Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (1)

Koju stranu podržavate?

• Ukupno glasova
    194
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
HIH ! Good bye Hamas!

“US President Joe Biden called Prime Minister Benjamin Netanyahu and emphasized that the US stands by Israel and fully supports Israel's right to defend itself,” the statement said. “The Prime Minister thanked the US President for his unreserved support and made it clear that a prolonged and powerful campaign would be required in which Israel would win.”

Kad nemam dozvolu od Allaha da te preobratim, tek nemam dozvolu da te diram. Allah je smislio kaznu za tebe i on zna zašto je to dobro. Ja nemam pravo.
"Borite se protiv onih kojima je data Knjiga, a koji ne vjeruju ni u Allaha ni u onaj svijet, ne smatraju zabranjenim ono što Allah i Njegov Posalnik zabranjuju i ne ispovijedaju istinsku vjeru - sve dok ne daju glavarinu poslušno i smjerno." (et-Tevba 29).

Šta radi izraelski ambasador na proslavi "oluje" kada čak ni nemački neće da se prlja toliko

Kako on posmatra?

Šta su tražili u Ist Slavoniji 1991 agenti Mosada?

Molim te da shvatiš moj dar ili moje prokletstvo. Ja naime uvek situaciju vidim sa veće udaljenosti. I šta vidim ?

Vidim da je ceo svet video greške Srba, i opravdao ponašanje secesionističkih republika.

Šta dalje vidim, koje je rešenje ?
Rešenje je da se svi uzdignemo i sagledamo ne samo tuđe greške, već i svoje.

Mi smo oduvek u pravu, hoću da kažem naše su namere uvek bile plemenite, čiste, na radost svih balkanskih naroda i svetskog mira, ali su nam postupci često bili potpuno zbunjeni i pogrešni.

Pa vidi samo ovo zadnje sr anje u Banjskoj ...

Molim te da shvatiš moj dar ili moje prokletstvo. Ja naime uvek situaciju vidim sa veće udaljenosti. I šta vidim ?

Vidim da je ceo svet video greške Srba, i opravdao ponašanje secesionističkih republika.

Šta dalje vidim, koje je rešenje ?
Rešenje je da se svi uzdignemo i sagledamo ne samo tuđe greške, već i svoje.

Mi smo oduvek u pravu, hoću da kažem naše su namere uvek bile plemenite, čiste, na radost svih balkanskih naroda i svetskog mira, ali su nam postupci često bili potpuno zbunjeni i pogrešni.

Pa vidi samo ovo zadnje sr anje u Banjskoj ...

Ne bih baš smela garantovati da tu Mosad nije imao svoje prste u svemu od Ist Slavonije 1991 do Banjske 2023

nije samo bio ambasador već i piloti

Srbija je duboko razočarana sudjelovanjem izraelskih pilota i borbenih zrakoplova u obilježavanju obljetnice oslobodilačke operacije "Oluja" u

Palestina nije priznala Kosovo. Izrael jeste.
"Криво седи, право беседи", каже наша Србијанска пословица. Нисам никада био за Израел, то знаш, увек сам подржавао Палестинце и Хамас (ви сте били за Израел ономад када им се ваш Додик улизивао и подржавали сте Натањахуа све у шеснаес), али мора се бити поштен и рећи да су Израелци увек говорили да ће признају Косово "тек када га Србија призна". Потписом на Вашингтонски споразум, у коме се не спомиње Резолуција СБ 1244 и где је реч Косово написано без "пахуље" која се на исту односи, твој земо Чипуљчанин је имплицитно али де јуре признао косовску независност. Амерички савезник Израел више није имао разлога да не призна Косово.

Poslednja izmena od moderatora:
Hamas pa i Hezbolah su nebitni,
pratite reakcije Irana, SA, Turske i ostalih zemalja regiona.

Postoji ogromna opasnost od eskalacije

Ne verujem da su Palestinci odradili ovo bez neke podrške i plana za dan posle
situacija je jako ozbiljna

nema tu nista.

Izrael je podrzao komplet Zapad na celu sa Amerikom.

Rusija bi mozda mogla nesto iz Sirije da proba ali zauzeti su u Ukrajini. Cak su i Jermence ostavili na cedilu.

Hamas pa i Hezbolah su nebitni,
pratite reakcije Irana, SA, Turske i ostalih zemalja regiona.

Postoji ogromna opasnost od eskalacije

Ne verujem da su Palestinci odradili ovo bez neke podrške i plana za dan posle
situacija je jako ozbiljna

Dva bloka su ovo nazvala terorizmom svako iz svog ulgla

EU terorizmom spram Izraela

Turska, Iran i SA spram Palestine

Ne bih baš smela garantovati da tu Mosad nije imao svoje prste u svemu od Ist Slavonije 1991 do Banjske 2023

nije samo bio ambasador već i piloti

Srbija je duboko razočarana sudjelovanjem izraelskih pilota i borbenih zrakoplova u obilježavanju obljetnice oslobodilačke operacije "Oluja" u

Sunce moje i Britance si zaboravila. Zar ti nisu to objasnili na kursu KGB > UVEK ZA SVE KRIVI ENGELZE.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back