- Poruka
- 383.680
Pa kada pitas .zauzete..E meni kažu da su zauzete...kad ih pitam...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kada pitas .zauzete..E meni kažu da su zauzete...kad ih pitam...![]()
Pa kada pitas .zauzete..![]()
Ama i slobodne postaju zauzete čim ih pitam...![]()
Ama i slobodne postaju zauzete čim ih pitam...![]()
jel ti to pitas odmah za kafu?....pazi, kafa ima mnogostruka znacenja.....
![]()
Olja ne staj mi na muku, ne pijem kafu......ima i dalje, al to je već dokaz koliko sam glupav...
![]()
e pazi ovo: Aca je vatao na kuknjavu, pa goxi a sad i ti??? cccc izgleda da je to najbolja taktika na LjiS-u....
...napred druze, podrzavam tvoje napore da osvojis tu famoznu kafu (koju nepijes
)......
Džabe ti je sva drugarska pomoć...Ne ulažem više napore, opet sam "torpedovan" nogom u ...Osta pusta kafa nepopijena...
![]()
Ma taj Aca kuka čitav život, čitao sam neku temu na kojoj je plakao, kao zezali ga svi živi još od ranog detinjstva itd. Slinavi i jeca čovek, ali ima rezultata, vidiš bre kakvu je ribu pokupio...svaka mu čast, treba to i znati...![]()
pa i ti sasvim fino kukas....nacice se neka sosa da te dohvati i nagovori na tu kafu...jos ce ti se svideti pa ces je piti i po 3*45 min....(rekla bih i 5 puta ali godine su to sinko
)......
E i to da dočekam...pa i s tom famoznom kafom da se krene...
Vidim ja da ćeš ti mene drugarski da z... i zato mudro odlazim na spavanje...opet sam (godine su to sinko), aj sve najbolje i lepo provedi dan...
![]()
Ajde da glasam...![]()
...eto...Ma kako samo znaš na kakve se ložim...
Čitaš me...![]()
]Raspuštenica posle seksa umesi kolač[/B], a usedelica... Hmm... Nemam iskustva s usedelicama. Usedelice, javite se radi zajedničkog sticanja iskustva!
evo ja sam živi primer da je to tačno =)