Расна и национална мржња Усташе су живе

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moderacija ovog foruma je malo pametnioja od tebe :ok:
i sa tvojim podvalama neces daleko stici :)

Tesko da je pametnija,ali cenim da je pametna ko ja za razliku od tebe ;)

Nisam ja hrvat da podmecem ljudima,lepo si rekla da su ustashki zlochini laz i izmishljotina,znaci negiras ustashke zlocine..........BAN za slavoniju nacistu :ok:

Stvarno je preterano ovo što slavonija i hrvati (da ne kažem ustaše) ovde rade. Dakle, javno sprdanje sa žrtvama ustaških zločine je raspirivanje mržnje, a to je kažnjivo. Pogotovo št se zna da su oni krvoloci i dželati srpskog naroda, i mnogima smeta kad se te žrtve ismevaju i pljuju.

Kad sam ja napisao da se treba braniti od policije, banovan sam na više dana, pod izgovorom poziva na nasilje. Sad očekujem da se i ovi slučajevi banuju bar na par dana, jer ako ovo nije širenje mržnje i pozivanje na nasilje, onda ne znam šta je. Neću prijavljivati ništa, neka je moderaciji na čast, pa nek odluči kako će.

ako je ovo za ban onda sam ja avion trokrilac:hahaha:

Ево тебе

baron-1.jpg

А ево и авиЈона

DR1-6-1.jpg

Е, сад,
однекуд ми је познат крст на грудима и ознаке на авиону ...

Јел то нека традиција ???

Nijesi ni ti daleko od trajnog bana.

@tema, bespotrebna krivnjava.

Ako je, Pinki ona takva kakvu je ti smatras, zasto se onda spustas na njen nivo (figurativno receno)?

*********, одскакући, онако фигуративно ...

И пази на уметнички дојам,
кад скакућеш са камена на камен ...

Претешка је ово тема за тебе ...
Реши Превлаку и због чега мало-мало па затворе воду Боки,
твоја браћа по матери (за оца се побрини сам) ...

Ova tema nije ni trebala biti otvorena, jer je uvodni post usmerava ka raspravi o drugim korisnicima, što je zabranjeno pravilnikom. Ovde nema nikakve diskusije nego samo vređanje i pljuvanje sa svih strana.

Post koji je Astrica napisala je krajnje odvratan, pun nacionalne mržnje, i nacizma.
Istina je da je tim postom otvoreno pokazala da jeste proustaški orijentisana, i da zastupa ustaške ideje u odnosu na Srbe.
To ne znači da i ostali Hrvati dele njeno mišljenje.

Post je prijavljen. Prijavu je prvi uočio Laci, i odreagovao je banom na 5 dana. Pošto ovde nema banovanja po IP adresi, u njenom slučaju je trajni ban nedelotvoran, jer bi se, koliko danas, pojavila pod novim nikom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back