Rasta uhapšen u centru Beograda

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sistemu treba to, nijedan sistem neće ukinuti drogu, alkohol, cigarete...
Peru se kako hvataju neke minorne igrače ali sam sistem je odgovoran za to što droge na ulicama ima.
Hajd' nećemo o ovim ''manjim' demonima...
Imaš sistem u koji ulazi samo odobrena roba.
U sistemu ima rupa? Ha! Pa, za šta sam glasala? Da se samo u asfaltu rupe krpe?
Kako to da na granici ne mogu papagaja da prošvercujem, a prođu tone narkotika? Odakle to? Ko dozvoljava da se to uvozi?

Rasta se pred sudijom branio izjavom da je marihuanu prvi put probao kada je imao 13 godina, da je početkom septembra nabavio oko 800 grama skanka da je drogu platio oko 2.000 evra i da je nikome nije dao na korišćenje. Iako se tereti za teško krivično delo za koje je zaprećena kazna od tri do 12 godina zatvora, Rasta nije želeo da kaže ko mu je prodao drogu. Situacija u kojoj je nije nimalo naivna, a on je uplašen za svoju bezbednost, ali i bezbednost svoje porodice

https://www.alo.rs/vip/estrada/evo-sta-je-rasta-rekao-o-dileru-droge/346075/vest

Dok mnoge Rastine kolege izbegavaju da komentarišu njegovo hapšenje, dotle oni koji su bili u bliskom kontaktu sa Đurićem navodno strahuju da će ih policija dovesti u vezu sa ovim slučajem.

Kako prenose mediji Rasta je blizak sa mnogim estradnjacima, sa kojima je navodno zajedno konzumirao narkotike, a koji poslednjih dana strepe da će ih zadesiti ista sudbina kao i Đurića.

https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tr...-u-panici-zbog-spiska-koji-je-u-policiji.html

Ljudi.Nemojte se hvatati ko muve na lepak.Svako ko koristi bilo koju drugu,direktno utice na slabljenje drzave,na unistavanje omladine,na opsti haos.
Praksa je pokazala,da skoro niko ko je stalni uzivalac neke droge,nije u stanju da se od te posasti resi,tj.da prestane da je konzumira. Da bi drustvo
drzava,narocito mladi,obezbedili od uticaja osoba koje drogu koriste,da se ta lica smeste u neki trajan karantin,iz koga ne bi mogli da uticu,da neki drugi
ljudi,ne podju njihovim putem.

Screenshot_20201229-174044~2.png

Cek koliki mentalni retardirani gmaz moras.biti da se drogiras pred cerkicom od par godina. Tog zadriglog hobita treba kastrirati
Trava je rekreativna droga koja ne izaziva zavisnost.

Alkohol je medju najrasprostranjenijim i najtezim drogama rame uz rame sa heroinom, menja svest, podstice agresiju, unistava coveka, porodicu i dom. Konzumira se upravo ispred dece, u ogromnim kolicinama celu noc do jutra.

Cela estrada nam je drogirana, niko da spomene Acu Lukasa drogosa. Zavisnost je bolest a bolest se leci. Ja sam za to da se svi koji sopstvenim primerom lose uticu na decu lece u odgovarajucim ustanovama.

meni to nije nepoznata informacija tako da necu se razocarati.

Ljudi nadju negde izduvni ventil, uzmu nesto da se smire na kraju radnog dana sve je to negde postalo normalno.

Upotreba je jedno zloupotreba drugo a distribucija je trece i to su kategorije definisane zakonom.

Evo kaze momak smeta mu sto pusi ispred dece, koliko roditelja daje deci da popiju par gutljaja piva jos od malih nogu ih uvode u svet alkoholizma. Rasta nije dodao detetu dzoint. A zanimljivo sto niko od ovih alkosa nije negirao da je trava rekreativna a alkohol rame uz rame sa heroinom.

I sta kad nam pohapse sve eminentne muzicare ko ce da nam peva. 😂

Trava je rekreativna droga koja ne izaziva zavisnost.

Alkohol je medju najrasprostranjenijim i najtezim drogama rame uz rame sa heroinom, menja svest, podstice agresiju, unistava coveka, porodicu i dom. Konzumira se upravo ispred dece, u ogromnim kolicinama celu noc do jutra.

Cela estrada nam je drogirana, niko da spomene Acu Lukasa drogosa. Zavisnost je bolest a bolest se leci. Ja sam za to da se svi koji sopstvenim primerom lose uticu na decu lece u odgovarajucim ustanovama.
I trava menja svest, popiti jedno pivo I jedan dzoint nije isto. Ja mogu da popije 2l piva pa da osetim posleduce, uspavanost, usporenost... Ovaj cvarak moze posle jednog dzionta da isegi isto, pogotovo sto je jako inteligentno pustiti travunpored deteta.

Ti jbt kao da imas pik na Alkohol al zato trava jbg to je zajebancija....

Ava lukas smrce nekoliko decenija. Kakve to veze ima sada? Ja nisam cuo da je po stavljao klipove gde je uradjen (osim ako ga mediji ne uhvate), smrce pred decom I postavlja isto.

Debeli smaram Rasta da je u Americi to uradio, pa cak i u drzavama gde je marihuana dozvoljena, I po stavio na net bi imao posetu od social service u roku od par sati od postavlja ja videa.

meni to nije nepoznata informacija tako da necu se razocarati.

Ljudi nadju negde izduvni ventil, uzmu nesto da se smire na kraju radnog dana sve je to negde postalo normalno.

Upotreba je jedno zloupotreba drugo a distribucija je trece i to su kategorije definisane zakonom.

Evo kaze momak smeta mu sto pusi ispred dece, koliko roditelja daje deci da popiju par gutljaja piva jos od malih nogu ih uvode u svet alkoholizma. Rasta nije dodao detetu dzoint. A zanimljivo sto niko od ovih alkosa nije negirao da je trava rekreativna a alkohol rame uz rame sa heroinom.

I sta kad nam pohapse sve eminentne muzicare ko ce da nam peva. 😂

Alkohol rame. Uz rame sa heroinom? Sta si ti pusio kada si ovo odvalio. Alkohol ne izaziva zavisnost, ja popipijem pivo po nekad, domacu, pa nisam navucrn. Heroin I kokain su droge ( pored mnogih drugi) koje izazivaju zavisnost.

Jeste nije dao detetu da uvuce dim al ti se oravis lud ako mislis da se detence nije nagutalo dima, da to nije tako svaki put kada izadjem iz kafica bi mirisao onako kako sam I usao a ne kao dimnjena su ka.
Marihuana umrtvuje cula, usporava I usavljuje za isli da se toliko uradio I da je zaspao a malo dete pored njega, kreten retardirani, zreo za jedno 100 rofireljski samara lopatom.

to je marihuana ali jaca od ove klasicne
Skunk je jedan od mnogih strainova (50:50 hibrid ako se ne varam) nastao pocetkom devedesetih, jos uvijek snazan, ali ni priblizno snazan kao neki drugi, recimo danasnji kalifornijski.
Ono sto sam ja cuo su price da je to marihuana poprskana THC-om i slicne nebuloze, a nidje veze.

Zanimljiva stvar je recimo ova - imao sam priliku vidjeti cetiri biljke jednu kraj druge, tri Northern Lights indice i jedan Skunk za koji znam da je hibrid, ali ne znam tocan omjer.
Na kraju je skunk ispao najkraca biljka (!) dok se jedna N.L. indica vinula skoro tri metra u visinu pod cijim su cvjetovima pucale grane, ali doslovno.
Sve cetri sjemenke iz iste banke sjemena, hibrid koji bi prema nekoj logici trebao ispasti najvisi, ispao cverglan u odnosu na 100% N.L. indicu koja bi trebala biti kratka i siroka.

Mislim da je u danasnjem svijetu marihuane slicna situacija kao i u svijetu psihodelika, bas sam prije neki dan pisao kako ljudi cubensisu izmisljaju razna imena, Thai, Argentina, Hawaii, pa kao navodno postoji neka razlika u jacini izmedju njih, a na kraju, sve to ista gljiva.

Back