Raspad Evropske unije, Evropu će odvesti u veliki rat u Evropi.

Raspad Evropske unije, Evropu će odvesti u veliki rat u Evropi.

• Da.

glasova: 3 30,0%
  • Ne.

glasova: 7 70,0%

• Ukupno glasova
    10

Srboskizborim

Veoma poznat
Poruka
10.581
Autorska.

Evropska unija, Jugoslavija, paralele?
Evropska unija, Austrougarska paralele?
Da.

U svakom slučaju Evropska unija Evropu drži izvan stanja velikog rata a koji će se izvesno desiti kada se ona raspadne, nešto slično što se desilo u Jugoslaviji.

Raspadom Evropske unije "podivljaće" u Evropskoj uniji sputavani nacionalizmi, velikodržavni projekti, ksenofobija, mržnje prema različitostima ili sve ono što je Evropska unija držala kao svoje "vrednosti" postaće "neprijatelj" i bezvredno.

Znači, sve je još dobro dok je Evropske unije? Samo kada ona nestane, biće rata?

kakav rat u EU kad te države više ne mogu da regrutuju nikog da ratuje... može biti građanski rat u Nemačkoj ili Francuskoj kad se muslimani malo više namnože i zeznu se da krenu u osvajanje teritorije...ali nisu ni oni glupi, osvojiće Evropu natalitetom..

Mogu i te kako.
Mislilo se i u Jugoslaviji da ne može, ali može.

Ona Europa koju ja zelim ne postoji skoro 3000 godina, tako da mi je manje vise svejedno.
Ne volim Zidovluk, ne volim Muslimaniju, ako bi vec bio prisiljen birati cija da bude, odabrao bi Muslimaniju, ali najsretniji bi bio kada bi mogao povuci kocnicu za hitne slucajeve, iskrcati se i odsetati u drugu dimenziju.
Sto se tice krscanstva, prdnulo je u varcak, kako bi rekla moja pokojna baba.

Back