Raspada se SRS?

uh.........dobro je............bas sam se uplasila za tebe...................

E jesi, sigurno... :D

Ma, ja ne kažem da ne bih carao "odrone", nisam baš neki izbirljivac (od birača nema yebača :cool: ), ali bitan je motiv...Znaš ono - pritisak je kontraproduktivan u sexu...Treba da se "pokažeš" da bi postao pomoćnik zamenika levog sekretara za sektor gubljenja vremena :D Isto kao kad treba da platim za sex. Nije to-to...

MADA se u petak i četvrtu godinu zaredom okitila titulom najuspešnijeg Novosađanina, koju dodeljuje Agencija „Skan“, Maja Gojković ne učestvuje u kampanji predsedničkog kandidata SRS Tomislava Nikolića, a neće je, izgleda, biti ni 5. januara na završnoj konvenciji u Novom Sadu.
- Nema me u Tominoj kampanji, jer nisam pozvana

...
Глупе и бесмислене.
Ионако се нико не одлучује на основу њих.

А наше су паре потрошене. :twisted:

А и сами избори...Од почетка је то постављено као - циркус.

Да не кажем - фарса.

...
Глупе и бесмислене.
Ионако се нико не одлучује на основу њих.

А наше су паре потрошене. :twisted:

А и сами избори...Од почетка је то постављено као - циркус.

Да не кажем - фарса.

E i to sto kazes.Oni koji misle da izadju na izbore oni vec sada znaju za koga ce glasati tako da im ove kampanje vise mogu uticati na to da jos manje ljudi izadje na glasanje nego da ubede nekoga da glasaju za njih.

Nista cudno sto je SRS shvatila nacin prikupljanja glasova i to od onih koji ne izlaze na izbore ili od tzv.spavaca.
Odvojis nekog "jakog" iz stranke-satro-"svadja" i omogucis i pomognes istom da napravi novu stranku, normalno uz tiho "pljuvanje" po istom, a onda posle izbora uz prelazenje cenzusa novostvorene stranke imas i njih i probudjeni dobar deo "spavaca" uza se..........

SRS je napokon sagledala primer DS koja je to radila od osnivanja..........

Pema tome SRS se ne "raspada" vec se "siri ili uvecava" na proveren nacin................ :lol: :lol: :lol:
Apsolutno.:lol::lol:

Prvo treba saznati zasto je Maja prekinula kontakte... mada meni je svejedno da li je ona u SRS ili ne. Koga nema bez njega se moze i mora. Dok je Seselj u SRS... sve je u redu..

Ovo je samo primer da se nismo odvojili od komunizma.
Po ovome znači da ako nema odredjene ličnosti u stranci - niko od preostalih neće umeti da sprovodi politiku ispisanu u programu stranke?

Pa šta rade onda toliki ljudi u tim strankama ako je vodja bitan? :shock:

nikolić:maja gojković prekinula kontakte sa srs
Politika - Pre 44 minuta

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Tomislav Nikolić izjavio je da je Maja Gojković prekinula kontakte sa SRS, ali da neće biti isključena iz stranke.

Nikolić je, prenosi se izjava iz jednog beogradskog nedeljnika, rekao da Gojkovićeva ne dolazi u stranku i da joj zamera što "izmišlja neki novi put SRS".

On je naveo da iz intervjua Gojkovićeve provejava misao o tome da stranka treba da bude vođena na potpuno drugi način, a da nema snagu da se u stranci za to izbori.

"Da hoće, nema toga što u stranci ne bi postigla, a to je jedini legalni put", prokomentarisao je Nikolić, ističući da je Gojkovićeva, koja je i gradonačelnik Novog Sada, zaboravila da je bila kandidat SRS-a.

On je naglasio da Gojkovićeva, iako to mnogi očekuju, neće biti isključena iz stranke, da je sa njom vodio tročasovni razgovor o tome kako mediji pokušavaju da ih posvađaju i da će se tek videti koliko će biti inteligentni da to spreče.

Nikolić je rekao da "Srbija mora da se deli između demokrata i radikala", da građani treba da odlučuju birajući između dve velike stranke i da "ne može da postoji neko treći, kome ne znate profil i ko na kraju sam odlučuje ko će od ove dve partije biti na vlasti".

i na kraju kao glavni likovi ostanu toma i aca,sve dok se i oni ne pokace a i od kada je voja u buvari,mnogo su omeksali,neki put voju aca imitira,za skupstinskom govornicom,zadnji put videh,poceli da pricaju o eu,hteli u koaliciju sa dss,sve ono o cega se dize voji kosa na glavi,koji bi garant tomi i aci sve po spisku ali nije u toj poziciji da se kaci sa njima
Tako počinje sa jačanjem u politici..

Ovo je samo primer da se nismo odvojili od komunizma.
Po ovome znači da ako nema odredjene ličnosti u stranci - niko od preostalih neće umeti da sprovodi politiku ispisanu u programu stranke?

Pa šta rade onda toliki ljudi u tim strankama ako je vodja bitan? :shock:

Ha... dobar vic.

Pricamo o odvajanju, cepanju stranke. S tim u vezi meni je ne prihvatljivo cepanje i odvajanje a da se to i desi ja bih bio uz onaj deo uz koji je Seselj i to zato sto njemu najvise verujem. Verujem ja i ostalima iz SRS ali nikad se ne zna...

Elem, ta bajka o tome kako Srbi vole vodju, kako samo jos u komunizmu zato sto gledamo da imamo jakog vodju i slicne gluposti su usmerene na to da budemo kao narod i drzava sto slabiji sa nesposobnim rukovodstvom.

Sta to znaci "Srbi vole jakog vodju"? Zar nem je potreban neko ko je karakterno slab, neko ko nema svoje ja, neko ko u kriznim momentima ne zna sta da radi, neko ko nema hrabrosti da preuzme odgovrnost na sebe... ?
U demokratskom sistemu mi biramo predsednika, imamo premijera a ne biramo savet mudraca od xy clanova koji jednoglasno donose odluke. Prema toem kada biramo tog jednog coveka onda treba da izaberemo jakog lidera.

Jedan jak lider mnogo znaci za zemlju. Pod tim jak, podrazumeva se da nije tiranin vec postuje zakon i principe demokratije (ali ne americke demokratije). Odlican saveemeni primer za to je Putin. U istoriji: Cercil, de Gol itd..

ja glasam zbog SRS zbog ideje i programa.

u skroz drugom planu je ko je na celu stranke. toma, maja, vucic, seselj - svi su zamenjivi. bitno je samo da se program ispuni i da SRS dodje na vlast.

Slazem se ja ALI neko moze i samo deklerativno da se zalaze za program SRS-a a sustinski da radi nesto sasvim drugo. Zato kazem da najvise verujem Seselju.

Back