Copy_Cat
Aktivan član
- Poruka
- 1.639
geisha:Dali mislite da su ljudi koji imaju redovit sex bolje raspolozeni? I dali su ljudi koji ga ne dobijaju dovoljno stalno nadrkani?![]()
Ali stvarno nisam mogla da odolim. DA LI SE PISE ODVOJENO A NE ZAJEDNO DALI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
geisha:Dali mislite da su ljudi koji imaju redovit sex bolje raspolozeni? I dali su ljudi koji ga ne dobijaju dovoljno stalno nadrkani?![]()

Da,ja ZNAM da je tako!geisha:Dali mislite da su ljudi koji imaju redovit sex bolje raspolozeni? I dali su ljudi koji ga ne dobijaju dovoljno stalno nadrkani?![]()
krle_bg:naravno da su bolje raspolozeni ,kakvo pitanje hmmmm,a dali si ti dobro raspolozena ili![]()

Stalno si uradjenageisha:ja sam uvek dobro raspolozena, a sad ti desifriraj sta to znaci![]()
luckastalutkica:Devojke koje se samozadovoljavaju od detinjstva redovno imaju besprekorno gladak i porculanski ten,to je naucno dokazano.