- Poruka
- 55.168
S kim s cimSam naslov Rastavljene zene je viseznacan.Od koga, od cega?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S kim s cimSam naslov Rastavljene zene je viseznacan.Od koga, od cega?
Da.S kim s cim
Ž njimS kim s cim
Polovljače?Sam naslov Rastavljene zene je viseznacan.Od koga, od cega?
Pa izraz nije bas potpuno po bon tonu, ali je iskren. Razvedene zene cesto donose novom liku staru pricu u zivot.Polovljače?
Zato sme samo pola da staviPa izraz nije bas potpuno po bon tonu, ali je iskren. Razvedene zene cesto donose novom liku staru pricu u zivot.
To da joj napravis rokne te. Pa ja sam bio kod jedne ima oko dve tri godine. Dosta mladja od mene i nije htela dati zato je to radila jer je mladja ove starije samo udri i ja se ustao iz kreveta i rekao da moram da idem, i ona poludi i kaze sad bi te najradje ubila. A sta mislis da ga stavis do pola sta bi bilo, I ta mala me i dan danas pljuje, cujem preko ljudi. Jesam i ja mutav, svugde pijana glava zavrsi.Zato sme samo pola da stavi
Samo ako se smetnu sa pametiZene koje ste bile u braku i razvele se, da li bi se ponovo udale ili vise ne bi nikad?
Jesi ti za Praznu Postelju ili za pravljenje kompromisa i snižavanje standardaDa ne poveruješ šta sam ovde pisala!![]()
Ma kakvi kompromisi! Da sam bila za to, bila bih u braku.Jesi ti za Praznu Postelju ili za pravljenje kompromisa i snižavanje standarda
Oboje zvuči užasno