bitan,
isao direktno iz rusije, i time nemcima gas jeftiniji,
mada im ne treba dati nista, ni za kakve pare
evo ja sam spremna ovde da se smzavam,
za dobrobit covecanstva :D

Nije mi jasna taj aksiom daje ruski gas bude jeftin za Nemce

Nikad se ne postavi pitanje: zašto bi Rusi davali Nemcima jeftin gas, a oni dalje odlučivali kome će ga davati po kojoj ceni u Evropi
Ali eto zli Amerikanci ne daju jadnim Nemcima jeftini rusi gas..

Mi smo 90-tih imali jeftin ruski gas, a onda kada smo od 5 listopada 2000-te postali nemačka kolonija prvo smo morali raskinuti gasni sporazum sa Rusima i od nemaca kupovati gas koji je bio par puta skuplji

To se odrazilo na naše fabrike koje su usled visoke cene gasa postale potpuno nekonkurentne ... naravno koga je to zanimalo kada su tu bili "tajkuni" koji su sve to upropastili,a često samo likovi koji su neki deo svog života upravo proveli, pogodi gde pa u Džermani

Pitam se nekad da li će ta tvorevina platiti za svo zlo koje nam je nanela .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back