Распала се власт у општини Гроцка!

До доласка Милошевића на власт, тај део града, од Малог Мокрог Луга па ка Гроцкој није ни припадао Београду, већ се водио као периферија града Београда.
Па је онда град Београд проширен да би могло боље да се краде..па су се вршиле рокаде насеља у смислу припадности општинама ( Калуђерица је припадала Звездари до '94-95. године, па су је припојили Гроцкој, да би на Звездари имали више да краду).

Е сад, чињеница је да је сва Србија сконцентрисана на Београд и да је Београд због тога морао да се шири и да је због центарализације логичан след био проширивње Бг-а на општине периферије.
Москва је величине Војводине.:lol:

Kaludjerica je najveće divlje naselje koje postoji u svetu. Devedesetih godina je predvidjeno rušenje svih bezpravno izgradjenih objekata, ali kada se ustanovilo da preko 90% objekata nema ni gradjevinsku ni uptrebnu dozvolu odustalo se od te ideje. Kaludjerica od 1995. godine pa sve do danas kuka i moli da je prime u opštinu Zvezdara, ali tamo za njih ne žele ni da čuju. Inače u tom naselju živi najveći šljam ovog naroda.

Kaludjerica je najveće divlje naselje koje postoji u svetu. Devedesetih godina je predvidjeno rušenje svih bezpravno izgradjenih objekata, ali kada se ustanovilo da preko 90% objekata nema ni gradjevinsku ni uptrebnu dozvolu odustalo se od te ideje. Kaludjerica od 1995. godine pa sve do danas kuka i moli da je prime u opštinu Zvezdara, ali tamo za njih ne žele ni da čuju. Inače u tom naselju živi najveći šljam ovog naroda.
Тачно је да је Калуђерица дивље насеље и то највеће у Европи, за свет не бих могла да се кладим.:lol:

Е сад, ова прича о шљаму, не бих тако генерализовала. Ту живе превасходно Срби са Косова. Њихов менталитет јесте другачији, али шљам нису.
Можда мало заостали и затуцани.
Изрећи за народ читавог једног насеља да је шљам је веома некритично и ружно. А да не кажемо да та иста Калуђерица броји бар 30 хиљада становника, јер само општина Гроцка има око 75 хиљада становника.

Тачно је да је Калуђерица дивље насеље и то највеће у Европи, за свет не бих могла да се кладим.:lol:

Е сад, ова прича о шљаму, не бих тако генерализовала. Ту живе превасходно Срби са Косова. Њихов менталитет јесте другачији, али шљам нису.
Можда мало заостали и затуцани.
Изрећи за народ читавог једног насеља да је шљам је веома некритично и ружно. А да не кажемо да та иста Калуђерица броји бар 30 хиљада становника, јер само општина Гроцка има око 75 хиљада становника.

Veruj mi na reč, znam ko je tamo! I ima ih više od 30 hiljada.
Inače sve pare opštine Grocka su ulagane u Kaludjericu i samu Grocku, sva ostala mesta nisu mogla da se ovajde ni za jednu asvaltiranu ulicu, i to je trajalo godinama.

Ма ја одлично знам о чему пишеш, кад је општинска власт у питању.
Али глупо је народ квалификовати и то сав на тај начин.

Какве сам џибере упознала на Дорћолу, Калуђерци им нису ни принети.;)

Čuo sam samo da su žestoki momci.:gace::rotf:

Back