Raskolčimo BiH

Duh Sekire:
Који народ жели бити доминантан у унитарној џамахирији, пардон "јединственој грађанској БиХ"?
Ти рече да ти се свиђао СПО? Е па имам причицу за тебе.

Негде у време рата, а и око рођендана Републике, Драшковић & свита ишли код својих "бошњачких" пријатеља. Наравно, Срби их нису занимали. Али оћеш јада, сви путеви до педерације, упс федерације, или како се то у рату звало... ишли преко Šumske, овај Mrske, знате како већ латиничари зову Српску :D :wink:
И онда делегацију СПО сачека војнополицијска контрола у РС. Ови се начисто пресекли. А ови их лепо одведу на своју прославу.
Питање за Нобелову коску: Зашто би се Срби плашили Срба? :lol:

Е тако и наш "Светолик" - салонски, острашћени, стерилни антикомуниста... Који не види западњачко порекло идеје комунизма :roll:
Вероватно се као Вук & Дана свако јутро прво сети УДБЕ :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa nisam ja rekao da je rahmetli Aljo bolji od ova dva zlikovca koja sam naveo gore to sto je on ist ne cini njih nimalo boljim a te miki maus price o Vuku zahebi mozda su i istinite al su nebitne jer je vuk tada imao dvedestak poslanika u skupstni i bio je beznacajan . To tvoje itanje zasto se Srbi plase Srba je valjda primernije zasto je Srbijanska patriotska vlast u avgustu 94. bratskoj RS kojoj je tada vec pocelo da gori pod nogama uvela sankcije i blokadu na Drni a oni su radili samo ono sto im je Sloba 92. pricao da treba ? :???: Zasto su se braca srbijanske patriote bojale svoje brace prekodrinskih patriota ?

svetolik trpkovic:
Pa nisam ja rekao da je rahmetli Aljo bolji od ova dva zlikovca koja sam naveo gore to sto je on ist ne cini njih nimalo boljim a te miki maus price o Vuku zahebi mozda su i istinite al su nebitne jer je vuk tada imao dvedestak poslanika u skupstni i bio je beznacajan . To tvoje itanje zasto se Srbi plase Srba je valjda primernije zasto je Srbijanska patriotska vlast u avgustu 94. bratskoj RS kojoj je tada vec pocelo da gori pod nogama uvela sankcije i blokadu na Drni a oni su radili samo ono sto im je Sloba 92. pricao da treba ? :???: Zasto su se braca srbijanske patriote bojale svoje brace prekodrinskih patriota ?

Чек, чек, мало, твоји чим су дошли на власт оптужише Слобу да је манипулисао, односно није поштовао санкције које је увео браћи преко Дрине. А колико се сећам Коштуница, наравно и Ђинђић су те санкције били осудили. Ђики је чак из солидарности кркао вола :D

И шта је битно колико ко има посланика. ЛДП има 15 посланика па је веома јасно њихово штеточинско деловање.

Да ли се ти бојиш Срба, "Светоличе"...

Што рече Михаљ Кертес Браца "Што се ви Срби бојите, кад се ја Мађар не бојим" :D

Duh Sekire:
Чек, чек, мало, твоји чим су дошли на власт оптужише Слобу да је манипулисао, односно није поштовао санкције које је увео браћи преко Дрине. А колико се сећам Коштуница, наравно и Ђинђић су те санкције били осудили. Ђики је чак из солидарности кркао вола :D

И шта је битно колико ко има посланика. ЛДП има 15 посланика па је веома јасно њихово штеточинско деловање.

Да ли се ти бојиш Срба, "Светоличе"...

Што рече Михаљ Кертес Браца "Што се ви Срби бојите, кад се ја Мађар не бојим" :D
Sto bi se ja bojao Srba ondak bi se morao bojati samog sebe, ne bojim se ja ni ovih bivsih komunista a sadasnji nacionalista nego su mi smesni i jadni al to je moja subjektivno misljenje svako moze da bira svoju srecu .Uostalom ko ga govorio o strahu od nekoga mislim mozes imati strah od ludaka ,zlikovaca ,psihopata ali to nisu etnicke katergorije a ne razumem kako bih mogao imati strah od Srba ,Hrvata ,Bugara ili Singapurcana ? da nisi ti nesto konzumiao od jutros kad pises ovakve gluposti? :???:

Back