rasturanje veza

Pa da znaš da tu ima istine. Jedan poznati autor u oblasti porodične terapije N. Ackerman, veoma lepo je rekao da se ljudi zaljubljuju u osobu koja zadovoljava njihove neurotične potrebe. Tj. neurotičar traži neurotičara koji zadovoljava njegove neurotične potrebe.

ima jedna izlizana fraza : ne gradi kucu na zgaristu tudje ljubavi:idea:
kad god uzmes tudje - vrati ti se lose - duplo
on ce se kad tad vratiti toj devojci - a ti ces biti .......
ili nikada neces bitii srecna jer te moze zadesiti ista sudbina - strefice te kad se najmanje nadas
ili ces se pitati da li je jos uvek voli? sta bi bilo kad bi bilo? sta ako? ......

toliko solo decaka u gradu a ti bas tudje - sladje:roll:
oteto - prokleto - uvek bilo i ostace8)

ne znam. Losha iskustva. Bivshi dechko prevario sa najboljom drugaricom starije sestre. Sjeb. nemam pojma. Boli kada saznas. Nije bash fer, jel da? Ja sam za iskrenost. Ako si bash morao da se kresnesh sa nekim sa strane, onda ja valjda nisam vishe zanimljiva =( zasluzhujem bar da mi to kazhesh, a ne da chejm od nekog 15. toliko...

Vanja bre, glavu gore. Pa nije sve tako crno. To samo pokazuje da je toliki kreten da te uopšte ne zaslužuje. Ustvari je super što je tako ispalo. Zamisli samo da si još gubila vreme sa takvim likom. Ovako, upoznaćeš nekoga ko će stvarno biti vredan tvoje pažnje! :)

Ne znam sta bih uradila...Nisam dosla u iskusenje da se zaljubim u nekog ko je u vezi...inace mislim da se dobra veza ne moze rasturiti tek tako...ako jedna strana svrlja nesto ne stima te je i bolje da pukne...ne mislim da bi treca osoba gradila srecu na tudjoj nesreci jer u toj vezi bar jedna osoba nije bila srecna ( ta koja bi eventualno usla u novu vezu ) tako da...neko bi tu bio i usrecen ponovo...:)

ima jedna izlizana fraza : ne gradi kucu na zgaristu tudje ljubavi:idea:
kad god uzmes tudje - vrati ti se lose - duplo
on ce se kad tad vratiti toj devojci - a ti ces biti .......
ili nikada neces bitii srecna jer te moze zadesiti ista sudbina - strefice te kad se najmanje nadas
ili ces se pitati da li je jos uvek voli? sta bi bilo kad bi bilo? sta ako? ......

toliko solo decaka u gradu a ti bas tudje - sladje:roll:
oteto - prokleto - uvek bilo i ostace8)

Мислииим: ...судбина....проклетство.... згариште љубави ....отмица мушкарца....
Јел то утицај Мир Јам? :lol:

Back