Распали по нахођењу

Jaoooo! :fdlan: Zaboravila sam... Uskoro planiram da sednem, imam još neke porudžbine, ali nikom hitno, pa ja nikako...
Hajde razmisli koliko veliko želiš da bude i jel kao moje minđuše, pa mi javni...

Jel sme ovde da se spamuje? :lol:
Ako ne sme, neka neko banuje ovu Metlu već jednom... :rotf:

sad sam htela da te pitam jel mi ovim sirenjem bratstva i jedinstva spamujemo na temi :rotf:

pa nemam pojma nisam o detaljima razmislila
sta ti je najlakse, da te ne mucim
da bude glava samo, ili glava kao glavna nota a telo nesto mizerija....ko tvoje mindjuse na tu foru
a velicina, hebem li ga, kao medaljoncic neki, precnik dva tri cm recimo, pojma nemam....da nije mizerija neka da se ne vidi, a i da nije ogromno....pa cu ja to na konopce da turim

- - - - - - - - - -

cek da proguglam, nisma uopste gledala...
Hajde ti razmišljaj ili potraži ideju, a ja ću opet da te pitam kad se nakanim da sednem da radim...
lol.gif

Haha, spamerko jedna, upropastila si "raspali temu"...
mv.gif
Nee, ma kakvi, samo vi slobodno nastavite s nahođenjem na ovom mestu, tema je ionako,

što bi rekle naše plavoguze sestre s juga: za nas, Raspali... :lol:

Da, da, od fima, znam...
Sačuvala slike, proučiću, napraviću i ti ćeš ga voleti... :heart:

De, sad raspali ovog Koju, vidiš da se namestio... :lol:

De, polako, Kojina njuška nije baš toliko umetnička z:lol:

Elem, Niče nije bio umetnik, slike ga nisu dojmile, ali bi na ovo jednostavno genijalno dobacio: ne bacaj bisere pred s... prasiće.

E sada, nisam ni ja umetnik, pa bih samo lanuo: samo ukoliko na slatkiše ne gledamo ucakljenim očima, kao na bisere. :lol: z:lol:

ne moras se mucis da bude 3d, ko i tvoje mindjusice 2d je sasvim ok...bice i lakse pretpostavljam

e ovo sa krunicom mi je nekako zapalo za oko kad sam guglala :think: mislim ta ideja krunica na prasetu, ideja da budem kraljica prasica mi se nekako svidja
kraljica.gif

ako te ne mrzi natakni mu neku malecku krunici
ako te mrzi nema frke...

ne moras se mucis da bude 3d, ko i tvoje mindjusice 2d je sasvim ok...bice i lakse pretpostavljam

e ovo sa krunicom mi je nekako zapalo za oko kad sam guglala :think: mislim ta ideja krunica na prasetu, ideja da budem kraljica prasica mi se nekako svidja Pogledajte prilog 479276
ako te ne mrzi natakni mu neku malecku krunici
ako te mrzi nema frke...

Ne, ne, ne mrzi, ova što je sad prva, roze, sa krunom, mi je super, tako roze su i minđuše moje. Smisliću, ne brini ništa, bićeš kraljica prasica... :zkez:
Da ne spamujemo više ovde, da nas neko ne raspali... :gadja:

- - - - - - - - - -

De, polako, Kojina njuška nije baš toliko umetnička z:lol:

Elem, Niče nije bio umetnik, slike ga nisu dojmile, ali bi na ovo jednostavno genijalno dobacio: ne bacaj bisere pred s... prasiće.

E sada, nisam ni ja umetnik, pa bih samo lanuo: samo ukoliko na slatkiše ne gledamo ucakljenim očima, kao na bisere. :lol: z:lol:

Ne razumem se ja u tu duboku filozofiju, samo u minđuše i kolače... :manikir:

Daj tamo de si nadlezna, mojne mi se vadis sad tu :zper:
Jos uvek pisem elaborat za taba, cekaj, moracu i da ukoricim, i grafikoni, sve crno na belo kako me mobingujes po temama excplicitnim slikama kolaca, ima da ti dodje kuci da te banuje bre :mmmm: (sto je sladak ovaj smajli)

(Haha, jeste dobar, nisam znala da ima taj, ja sve kucam, pa šta sam zapamtila to koristim... :rumenka: )

More pušku ću da vadim, pa da pukne bruka. :koto:
Ako ti fali neka slika za elaborat, da ti pustim u pp? :plez:
A ako me kući banuje, jel onda ne moram da sređujem veš, peglam i tako to, jer sam banovana?
Ako je tako, požuri malo sa tim grafikonima... :ceka:

Није лоше овде, ође грђе него на Политици :mrgreen: :lol:

Узгред:

jao ima vise znacenja, odraz, svetlosni zrak, i sl tumacenja

to je neka stara psovka u narodu a nemam pojma poreklo...treba se gugla

Каква црна псовка :lol: 'ждракнути' значи погледати, провирити, привирити. Тако да би ово:

...значило отприлике - од гледања нема селамета. :lol:

Back