Raskrsnica... gde sam to ja?

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Zaljubljena. Zbunjena. Luda. Da! Ja sam u takvom stanju. U vezi sam s jednim deckom. Odlicno nam ide. Vec smo dva meseca zajedno. Trebalo bi da proslavimo to nekim putovanjem. On je galantan. Elegantan. Ima stila. Nasa veza je savrsena i mislim da smo blizu veridbe. Mozda i braka. Shvatila sam da je on muskarac za mene. Moja kucna pomocnica kaze da je on mator, ali, verujte mi, stvarno je sladak. Sinoc mi je poklonio belgijske cokolade. Bas sam se odusevila. Dosla sam jutros od njega. I pocela sam da razmisljam o svom zivotu. Eto, sada se osecam na raskrsnici.
Drugi pravac je moj bivsi decko iz Izraela. Da, cujemo se. U kontaktu smo. Mnogo mi se svidja. Ipak, on me mnogo davi s njegovim pricama o deci. I uvek se javlja sapatom, kada mu zena spava, a normalno prica kada nije tu. Uzasno me izludjuje to sto ga ona maltretira, ponizava i stalno nesto komentarise. Gledala sam njihove porodicne slike i snimke. Kako to sve izgleda savrseno, a ona se kezi sa onim njenim konjskim zubima. Ne mogu da je smislim, jer je veoma, veoma dosadna. Ne mogu da odem u Tel Aviv da se vidim sa njim, jer imam i obaveze na fakultetu.
Neko bi rekao da se dim na dve stolice, ali, iskreno, ja ne znam sta da radim. Moje drugarice mi kazu da treba da budem sa onim, koji mi se vise svidja, ali ja ne mogu da se odlucim. Moj bivsi decko iz Izraela je zabranjeno voce. Moj sadasnji decko nije zabranjeno voce i svidja mi se, ali, eto, moze li neko da mi kaze sta misli o ovome, jer sam ja potpuno zbunjna. Da li je neko bio u slicnoj situaciji? Sta ste radili? :heart:

Nista ja ne razumem sta te toliko muci,ovo je lako...
Ako bi da i dalje gledas njihove porodicne slike gde se krezava kezi a da se tajno bambusas sa njenim muzom onda pravac Izrael... a ako bi da imas svoje porodicne slike itd. onda hvataj ovog galantnog...

Jel bi se tvoj novi partner, sa kojim od nedavno zivis ljutio - da zna da se cujes redovno na Skype sa bivsim deckom ? ^^

:heart:
Ja smatram da ne bi trebalo da se ljuti, jer... eto, mislim da on treba da bude zreo i da shvati da je to samo razgovor izmedju dvoje prijatelja, koji su ostali u kontaktu, posl jedne davne i tada potpuno beznacajne veze.:heart:

Back