Rasud :), sud... samo raspolozeni :)!

Ja mislim da zahebes obojicu i odes na tu kafu sa nekim trecim likom... bices rasterecenija i prosto ce ti kliziti niz grlo...

Ja bih da jedem krmenadlu, ali necu da uvredim pile u zamrzivacu...? Da li da pojedem i jedno i drugo, ili da ostanem gladna, ili mozda da porucim pizzu...? I ne rasudjujte o mojim kilogramima...:)

poruci pizzu...i to neku bas ogromnu; da dobijete palacinjke gratis...:zper:

eeeeeeeeeeeee...svega ovoga ne bi bilo da je rekao sadasnjoj da ide na kafu sa bivsom

u tom sluchaju umesto ove imali bi temu

Rasud...decko mi je rek'o da ide na kafu sa bivsom, pomozite sta mislite zasto ide na kafu bas s njom i zasto mi je rekao...mozda misli da mu verujem, a on ce tamo da s njom...i svi su isti...kako je mogao

kako god okrenes...nije dobro

ali tako je to prirodno i normalno...jer da nije musko zenskih zamrsenih petljavina sa jednom ili vishe poznatih, ljudi bi se poubijali od dosade

pitam se ponekad ima li u ovom zivotu nekog drugog smisla zivljenja osim ovakve parodije...ko ce s kim, poverenje, trte mrte, ko koga u mozak lokalno ili mjestimichno ...jel tako do smrti sve jedna te ista pricha...muskarci i zene i samo to i to u klin u drvo...DOSADNO

Poslednja izmena:
eeeeeeeeeeeee...svega ovoga ne bi bilo da je rekao sadasnjoj da ide na kafu sa bivsom

u tom sluchaju umesto ove imali bi temu

Rasud...decko mi je rek'o da ide na kafu sa bivsom, pomozite sta mislite zasto ide na kafu bas s njom i zasto mi je rekao...mozda misli da mu verujem, a on ce tamo da s njom...i svi su isti...kako je mogao

a mozda bi imali obje teme...onako, konkurentske...:zper:

Razbesnela si se zato što ima devojku. Ego.
Ništa strašno, ljudski je.

Recenica, nize... Tu je objasnjenje i razlog mog 'besa'!
Apsolutno nije stvar u TOME da ja ljubomorisem, naprotiv... Ocigledno nisam dobro skucala poruku, tj. nisam se dobro izrazila.. kako god!
I sad iz konteksta kojekakvog sranja, naklapa se drugo sranje... sad tek vidim koliko je sumanuto sto sam i postavila temu. Sve jedno, hvala vam na iscitavanju postova i komentarima :)!

Baj, baj...:manikir:

ebemu sunce zarko, ako ja tebe ikad ista razumijem...:mrgreen:
Nisam ja... to je moj komšo rekao... ja samo prenosim... ;):D a tvoj post me asocirao...;)
Recenica, nize... Tu je objasnjenje i razlog mog 'besa'!
Apsolutno nije stvar u TOME da ja ljubomorisem, naprotiv... Ocigledno nisam dobro skucala poruku, tj. nisam se dobro izrazila.. kako god!
I sad iz konteksta kojekakvog sranja, naklapa se drugo sranje... sad tek vidim koliko je sumanuto sto sam i postavila temu. Sve jedno, hvala vam na iscitavanju postova i komentarima :)!

Baj, baj...:manikir:
A ti si htela šta... da te potapšemo po ramenu, i kažemo:Go girl...:roll:

Back