Raspada se Cedina druzina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znas sta, ja sam 2000 godine sluzio u specijalnim jedinicama i imao sam tada (2000-2001) ponudu, da se zaposlim u toj jedinici. Tada su nam rekli, da je jedinica Kobra novo stvorena i da traze sposobne ljude. Mozda i verovatno u to vreme (posle rata i daljeg pritiska zapada prema Srbiji) su uslovi bili drugaciji. Nema veze, ja sam se opredelio za neku drugu stvar, i ne kajem se ni malo. Sto bi?

Znas sta, ja sam 2000 godine sluzio u specijalnim jedinicama i imao sam tada (2000-2001) ponudu, da se zaposlim u toj jedinici. Tada su nam rekli, da je jedinica Kobra novo stvorena i da traze sposobne ljude. Mozda i verovatno u to vreme (posle rata i daljeg pritiska zapada prema Srbiji) su uslovi bili drugaciji. Nema veze, ja sam se opredelio za neku drugu stvar, i ne kajem se ni mao. Sto bi?

A š'o se ti njemu pravdaš ? Nemo' da te cinkari Čederu...oni su k'o prst i nokat....:lol:

Znas sta, ja sam 2000 godine sluzio u specijalnim jedinicama i imao sam tada (2000-2001) ponudu, da se zaposlim u toj jedinici. Tada su nam rekli, da je jedinica Kobra novo stvorena i da traze sposobne ljude. Mozda i verovatno u to vreme (posle rata i daljeg pritiska zapada prema Srbiji) su uslovi bili drugaciji. Nema veze, ja sam se opredelio za neku drugu stvar, i ne kajem se ni malo. Sto bi?

Tebe zvali u Kobre???:D:D:D:D:D.......pa ti si takav lazov, majmune retardirani, da to samo krava moze da oteli:D:D

Kako se, to, debilu, zove u Kobre??...objasni nam malo, kakva je procedura??
Koja skola treba za to?
Koju si klasu zavrsio?
Koje si to "specijalne jedinice ' bio clan??........

Ti si , jedna corava budaletina, a Kobre su ti samo erotsko - pederska fantazija :):):)
Oce, to, kazu psiholozi, kod maminih pichkica......voleli bi da budu muskarci, ali im ne ide:D

Znas sta, ja sam 2000 godine sluzio u specijalnim jedinicama i imao sam tada (2000-2001) ponudu, da se zaposlim u toj jedinici. Tada su nam rekli, da je jedinica Kobra novo stvorena i da traze sposobne ljude.

Ne znam kako je to moguce.Kobre nikada nisu novostvorene; jedina promena koja ih je zadesila jeste stapanje u prvu specijalnu brigadu zajedno sa 72. i 63.Uslovi primanaj us bili i ostali isti: aktivan oficir ili podoficir, pozeljno iskustvo u drugim sepcijalnim jedinicama, ponovna doobuka za specificne ciljeve kojima se Kobre bave.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back