Raspust

eo i ja najzad zavrsio srednju skolu... ne zalim zbog niceg.. to je normalna stvar u zivotu ,osnovna pa srednja pa onda posao ili fax il ista vec... meni je samo malo bzv jer sam naviknut na neke obaveze,posao i ostalo i sad kad nema vise srednje skole,nekako mi je jedan deo dana PRAZAN... Dok sma isao u srednju a i osnovnu,tacno si znao sta te ceka,vidjao si ista lica svaki dan (skoro) ,tu si,pravite stosove i zezancije. Prosli ste sve za 4 godine skolovanja,exkurzije,svadje,lepe trenutke,Nova Godina,rodjendan... Bice toga i sada,posle srednje,ali mnogo redje i manje... Bice ono kao fazon: "Eeee se secas ti Pere,kad smo ovo i ono bla balbalbalab.....?" A sad svako na svoju stranu i tako sve do obelezavanja 10god mature i ostalih piz**rija..... Nemam neku zal za njom,kao sto je u prvom postu navedeno,ali kazem, na trenutak zazalim sto nije mozda jos malo duze potrajala samo zbog drugova i sprdnje,nikako ucenje i ta smaranja :D

Poz...

E ovo.....

Fora je u tome sto sam na pravnom, pa predavanja nisu obavezna, kao ni vecina vezbi, a i dosta se uci, tako da ponekad nadjem vremena da se vidim sa njima... Jel upisujes prava u bgu? :)

Ne, vec ovdje u Banjaluci :)
Koliko znam sad po bolonji predavanja su obavezna... ne znam kako u bgu.

u srednjoj ima okej likova, ali ima mozda 3-4 osobe iz osnovne koji su mi realno naj
ovi iz srednje nikad nece moci da ih zamene, jer nije isto zezanje sa nekim koga znas godinu dana u odnosu na zezanje sa nekim koga znam 9 godina :)

Secate se valjda mene,jedna od vasih forumasica koje je otisla pre koji mesec,ali evo,sad se vratila......valjda me se secate :D elem

Tema,raspust,ne znam da li je neko otvarao.....sta radite na raspustu? (ako je poceo...meni je poceo pre 6 dana xD ) u kom periodu raspusta onako bas pocnete da se zezate? kad idete na letovanje?

Ja sam se na pocetku bas smorila.....ali svake godine mi bude tako.ono pola juna crkavam od dosade...onda pocne jul,pa odem negde na more,selo,ovo,ono,tamo mi bude super....onda krenem da se zaje.bavam u avgustu sa mojim drustvom ovde,tih 31 dan prodju dok se okrenem i onda zalim sto krcem u skolu......svake godine ista prica,ali svake

Iskreno,meni je isti *****,ja sam se sprdao cele godine,tako da mi je svejedno...
Idem sa ekipom u Budvu,bice dojaja,necu se trezniti,zato do tada ne pijem ( a bas idem na neku sviirku u nedelju) ...

Ja sam na faxu, ali sam sam sebi odredio mesec dana raspusta. To vreme cu iskoristiti za planinarenje, voznju MTB i citanje knjiga za koje nisam imao vremena u proteklom periodu. :D

Ja sam planirao poloziti vozacki, malo vozati bicikl, odraditi neke sezonske poslove 1 mjesec, malo volontirati, igrati kosarke (kad me prodje zglob) i naravno ljetovanje na moru.... :)

iz osnovne skole imam 3 dooobra druga koja cu pamtiti i imacu ih uvek za ceo zivot.... svi drugisu posle osnovne otisli na svoju stranu,promeniuli se , totalno,ne mozes ih prepoznati..... a u osnovnoj smo bili ,sto bi rek'o Radovan III: ''Ko nokat i meso''. ali ne zalim za osnovnom nimalo.. davno sam ja zavrsio osnovnu jos daleke 2007 godine :D eo i sad zavrsio srednju i gledam napred,.... sad Fax, posao(mozda), a drugovi su tu.. cujemo se na SKype,FB,vidimo se.... bitno da smo u kontaktu... zar ne? :D

Vala bas dugo ocekivani. Samo da otkacim ovaj prijemni za faks i odo'. :D
Inace, ovaj raspust planiram da iskoristim do maksimuma. Idem sa deckom na more :heart:, tu je zezanje sa drustvom, suncanje, lencarenje... da, konacno cu imati vremena da citam knjige, a da se ne ticu polaganja za faks. :evil:
Radicu jos dosta toga, imam sasvim dovoljno vremena za sve. :)

Ja ocekujem solidan provod,nista spektakularno,ne ocekujem da upoznam nove ljude,ocekujem da popijem 100 litri piva,pojebem bar 3 kurvve ,snimim bar 20 pesama ,odem bar u neku Banju,pa da mu jebbem majku.
Najbolje leto mi je bilo '07 , pa onda '06 ,pa osme ,pa devete i desete tako da ni od ovog ne ocekujem rebirth

sta ti ja znam, na raspustu sam vec 2 nedelje, lesila se kao zverina, ne mogu nista da pohvatam, sad cu malo da primirim do jula
inace ovaj raspust pod obavezno:
izvaditi licnu
otici u budimpestu i pokupiti karte za Rihannin koncert
odraditi 1. knjigu iz biosa za prijemni
ovo ostalo, palim za NS na mesec dana, ostalo cu da se maximalno zezam, malo da se zategnem, sve u svemu uzivanje i istresanje do septembra kad pocinje kolotecina ucenja

ovaj raspust ce biti onako...Blejanje po klubovima i adi....eventualno neka devojcica i kafana...that is all..

Eventualno ako budem radio...ima u avgustu da odem do italije,video sam nekih dzaba letova za po 100-150 evra do rima...da se malo obrazujem...

Back