Морате да слушате ово сведочење Нетањахуа на спрату куће у вези са сукобом у Ираку 12. септембра 2002. Он је гласно рекао тихе делове који су ВЕЛИКО релевантни за оно што се дешава данас и како ништа од онога што се дешава није заиста о миру, дипломатији, правди или било чему другом о чему тренутно говоре у медијима. То је само империјализам и рат са субверзивним неизреченим мотивима за светску доминацију и евентуални нови светски поредак.Желим да подсетим све да он у то време није био премијер Израела, али га то сигурно није спречило да ратно хушка на амерички естаблишмент и да разговара са ЦИА-ом о томе како да наставе са инвазијом на Ирак за „рат о терору“, који су на крају покренули 6 месеци касније на лажи о оружју за масовно уништење.Рат у Ираку је почео 20. марта 2003. и трајао је скоро 9 година, озбиљно дестабилизујући Блиски исток, стављајући САД у огромне дугове и стварајући терористе који су мрзели Америку, а потом и Израел, јер смо напали њихову проклету земљу, потпуно уништену њихове економије, и убио милион својих људи, укључујући жене и децу.Ипак, нико не воли да прича о томе и о томе како САД и њени западни савезници деценијама непрекидно врше ратне злочине пучима које је дириговала ЦИА јер се то доживљава као антиамерички и „симпатизер терориста“, или је барем тако било током рат. Људи сада раде исто са сукобом у Израелу и Палестини.Ја сам симпатизер народа/грађана. Саосећам са невиним људима који су као ти и ја, који покушавају да преживе и живе свој живот, поштено зарађују и остану сами. Не саосећам са корумпираним владама, војноиндустријским комплексом, корпоративним интересима и безобразно богатим банкарима на обе стране који пропагирају и потчињавају свој народ у ратове око идеологија, ресурса или можда нечег далеко злокобнијег.С обзиром на то, овај Нетањахуов снимак би требало да вам пружи важан увид у то како размишљају ратни пропагандисти и која је њихова стварна намера. То није мир, то није дипломатија, то је само рат и уништење у потрази за Новим светским поретком у покушају да се сруше свака влада на Блиском истоку леђа уз леђа, са ЦИА диригованим државним ударима и произведеним ратовима да би им на крају дали „демократију“, која у стварности је само марионетски председник који контролишу глобалистички интереси и централна банка коју контролише међународни култ банкара.Смедлеи Д. Бутлер, Рат је рекет„Провео сам 33 године и четири месеца у активној војној служби и током тог периода сам већину свог времена провео као човек високе класе за велики бизнис, за Волстрит и банкаре. Укратко, био сам рекетар, гангстер за капитализам. Помогао сам да Мексико, а посебно Тампицо, буду безбедни за америчке нафтне интересе 1914. Помогао сам да Хаити и Куба буду пристојно место за момке из Националне сити банке да прикупљају приходе. Помогао сам у силовању пола туцета централноамеричких република у корист са Волстрита. Помогао сам у прочишћавању Никарагве за Међународну банкарску кућу Браон Браће 1902-1912. Донео сам светлост у Доминиканску Републику за америчке интересе за шећер 1916. Помогао сам да Хондурас буде исправан за америчке воћарске компаније 1903. У Кини 1927. помогао сам да се побрине да Стандард Оил настави својим путем несметано. Осврћући се на то, можда сам Ал Капонеу дао неколико наговештаја. Најбоље што је могао да уради је да оперише свој рекет у три округа. Оперисао сам на три континента.”---------------------------------------------Важни делови са Нетањахуове адресе:господине Нетањаху-> Да. Питање које имате је следеће: ово је сада питање не вредности. Очигледно, волели бисмо да видимо промену режима, барем бих ја то волео, у Ирану, баш као што бих волео да видим у Ираку. Питање је сада практично питање. Које је најбоље место за наставак? Није питање да ли треба уклонити ирачки режим, већ када га треба уклонити. Није питање да ли бисте желели да видите промену режима у Ирану, већ како то постићи.Иран има нешто што Ирак нема. Иран има, на пример, 250.000 сателитских антена. Има употребу интернета. Једном сам рекао шефовима ЦИА-е док сам био премијер да ако желите да унапредите промену режима у Ирану, не морате да пролазите кроз ЦИА-ине ствари са огртачем и бодежом. Оно што желите да урадите је да узмете веома велике, веома јаке транспондере и само емитујетеМелросе Плаце и Беверли Хиллс 90210 у Техеран и Иран. То је субверзивна ствар. Млада деца то гледају, млади људи. Желе да имају исту лепу одећу и куће и базене и тако даље. То је нешто што је доступно, и унутрашње снаге неслагања које су доступне у Ирану – који је парадоксално вероватно најотвореније друштво у том делу света. Много је отворенији од Ирака, који је вероватно најзатвореније друштво, и стога немате могућности да подстичете овакву динамику унутар Ирака.Дакле, питање је сада изабрати. Можете преносити Мелросе Плаце, али то може потрајати. С друге стране, ако скинете Садамов режим, гарантујем вам да ће то имати огроман позитиван одјек у региону. И мислим да људиседећи одмах у суседству у Ирану, млади људи и многи други ће рећи да је време оваквих режима таквих деспота прошло. Ту је ново доба.НОВА. ВОРЛД. ОРДЕР.Сада идите прочитајте Пројекат за нови амерички век и схватите да је сав рат на Блиском истоку био смишљен са предумишљајем у координацији са израелским интересима, и да је због тога америчка влада уопште дозволила да се 11. септембра догоди. Проблем, реакција, решење.