sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zene koje ste bile u braku i razvele se, da li bi se ponovo udale ili vise ne bi nikad?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto sta im fali uvek se treba ogrebati za nestoZene koje ste bile u braku i razvele se, da li bi se ponovo udale ili vise ne bi nikad?
To je i meni pali na pamet. Danas nekako mi se cini da bas i nemaju za sta.Sto sta im fali uvek se treba ogrebati za nesto
Di je vidis bato?Opa, sinke ima novu devojku
Znaci svaki putJok pitaš jer ti eto tako došlo xD
Ma jebbbes to. Treba samo jebbbatЈа планирам да се удајем дванаест пута.
Zene koje ste bile u braku i razvele se, da li bi se ponovo udale ili vise ne bi nikad?
Da, ali sad do kraja života - - - > tugyPuno ljudi koje znam da su se ozenili skoro svi su se razveli. Jel vidite vi koliko sam ja pametno radio sto se nisam nikad zenio, zato sto bi i ja sad bio u toj skupini, ovako sam sve preskocio.
Daj brate ne duvaj travu kad ides na forum pisati nestoDa, ali sad do kraja života - - - > tugy
Ma idi spas,ni zajednicki zivot nema leba ,sve moras za njima zapusteno toPuno ljudi koje znam da su se ozenili skoro svi su se razveli. Jel vidite vi koliko sam ja pametno radio sto se nisam nikad zenio, zato sto bi i ja sad bio u toj skupini, ovako sam sve preskocio.
Pazi znao sam da ne valja, ali nisam znao da toliko ne valja. A i logicno je, sve one prave scene kad nemaju koristi. Puno tu ima veze kesh. A realno sve zene su sponzoruse jer sve trose vise a zaradjuju manje, sve to muski konji odrade za malo žlundreMa idi spas,ni zajednicki zivot nema leba ,sve moras za njima zapusteno to
Nisam bila u braku ali bih se udavala, sto da ne.Zene koje ste bile u braku i razvele se, da li bi se ponovo udale ili vise ne bi nikad?
Sto da ne ako ces marljivo raditi svoje zadatkeNisam bila u braku ali bih se udavala, sto da ne.![]()