DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
Ako si sam ko vuk stoji..sta god da te snaslo , proci ce, kao sto prodje smrad kad prdnes lose, nekad ode brze a nekad bas dugo stoji
Liznes ranu i prodje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si sam ko vuk stoji..sta god da te snaslo , proci ce, kao sto prodje smrad kad prdnes lose, nekad ode brze a nekad bas dugo stoji
A sto se sada ti mesas u nesto sto ne znas?Moguce je.
Posaljes pismo da zelis da te iskljuce.
Pazi ja se mesam a drugi neA sto se sada ti mesas u nesto sto ne znas?
pa ti se mesas
Pisem jer znam.
JS koj isu pre bili u drugoj crkvi rade ispis iz crkve ako zele da se krste kao JS
to je normalno.
Odgovorila sam decku da zna kako se to radi.
Radi se ispis iz crkve. i to je to.
Moze se ispisati iz crkve.
Eto ti ne znas.
Pa ok to je njegovo iskustvoNe radi se.
Zet mojih prijatelja je hteo da se posto poto "ispise iz Crkve" gde je kao beba bio krsten, jer je postao "ubedjeni ateista" i to u Beogradu, i rekli su mu da ne moze tacnije da to ne postoji, nego da jednostavno u skladu sa svojim "novim" uverenjima ne mora da dolazi u crkvu i da bi to bilo to.
Pa evo slikaj neciju "ispisnicu" da potkrepis te tvrdnje (naravno bez licnih podataka), ako je to istina.Pa ok to je njegovo iskustvo
Iskustvo Js je drugacije.
Treba zahtevati ispis.
Pa jeste ja sam u pravoj crkvi koja zastupa Boga.Pa evo slikaj neciju "ispisnicu" da potkrepis te tvrdnje (naravno bez licnih podataka), ako je to istina.
Nego, ko zna ko je tebi dao tu "ispisnicu"....
Bez Crkve nema spasenja, Arijana, tako da, budi srecna sto te nisu ispisali.
I ja mislim da ne mozes da budes vezan ni za JS ni za bilo koga drugog mada niko ne voli da gubi clanove, pristalice....Hajde ne izmisljaj.
Nikoga niko ne drzi vezanog.
Samo kazes da vise ne zelis da budes lako je.
Разумео сам добро, али ти избегаваш одговор.Cudilo bi me da si ista razumeo kako treba
Uozbilji se
a To sto ti smeta Biblija je tek biser
Those who leave the faith are called "apostates" and are "disfellowshipped", a term for formal expulsion and shunning, where members are "prohibited from talking, and even from saying 'hello' to them", according to Ohmyjw.
https://www.independent.co.uk/news/...religious-group-what-is-it-like-a7214966.htmlIn one situation where an elder started to lose his faith and challenge the group, he said they allegedly denounced him and spread gossip about him, pressuring him "so much he jumped into a river and killed himself".
Nisi razumeo.Разумео сам добро,
pa dabave se izučavanjem biblije,valjda umeju da primete dal ih varaju i dal im je dobro,a autoritet je samo bog i isus i sveti duh,ko ima druge,verovatno su iz drugih oblasti![]()
Nisi razumeo.
Ne znas ni da je Biblija jedna.
Sramota tvoja.
Those who leave the faith are called "apostates" and are "disfellowshipped", a term for formal expulsion and shunning, where members are "prohibited from talking, and even from saying 'hello' to them", according to Ohmyjw.
Знам, причали смо пуно о вашим фалсификатима али то није тема. Понижавате људе који хоће да изађу из ваше организације.Nisi razumeo.
Sramota tvoja.
ne znas
Da je jedna i da je ljudi citaju i pridrzavaju se nebi bilo toliko vera nego je problem sto je svako tumaci na svoj nacin kako njemu odgovara pa tako i JSNisi razumeo.
Sramota tvoja.
Теби сметају чињенице, не вреди да нападаш саговорника кад аргументе немаш.ne znas
samo mrznja tvoja izbija
"We started to ask questions. Then we encountered first hand what happens when you ask hard questions while being a JW. We got punished in the congregation for that, instead of receiving any answers at all.
"That prompted us to dig deeper and deeper, until we convinced ourselves that this could not be the true religion with all its lies and faults."
ma, bili, ali u kojoj crkvi?Nisam ja rekla da je meni data ispisnica nego da JS to rade koji su bili u nekoj drugoj crkvi
Kao sto ne mozes matematiku tmaciti na vise nacina niti hemiju niti bilo koju naukuDa je jedna i da je ljudi citaju i pridrzavaju se nebi bilo toliko vera nego je problem sto je svako tumaci na svoj nacin kako njemu odgovara pa tako i JS
Ne nego ti iznosis laziТеби сметају чињенице, не вреди да нападаш саговорника кад аргументе немаш.
otkud ja znam ko je pre bio u kojoj crkvi i da lima, bili, ali u kojoj crkvi?
Treba zahtevati ispis.
nisi svojim ocima videla ni jedan ispis, a znas? pa jel imate vi js ispis, ili samo drugi? ne das da ne falsifikujem, jel, cu da stavim tvoje ime?otkud ja znam ko je pre bio u kojoj crkvi i da li
a ti fasifikujes
Понижавате људе који хоће да изађу из ваше организације
Теби смета истина.Ne nego ti iznosis lazi
znaci nepoteno muljas
tema je raskrscavanje a ne klevetanje tudje vereТеби смета истина.