Pa onda ti je jasno da je "tvojih" 20 eura za cas nerealna cena u Srbiji sa obzirom kolke su plate tu. Mislim to bi mozda i bila realna cena da nemas bar 5-10% stanovnistva koje se moze baviti davanjem casova iz matisa, pa tako ce ti student spustiti cenu na 6-7 eura za sat a ako drzi casove preko zooma onda mozes da prodjes i za 500 dinzi (koliko god da je to u eurima).
Naravno, bice uvek i ljudi koji ce moci svojoj deci da plate 20-30 eura za sat ako je profesor na "glasu", ako je hica itd.
Eto vidis da sa malo mozganja dodjes do prave procene, totalno je nebitno znanje, nego utisak....nema ni garancije...to je tek smesno....
Garancija, ima tu jedna prica, dodje djak sa preporukom ne mogu da ga odebijem, jer je urgencija mnogo jaka, a preko brata od ujaka, njegov rodjak koji mu je spasio zivot u ratu..ebiga, ne mozes da odbijes...
I pitam ja sta mu je gradivo , on meni naprica, ali meni iako sam pogledao i knjige i sveske to sumnjivo , jer radi fiziku ,nigde nema vektora...slicno je bilo rade elektricna merenja, a nigde kako se meri osciloskopom ...to ne pije vodu , kod pravog znalca, profesora, pije kod ovih teoreticara, ali ne pije kod mene...
I odvojim ja 2 dvocasa da ga naucim dobro vektorima, nece da steti, sve razumeo , sve zna, i onda razbijemo ostalo , ubrzano jer sad mu je sve jasno..
Ali sad dolazi ovo vase garancija...i padne mu na odgovaranju pitanje vektori...i decko razbije, profesorka iznenadjena ali da mu 5..da sam slusao i gledao knjigu , bilo bi djokica...a garancija bi bila sut u dupe...
Ustvari garancija se lako pokrije, tako radi moj drugar ,koji nikad nije zavrsio ETF, ali je kupio 4 stana kod vlade Srbije ima skoro celu zgradu , sve od drzanja casova po vise djaka u istom trenutku , ali vam necu otkriti koju metodu iima...nema veze sa znanjem...ali je vestina...
A garancija je laka...jel bilo u knjizi niji , jel bilo u svesci nije, doslo profesorki da postavi pitanje vektora...doslo, garancija za pad ili za 1 pokrivena...