raspuštenice vs.usedilice

raspuštenica vs.usedelica

• Ukupno glasova
    27
  • Anketa je zatvorena .
Распуштеница. Не због тога шта ће рећи околина, него због жене саме, мислим да је боље кад је разведена, нпр. она има 35 година, двоје деце и разведена је, много боље него да је без ичега у тим годинама, а мислим и да је опуштенија по питању веза од неке која се никад није удавала.

Nisam se udavala. A nisam ni usedelica. Tako da Vam propade "etiketiranje". :)

Mada, moram da primetim, da su mi oba izraza - ogavna. Zašto nema u muškom rodu - raspuštenac, raspuštenik ili usedelnik, kako se već i kaže, a, a, a? Ccc. (Muška posla). :)

Šta ja znam, šta meni nosi dan, a šta sutra noć. S kim i gde. Šta ću dočekati ili tek doživeti.

Nisam za srljanje. Za ulaženje u bilo kakve odnose. Jer ti j vreme, jer svi to imaju, jer ovo, jel ono...Savršeno me ne zanima.

Ja imam moj put. I moj cilj.

Ostajem do kraja ono što tvrdim, što tvdih i što tvrdiću: ja ću naći ono šta tražim. Ako ništa drugo umreću, pokušavajući.

:bye:

Poslednja izmena:
Drage moje Forumašice,
ako ste prešle 25 (ove godine mi deluju kao primerna nulta tačka) - roditelji, prijatelji i neprijatelji, komšije, kolege, poznanici sigurno Vas, već smaraju sa pitanjem:otkacio: "Kada ćeš se, pobogu, već jednom, udati"? ili "Još uvek nemaš nikoga, u tvojim godinama, ja sam..."?....varijacije su razne...
Sigurno Vam je, ovih pitanja, već preko glave, ali ovo bi, trebalo da bude zajebancija (dok se naši mili Forumaši - ne moram ih imenovati, ne umešaju sa komentarima). Ovu temu, više postavljam čekajući, njihove uskočice, pa hajde da pokušamo i nadam se, da mi ne zamerate....
Znači, da li ste usedelica ili raspuštenica i kako se osećate, po tom pitanju?

Do pre 2 nedelje, ja sam bila sam vesela i ponosna raspuštenica, za kojom se, onako, iza leđa šuškalo
"Ma, ostavio je muž, sirotcu, naravno, kada ne zna ni jaje da skuva..." itd...

Joj ne znam od kog mi se izraza više povraća...
I naravno da žensko treba da se uda čim napuni 24, jer sve preko niko neće... i naravno da je žena kriva za razvod... i ne znam...

Dok god usedelica nije usedelica zbog problema sa psihom i ponasanjem (tj zato sto je niko nece) i dok god raspustenica nije raspustenica iz istog razloga (zato sto se covek za*ebao prvi put i nikom nije trebala kasnije) sve je u redu. Htedoh reci ukoliko su razlozi i za jedno i za drugo ok i normalni ne vidim sta je problem ni kod prve ni kod druge... Nije neka kriva sto se nije udala a ne mora da znaci da je kriva ni sto se razvela, opet moze biti i jedno i drugo, zavisi od zene do zene.

Muskarac - pocne da pije, da kocka, da maltretira zenu psihicki ili fizicki, da trosi vise para van kuce nego na kucu (pogotovo kada je to zajdnicki budzet, mada vecina danas ima odvojeno iako pricaju o zajednici), krene da vara, vise vremena provodi van kuce nego u njoj. Zena - zapusti se, postane dzangrizava, pocne da ti kroji zivot i da ti prica sta ces da radis, pocne da te maltretira psihicki (neke cak i fizicki), krenu sankcije preko seksa do nekih drugih stvari (pa se onda potrazi to na drugom mestu), pocne da zanemaruje partnera, pocne da vara itd itd, liste su duge, razlozi su razni.

A kako to jedna osoba može biti kriva za razvod??

naravno da je kriva . sto nije pametnije birala. nema opravdanja . sad nek trpi posledice.
zenskom je lako samo treba da se cuva i neguje ,cak i tu nevinost je dobila dzabe od boga , pa i to uspeju da upropaste glupace , i da ceka kad naidje momak koji je zdrav fin i porodican ,a to se lako i brzo provali po prici .... e onda se zakaci i ne pusta....
dakle svi ti izrazi su sa razlogom i oznacavaju megafejlove od zena , to sto danas holivud to prikazuje kao nesto sto je sasvim ok ,to su gluposti i ne nije bas ok .....

Poslednja izmena:

Back