RASTE SMRTNOST KOD MLADIH Grip kosi zdrave koji NISU VAKCINISANI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je tako dugujem ti izvinjenje i odmah ti ga upućujem.
Nije problem vakcinacija već obavezna vakcinacija.
Nisu za to zaslužni ovi što se bune nego ogromni kapital koji se gura u taj zločinački udruženi poduhvat.

ma zasluzni su upravo ti sto kmeche i luduju
ili ti stvarno mislis da je to spontano sve...rezultat je takav da otvara put represiji, doslovno
posto mi izgleda nismo u stanju nista uraditi razumno i s mjerom vec preferiramo ekstreme
pogle puste reforme skolstva, zakone o zivotinjama - sad moras prvo psa psihijatru na vjestacenje pa onda na uspavljivanje
ili cekas da ti se nesto desi djetetu...i sve tako...mi smo uvrnuti za sve pare
i plodno tlo za ama bas svaku bjelosvjetsku piz.dariju

ono sto je istina u svemu tome jeste da se sirom planete kojekakve bolestine vracaju, i to prvenstveno u "razvijenom" svijetu
i to ima veze s maloumnim antivakcinasenjem, blejanjem u sunce, lijecenjem kancera sodom bikarbonom i djumbirom, odama indigo djeci i kojekakvim budalastinama
koje nas sve zajedno vracaju u paleolit, u najboljem slucaju
al evo je dezurna da ti objasni da bolesti zapravo ne postoje
sve je to belosvetska zavjera
tbc je iskorijenjen pojavom deterdzenata za vesh novije generacije, ako ga je ikad i bilo...
i sve to vrijedi dok nju ne ujede bijesan pas
e, tad prvo profilaksa pa cemo dalje...:lol:

preko 100 studija dokazalo vezu izmedju mmr-a i autizma ali ne veruju hoce je pa hoce za svoju decu a nijednom da ukljuce mozak i zapitaju se kako su to oni preziveli bez mmr vakcine ...ubedili ih da im deca nece preziveti blago njima...
Pazi nju, sto studija :hahaha:

Proveri koliko godišnje ubiju tuberkuloza, rota virus i male boginje pa se javi. A uporedi onda statistike smrtnosti pre i posle uvođenja vakcinacije. Naravno, po vama su za sve to zaslužni čista voda i poboljšanje uslova života, koji se nekako uvek poklope sa uvođenjem vakcine za tu bolest? Neverovatne koincidencije!

od tuberkoloze se vise razboljevaju vakcinisani nego nevakcinisani zato se ta vakcina u eu i ne koristi a mi smo na 1. mestu u evropi po broju obolelih a svi vakcinisani...isto je i sa gripom vise se vakcinisanih razboli nego nevakcinisanih... stalno iste lazi ponavljas ...ti si zabrinut za srpsku decu i ti ces nekog da vakcinises na silu kako te bre nije sramota...i ova tvoja drugarica sa varikinom i organskim generatorima bas ste par

Manekenko ne laži.

Što se tiče moje dece ovo je uticaj vas na njih: da je situacija u Nišu normalna moja ćerkica ne bi primala MMR zbog medicinske istorije i činjenice da jače reaguje na vakcine. Međutim, pošto je Niš grad tupsona koji ne vakcinišu svoju decu onda je rizik od morbila mnogo veći od rizika od reakcija na MMR i preporuka njenog onkologa i pedijatra je da ona ipak primi vakcinu mada je odluka na nama (imamo odrešene ruke da odlučimo a oni će potpisati, naravno primiće je). Eto kako vi debili direktno utičete na mene. Da ne pominjem prošlogodišnju epidemiju u vreme kada moja deca nisu ni mogla da budu vakcinisana.

mnogo je manje dece bolesne od raka bilo pre mmr-a a njihovim roditeljima je najmanja briga bila da li su komsije vakcinisale decu ..kako se ne plasis da ces ih ti zaraziti posto si nevakcinisan ili neko dete koje je vakcinisano valjda znas da su vakcinisana deca rezervoar virusa i da sire zarazu bez simptoma... koja glupost boze sacuvaj visis na forumu 24/7 zbog paranoje

zasto da me bude sramota na strani sam onih roditelja koji za bolesti svoje dece krive vakcine a on bi da decu takvih roditelja na silu vakcinise zato sto je umislio da oni njega ugrozavaju a ne on njih + koliki kreten treba da budes pa da poverujes da u zemlji kao sto je srbija neko uvodi prisilu zato sto brine o zdravlju dece

Poslednja izmena:
mnogo je manje dece bolesne od raka bilo pre mmr-a a njihovim roditeljima je najmanja briga bila da li su komsije vakcinisale decu ..kako se ne plasis da ces ih ti zaraziti posto si nevakcinisan ili neko dete koje je vakcinisano valjda znas da su vakcinisana deca rezervoar virusa i da sire zarazu bez simptoma...
Eto koliko nemaš pojma. Ako ta deca dobiju veliki kašalj ili male boginje ona imaju veće šanse da umru nego da prežive, tako da je izuzetno bitno da te bolesti ne cirkulišu, a njihovi glavni prenosioci su baš deca.

Poslednja izmena od moderatora:
zasto da me bude sramota na strani sam onih roditelja koji za bolesti svoje dece krive vakcine a on bi da decu takvih roditelja na silu vakcinise zato sto je umislio da oni njega ugrozavaju a ne on njih + koliki kreten treba da budes pa da poverujes da u zemlji kao sto je srbija neko uvodi prisilu zato sto brine o zdravlju dece

tebi stvarno nije dobro
sve, sve
al ovo je bas preslo svaku granicu razuma

Eto koliko nemaš pojma. Ako ta deca dobiju veliki kašalj ili male boginje ona imaju veće šanse da umru nego da prežive, tako da je izuzetno bitno da te bolesti ne cirkulišu, a njihovi glavni prenosioci su baš deca.

ostavi tudju decu na miru brini o svojoj...i vakcinisi se od svih mogucih bolesti kad vec verujes da ces ih tako zastititi ipak si im ti najblizi

- - - - - - - - - -

tebi stvarno nije dobro
sve, sve
al ovo je bas preslo svaku granicu razuma

sprdala si se sa roditeljima dece ostecene vakcinama na dip-u a i na ovoj temi se sprdas sa ljudima koji se okrecu ko zna cemu zato sto je i medicina od njih digla ruke sram te bilo

Lock, jer ne umete da se ponasate.

Ostavio bih ovo kao neku poruku za sve koji bi naisli na ovu temu i uzeli da citaju: vakcinacija je jedna od najvecih civilizacijskih tekovina modernog doba. Njome su prakticno iskorenjene mnoge bolesti koje su nekada odnosile milione zivota sirom sveta.
Ne postoji nijedan dokaz da vakcinacija izaziva autizam. Ne postoji nijedan dokaz da vakcinisana deca sluze kao asimptomatski prenosioci bolesti. Onaj ko se iole razume u medicinu ili cak srednjoskolsku biologiju razumece zasto je ova tvrdnja jedna budalastina epskih razmera. Kolektivni imunitet je neophodan da bi se izbegle epidemije. Vakcinisite svoju decu.

U narednom periodu ce se nove teme o vakcinaciji brisati, zbog zasicenja ovog podforuma istim, kao i zbog uzavrelih strasti i nesposobnosti korisnika da kontrolisu svoje izrazavanje na ovim temama. Kada se strasti smire, jedna tema vezana za vakcinaciju ce biti otkljucana i bice omogucena normalna diskusija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back