Jennifer Jennin
Elita
- Poruka
- 19.733
Dokle god vas pogadjaju tudji komentari i treba da vas smaraju i podjebavaju
e, vala baš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dokle god vas pogadjaju tudji komentari i treba da vas smaraju i podjebavaju
mada kad malo razmislim.. i ne znam šta sam.. nelegalna raspuštenica.. pošto sam živela jedno vremence u, jelte, konkubinatu.. joj.. izgleda da spadam u obe kategorije =I
evo još jednom gde su beograđani kul a mi dole smo divljaci koji se žene u 16 godinapitali da biram:
da li bi usedelicu iz vranja ili devojku iz beograda
ja izabrao usedelicu
pa evo kako:
usedelica iz vranja ima 25 godina a devojka iz beograda ima 45
jel tako ?![]()
Drage moje Forumašice,
ako ste prešle 25 (ove godine mi deluju kao primerna nulta tačka) - roditelji, prijatelji i neprijatelji, komšije, kolege, poznanici sigurno Vas, već smaraju sa pitanjemtkacio: "Kada ćeš se, pobogu, već jednom, udati"? ili "Još uvek nemaš nikoga, u tvojim godinama, ja sam..."?....varijacije su razne...
Sigurno Vam je, ovih pitanja, već preko glave, ali ovo bi, trebalo da bude zajebancija (dok se naši mili Forumaši - ne moram ih imenovati, ne umešaju sa komentarima). Ovu temu, više postavljam čekajući, njihove uskočice, pa hajde da pokušamo i nadam se, da mi ne zamerate....
Znači, da li ste usedelica ili raspuštenica i kako se osećate, po tom pitanju?
Do pre 2 nedelje, ja sam bila sam vesela i ponosna raspuštenica, za kojom se, onako, iza leđa šuškalo
"Ma, ostavio je muž, sirotcu, naravno, kada ne zna ni jaje da skuva..." itd...
A kako to jedna osoba može biti kriva za razvod??
A kako to jedna osoba može biti kriva za razvod??