Raskrinkani botovi: Kolika je cena internet podrške vlasti?

Plant

Veoma poznat
Poruka
11.414
Naleteo sam na ovaj linkovani tekst:
Imala je 11 profila na društvenim mrežama i dobijala je zadatke i uvek je mogla da čuje „ili ćeš da radiš ili ćeš da dobiješ otkaz.“ -- link

Zanimalo me kako ih plaćaju. Po učinku ? - po tvitu, po rejtingu, po vremenu provedenom na mreži,.. kako i koliko ?
1752586416731.png

Ali to ne vidim u tekstu.
Kako plaćaju botove i iz kojih "budžetskih linija" ili Reketa ili Donacija ?.
Jeste razmišljali o tome ? Možda bi neki plaćenik znao više o tome :kafa:

Poslednja izmena:
I koja je najvažnija osobina koju mora da navežba bot ?
Samopouzdanje i laž?
Neosetljivost na istinu, na uvrede ? Šta još?

Najviše na svetu volim Srbiju i Srpsku naprednu stranku! Da, ja sam SNS bot.
Kako on zna da najviše voli Srbiju ? Više od vas, od mene, od Deje Bodiroge, ... ?
Znači mora da bezočno laže (ili da je jako glup - u šta malo verujem)... mada po linkovanom tekstu iz naslova teme se vidi intiligencija dotične sa 11 profila.

Akciji "Da ja sam SNS bot" se priključio i sam Vučić ( samopouzdanja mu nikada nije manjkalo, a lagao je najbolje i najviše od svih).
Daklem, koliko zarađuju ti mali Vučići, nabildovani samopouzdanjem i umesto obraza moraju imati "đon",.. a verovatno ih i mi plaćamo koji nismo pristalice SNS politike (i onoga van politike) .

Imala je 11 profila na društvenim mrežama i dobijala je zadatke i uvek je mogla da čuje „ili ćeš da radiš ili ćeš da dobiješ otkaz.“ -- link

Zanimalo me kako ih plaćaju. Po učinku ? - po tvitu, po rejtingu, po vremenu provedenom na mreži,.. kako i koliko ?

Deo si i sam odgovorio sa onim ''„ili ćeš da radiš ili ćeš da dobiješ otkaz.“

Neki odrađuju neke usluge koje su dobili od režima.

https://radar.nova.rs/drustvo/sns-vucic-nacizam-hitler-feljton-madzar/

tstnd.gif2.gif

Ovakve , brizljivo prikupljene i sortirane podatke moze pripremiti samo neko kome je to zadatak. Ili mu je nadlezna sluzba dostavila ove podatke. Otkrivajuci ovog "bota", postavljac teme je ustvari otkrio sebe.
Good luck mister Plant.

Ja znam ljude koji rade za dz.....takvi su , vole da nekome pripadaju , bilo da je izdajnik ili da je neko ko je lopov, njima svejedno samo da nekom pripadaju..

Zvuci cudno , ali je tako , i to ih znam dosta, neki nisu imali oceve, neki su bili pod cvrstom rukom, a stalno im pricano o postenju , ali se nije primilo , i to mi je cudno kad izvrse pretvaranje reci postenje u rec pripadnost nekoj grupi..

I sad prve takve primerke kad sam upoznao , nije mi bilo jasno , mislio sam da su degeni , kad mogu tako da iskljuce svoj mozak kad je pripadnost grupi u pitanju , ali nasao sam da i u CIA analitici postoji takva analiza...

Da je jedan od najacih motiva upravo pripadnostvo i postovanje od strane grupe kojoj pripada ili se trudi da pripada pojedinac...

Ali zanimljiivi su ti ljudi kad ih gledas, imaju porodice a ocajno su spremni da zrtvuju i porodice samo da ih prihvati i kao uvazava neka grupica, makar od 5 ili 10 20 ljudi...
Daj sta das..

stavite se u poziciju vladara srbije

mislite kad bi vi bili na vlasti da to ili slicno tome ne bi radili?

vlast i sistem srbije su organzivani po turskom modelu koji je vladao pre pet vekova u srbiji, znaci centralna vlast je toliko jaka da joj faticki niko nista ne moze.

osim samo najacih spolja koji ih kontrolisu. a nekad cak ni oni ne zele jer uvek imaju jako solidnog politickog partnera za stolom. i to ce da bace zbog nekog koji je zelen i koji ce servilno raditi isto kao ovi danas?

da prave kompleksnu logistiku anarhistickog prevrata za jedno te isto? nema sanse. Cak ni da neron poludi nacisto i da pocne da pali sve sto stigne, ne bi ga menjali tek tako. nece mu javno dati ogromnu podrsku to da i pustice ga niz vodu, ali ce podrzati svaku odluku u njihovu korist i pritom ga cekati na nekoj krivini kad se najmanje nada, jer tako rade sa svim pajacima koji su sic prezidenti.

Ovakve , brizljivo prikupljene i sortirane podatke moze pripremiti samo neko kome je to zadatak. Ili mu je nadlezna sluzba dostavila ove podatke. Otkrivajuci ovog "bota", postavljac teme je ustvari otkrio sebe.
Good luck mister Plant.
Svi sa mojim prezimenom (u mom selu) i u gradu-opštini su apolitični.
I svi imamo puno posla, koliko god hoćemo. A, para i pameti imamo koliko nas zadovoljava.
I svi mrzimo SNS. Mogu da ti napišem šta su mi ovi iz politike nudili,.. ali eto nismo svi za prodaju.
A, tako "brižljivo prikupljene i sortirane podatke" sakupi Gugl za sekundu

Back