Raspad supermarketa u Srbiji

Чисто сумњам да би чекао да касирка ишта нажврља на полеђини рачуна, она мора да куца и да баца твоје ђубре. :mrgreen: А 'јавља ми се' да и рачун остављаш да га она баци. :lol:
Bacam samo račune bez broja telefona, ili kad već upišem telefon u imenik. Kodna šifra za prodavačice je "OTP" iza imena. (bolje izgleda "Marija Stefanović OTP banka" nego "Maja Maxi")

Ahaha pa to namerno rade pa ako prodje prodje.. :hahaha: Što im teško da pokušaju. No ima i grešaka ne kazem..novi radnici čim stignu bace se u mašinu pa ko se kako snadje i to im bude opravdanje ako kupac primeti i adekvatno reaguje..

Evo, Mario, moram malo da se slozim s tobom....

Bila sam u Maksiju i Amanu (posle nekoliko godina) i moj utisak je da je poprilicno neuredno i prljavo. Maksi nije bio prljav toliko ali dosta polica je bilo prazno, sve je nekako bilo haoticno. Aman, ne samo da je bio neuredan i haotican, cak je smrdelo unutra.

Ono sto mi jos nije jasno (a ne secam se kako je u drugim radnjama u Srbiji) je zasto kupac ne vidi direktno cenu dok naplacuje.

Na jednoj pumpi bi mi je bilo smesno kako zena pita svakog kupca: " Da li Vam treba racun za firmu?"
Zapravo ne izdaju racun! Kao papagaj je to ponavljala svakom. I vecina kaze, ne razmisljajuci- ne :mrgreen: .

Čim sipaš pun rezervoar pitaju jel treba račun za firmu pošto većina sipa za 1-1500 din gorivo. Zlatno doba jbg.

U lidlu mi se sviđa što imaju displej sa cenama kako kuca ali pošto se svi žure onda pakuješ u kolica jbg. Posle reklamiraš.
Mene to pitaju uvek i oduvek na pumpi koliko god da sipam. Što je logično.
Isto kao i da li imaš aplikaciju za bodove.

Данас уђем у 85 и ајде, ићи ћу у Борча парк, има и Лидл и Дис.
Сад, ствар је у Дису - пун је врабаца који лете свуда по хали, слећу на робу и ненормално цвркућу. Нисам могла да верујем који је то кретенизам, да тако нешто допусте.

Back