Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.635
Takoretji, hvala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je samo do neke odredjene granice...tj godina.....posle te bas briga da te vole svi...i da imaju lepu sliku o tebi.....a kad malo covek bolje i razmisli a sto bi bas svi imali lepu sliku o meni...kome se ne svidjam...skipuje me...a i ja skipujem ko mi se ne svidja.....ne samo na forumu...vec i u rl...ko me voli super ko me ne voli pa sta cu mu ja![]()
naravno da ima...ma ne ponasam se ja kao kreten da bih bila u skladu sa onim sto sam rekla ,, ne moraju svi da me vole,,...ali ako nekome i pored mog uljudnog ponasanja nisam prihvatljiva....onda tek ide ona moja kontstatacija...sta cu mu jaEvo npr. ja... Stalo mi je do toga sta misle klijenti, jer od njih leba jedem... Stalo mi je do toga sta misli moja najbolja drugarica... I to je otprilike to.... Nije mi stalo do misljenja nekoga koga vidim prvi put u zivotu u kafani, ali opet se necu ponasati kao sa ulice da sam dosla i u takvoj situaciji....
Ne odgovara svako svakome, sto ti kazes ko me voli voli me, ko ne sta cu mu ja... Samo mislim da ima situacija gde nije bas toliko prosto...
po meni raslojavanja ima, ali po kolicini forumske pameti
svi zele da budu sto pametniji prezentirani, ali uspeh nije garantovan. pogotovo kada se duze ucestvuje
npr jedan nick je napisao `ìzabrali smo idiote u vladu`. vrlo olaka ocena demokratske vlasti u srbiji, politicki propagandna ali na niskom intelektualnom nivou
to je cela poenta
Rece forumas ili forumasica na drugoj temi da postoji. I kad malo bolje pogledas postoji gomila tema gde se moze videti platezna moc forumasa, njihov obrazovni status, onda mogucnost i volja ulaganja u svoje kulturno uzdizanje, takodje sam primetila da vecina te teme koriste za samopromociju. Najmanje su posecene teme koje pricaju o nekim opstim stvarima koje se ne doticu toga da ostavimo dobru sliku.
Sad mene zanima sta vam to treba da se i na forumu proseravate? Msm nerealno je da je nekome toliko dosadno u zivotu da mora da ulaze napor u gradnju imidza na forumu, a neki to itekako rade, sad da li je prirodno ili ne stvarno ne znam... msm nema poente, ako ste mizerni u rl, ovde vam to nista ne pomaze, ako vam je tamo ok cemu to forsiranje toga i ovde. I da, ne mislim na diskutovanja o knjigama i slicne stvari. Cak i tu se vidi ko je dosao da prica o knjigama a ko da se proserava blago receno.
mislim da je realno nama matorima preko one stvari da o bilo cemu ozbiljno pisemo, jer smo pisali o svemu vec po sto puta za sve ove godine (koliko god mislite da je neka tema nova,interesantna, sjajna i bajna, kad bi pogeldali unazad deset godina, videli bi da je zilion puta prozvakana), a nemamo razloga da ipak zanavek prekinemo sa forumom, te se tu muvamo, seruckamo i trudimo se da ispadnemo kul
a, ovi mladji..sta znam, valjda se bore za svoje mesto pod forumskim suncem, pa se i oni mukice trude da ispadnu kul, a ispdnu sve ovo drugo sto si nabrojala
sve u svemu ko i hoce da normalno pise-ili brzo odustane i preusti se foruskom glupiranju, ili ode odavde
bar sa ovog pdf-a