kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 62.260
A sad je Izrael papistička "KRSTAŠKA" VOJSKA protiv ISLAMA?Па у Шпанији би тад све некатоличко протјерали. Да је било православних и њих би. Шпанија је била папистички ИСИЛ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sad je Izrael papistička "KRSTAŠKA" VOJSKA protiv ISLAMA?Па у Шпанији би тад све некатоличко протјерали. Да је било православних и њих би. Шпанија је била папистички ИСИЛ.
Izrael je spletom okolnosti u ratu protiv političkog islama ali ne sumnjam da bi sutra mogli naći zajednički jezik kontra hrišćana.A sad je Izrael papistička "KRSTAŠKA" VOJSKA protiv ISLAMA?
Može na zastavi da piše šta god hoćeš, važno je ko finansira.
Nije. To su priče sa Drugog DnevnikaNije rat u BiH bio iransko maslo već maslo zapada.
Onda lažeš.Ja ih ne viđam, valjda ne hodamo istim ulicama![]()
Ne, to nisu priče, već realnost.Nije. To su priče sa Drugog Dnevnika
To je realnost koja postoji samo Milošević - Šešelj - Vučić svetu Drugog DnevnikaNe, to nisu priče, već realnost.
Svako ko je uniformisan i pogine, nije ubijeni civil. Posebna katergorija su ratni zarobljenici.I nemoj da pokušavaš da mene preveslaš
Pitala sam te, da budem konkretnija, da li smatraš poginulu žrtvu, koja je došla recimo iz Despotovca (ne dobrivoljno) rata u Sarajevu, žrtvom mučki ubijenom od strane 'bosanskih terorista". Još recimo ta žrtva bila na tenku sa cijevi uperenom ka 'teroristovoj" zgradi u kojoj su mu žena i djeca?
Jel istina da su 11/9 po Sarajevu slaviliDakako da nas ima, ali na zastavu IZ BiH napisat hAMAS i na zastavu S.Arabije napisati da je poklon IR Iran moze samo neko jako jako dobronamjeran!
Ali tvoj brod tone Sisti.To je realnost koja postoji samo Milošević - Šešelj - Vučić svetu Drugog Dnevnika
Muslimani, jevreji i jedan pravac hrišćanstva udariće na pravoslavlje, pravu i iskrenu veru ljubavi, dobrote i mira.Муслимани ће скупа са Јеврејима дочекати антихриста. Тада ће се ујединити и заједно напасти на хришћане.
Ne lažem.Onda lažeš.
Kad god sam bila u Srajevu bila sam šokirana što brojem tih džihadista koje ste uvezli, što brojem zabrađenih mladih žena.
Da ih je uvezao, kao što izmišljaš da jeste, bio bi znatno mani broj od 11541 ubijenih moj sugrađanina, da ne pričam o ostatku moje divne, suverene, nedjeljive i nezavisne, međunarodno priznate države.Svako ko je uniformisan i pogine, nije ubijeni civil. Posebna katergorija su ratni zarobljenici.
Ja ne pravim razliku između srpskih, muslimanskih i hrvatskih civila koji su stradali. Neki u otvorenom sukobu, a neki su bili doslovno žrtve terora i masakara.
Svakako, ti džihadisti koje vam je uvezao Alija zajedno u dogovoru sa USA, to je vaša sramota, a ujedno i problem svih nas.
Tvoj pokušaj odbrane tih zveri koje su sekle glave kome god stignu govori najviše o tebi. I oni nemaju veze sa odbranom kuće, žene, avlije i dece jer oni to u BiH , a posle i na Kosmetu nisu imali.
Uh, zamisli, uvredila se jer je neko ukapirao da opravdava uvoz džihadista 90ih.Ne lažem.
Osim toga, u tvojoj mržnjom zatrovanoj glavi, pretpostavljam već i prilično matoroj, brkaju se pokrivene mlade djevojke sa zabrađenošću.
To nije lijepo, nije lijepo ismijavati ničije običaje, pravila, načine odjevanja i sl.
Svako dobro želim i srdačno molim da me više ne citiraš, takve osobe ne želim sresti ni ispred sex shopa, ni u biblioteci a bogami ni na internetu.

Sofija, ta wannabe proroštva vas iz "nacional"-boljševičke klike čuju se još od pada Berlinskog zida.Ali tvoj brod tone Sisti.
Laži su razobličene.
A ostrašćenost je vaše srednje ime.
Ili plata igra ulogu, trebamo posmatrati i taj aspekt.![]()
Ko god kaze da Lazes odma je mrznjom nastrojen?Ne lažem.
Osim toga, u tvojoj mržnjom zatrovanoj glavi, pretpostavljam već i prilično matoroj, brkaju se pokrivene mlade djevojke sa zabrađenošću.
To nije lijepo, nije lijepo ismijavati ničije običaje, pravila, načine odjevanja i sl.
Svako dobro želim i srdačno molim da me više ne citiraš, takve osobe ne želim sresti ni ispred sex shopa, ni u biblioteci a bogami ni na internetu.
И лажни Хришћани ће га прихватити...
Али, пре тога, треба да буде општи рат где ће пола планете да изгине, и то ми сад покушавамо да спречимо мудрошћу и апелима на савест ложача...
5000 MUDZAHEDINA najgorih krvoloka je 93ce doveo BIN LADEN, alija ih blagosiljao kod zenice na smotri.Uh, zamisli, uvredila se jer je neko ukapirao da opravdava uvoz džihadista 90ih.
Pa nećemo tako.
Ja nikog ne mrzim, to je tvoja pogrešna percepcija ali džihadisti jesu vaša sramota.
Pokrivene mlade devojke u BiH nisu postojale dok ne uvezoste te elemente islama koji vas nikad nisu krasili.
Nemam ništa protiv običaja i čak kod pokušaja da se u Iranu te stvari nazivaju pogrdno uvek sam reagovala da svako ima pravo na sopstveno kulturno nasleđe ali fakat je da ste vi u Bosni s nekim stvarima počeli od rata i da vam od rata ulicama šetaju ti kojekakvi koji nisu s ovog podneblja.
Pa setimo se ubistva dvoje mladih muslimana od strane tih nekih lunatika, tamo negde kod Mostara, jer su se, zamisli, ljubili u kolima, a nisu bili venčani. Ok, možda su radili i neke druge stvari ali ubiti ih zbog toga može samo verski fanatik.
Tesko.Izrael je spletom okolnosti u ratu protiv političkog islama ali ne sumnjam da bi sutra mogli naći zajednički jezik kontra hrišćana.
Секташ те направио...Evo, sektaš hoće da spreči Božju reč.
Crveno carstvo zasigurno nije moje. Ali praćenje ideološkog kontinuiteta u vidu internacionale/neoliberalizma, reklo bi se da je ipak svima vama bliskije.Sofija, ta wannabe proroštva vas iz "nacional"-boljševičke klike čuju se još od pada Berlinskog zida.
Mnogo ste povređeni padom Crvenog Carstva.
Iskrivili ste svoj doživljaj stvarnosti pa mislite da to, što se međusobno tapšete po ramenu i jedni drugima na svoje parole vičete "Bravo!", predstavlja neko stvarno dešavanje u svetu.
Ne vidite da su to samo odjeci u polupraznoj hali zaludnih nada.
Eto, kao što sam i mislila, ti si ponisna na njih.Da ih je uvezao, kao što izmišljaš da jeste, bio bi znatno mani broj od 11541 ubijenih moj sugrađanina, da ne pričam o ostatku moje divne, suverene, nedjeljive i nezavisne, međunarodno priznate države.![]()
Секташ те направио...
... и Не да спречи, већ да одложи ко Ноје на 120 година или Лот због 5 праведника, оно што би сатанисти да убразју и погубе у комплету...
Yes , it has happened to anyone , who could say that information in palestain is war crime.Meanwhile in Ontario, Canada
Ontario doctor suspended, his address published after pro-Palestinian social media posts
An Ontario doctor has been suspended from his job, threatened and had his address shared online after he posted pro-Palestinian views on social media.
Dr. Ben Thomson, a nephrologist at Mackenzie Richmond Hill Hospital, north of Toronto, has been sharing information and opinions on his X social media account, formerly known as Twitter, since brutal attacks by militant group Hamas in Israel on Oct. 7 and the ensuing Israeli bombing of Gaza.
On Oct. 12, Mackenzie Health posted a statement on its Facebook and X accounts saying it is "addressing social media posts from a few physicians and staff that do not reflect our views or values as an organization."
Some Facebook comments in response to this post called for Thomson to be fired. Internal emails seen by CBC News show that the doctor was handed a one-month suspension without pay the next day. But in a statement to CBC News, Mackenzie Health said that "it is false to suggest Dr. Thomson was suspended for his views," without elaborating.
The health authority's actions follow a number of complaints about the doctor's social media posts by colleagues online who disagreed with him, according to several doctors at the hospital. They also follow a threat made to the hospital on Thursday, a spokesperson for Mackenzie Health said.
The threat was made over the phone and recorded by hospital staff. A copy of this recording was shared with CBC News.
"This message is for Dr. Ben Thomson. Remove your post regarding Israel," a man's voice is heard saying in the recording. "It is disgusting, you are a disgusting human being, you do not know what you're saying, and if you do not remove it, I advise you and the rest of your staff to stay out of your office."
In addition to this threat, Thomson's home address was posted on a website where patients can rate physicians, along with further threats. These posts have since been deleted after Thomson made a request to the website for their removal, but they have prompted a police investigation and forced Thomson to leave his home on the advice of police.
Accusations on social media
The X post that garnered controversy among Thomson's colleagues and appears to have played a role in his suspension involves his reply to another X post by the Centre for Israel and Jewish Affairs that claimed babies had been beheaded and women raped during the Hamas attack on several communities in southern Israel.
"No babies were beheaded, there have been no confirmed reports of rapes. You repeat this nonsense out of racism," Thomson wrote on Oct. 10. "In the meantime, Palestinians are experiencing genocide and war crimes and you are silent. History will judge you very badly."
Two days after his post, the White House, major media outlets and Israeli officials walked back their earlier reports of babies being beheaded at the hands of Hamas, saying these reports were unverified. Then two days after that, Israeli military teams said they found signs of rape and torture among Hamas's victims.
In response to Thomson's post, a doctor at Mackenzie Richmond Hill Hospital (whose X account is now deleted) accused him of denying the Holocaust, and another Ontario doctor criticized him publicly for denying "the trauma of the victims of these unspeakable crimes."
The post was also shared by an account called Documenting Antisemitism in Canada, which asked, "Do you trust this ghoul to provide safe patient care to Jewish patients?"
"Death of civilians is without a doubt horrible and unacceptable," Thomson wrote in response to one of his colleagues. "However, inciting genocide by dehumanizing Palestinians is also unacceptable."
The Hamas-run Health Ministry in Gaza said on Thursday that 3,785 Palestinians have been killed and 12,500 wounded from Israeli airstrikes. The Israeli government says more than 1,400 people were killed and about 200 taken as hostages to Gaza in the Oct. 7 attack on Israel by Hamas.
https://www.cbc.ca/amp/1.7001887
budi tako dobra i samo mi reci