raskid

Da li vam se desava da na raskidu kazete nesto sto ne mislite?
Jednostavno kazete da bi uvredili svog partnera...ili da bi mu vratili za nesto sto je vas povredilo...

Ako ne radite- sta mislite o tim osobama zasto su takve???

Pa ako to nisi mislila zasto si onda rekla? Zasto bi neko nekom nesto rekao, pogotovo u afektu ako to ne misli. Sve sto ti je nekad receno, taj ti je to i mislio i mislio ti je sto ti nije rekao.:)

Pa ako to nisi mislila zasto si onda rekla? Zasto bi neko nekom nesto rekao, pogotovo u afektu ako to ne misli. Sve sto ti je nekad receno, taj ti je to i mislio i mislio ti je sto ti nije rekao.:)

e pa ja ipak mislim da taj neko nije mislio to sto je rekao, jer mi je i sam pricao kako razmisljaju muskarci, i bas je pomenuo takve raskide....

Ne mislim da je to loše. Čak misli da je obrazlaganje odlaska glupavo. Prilično je egocentrično, narcisoidno, zvati nekoga da se vidite kako biste mu kazali da želite kraj. Žašto mučiti tu osobu?
To je nešto što mislim od skora. Ranije sam mislila da je kul i fer kazati oči u oči. Trulež. Više ne mislim tako. Sada mislim da je sms sasvim dovoljan: Ej, ja ne bih više da budem sa tobom. Ionako nema normanog kontakta nakon veze. Čemu "fer" glupiranje? Samo da bismo se osećali malo manje loše, a u stvari je čisto foliranje i osećaj superiornosti, zapravo osećaj koji nam je potreban da bismo prekinuli, kazali to.

hm,ja sam jednom samo "nestala" iz njegovog zivota...posle 4 godine.:rumenko:

e pa ja ipak mislim da taj neko nije mislio to sto je rekao, jer mi je i sam pricao kako razmisljaju muskarci, i bas je pomenuo takve raskide....

Ti ne mislis, nego sebe uveravas. A i bas te briga sta ti je neko rekao. Ne kaze se bez veze "Mudar covek jednako prihvata i kiritike i pohvale."

Vrlo prosto, jer ne postoji covek koji moze doneti sud i ispravnu procenu nekog.

Zato se manje opterecuj i vise se torbaj.:)

hm,ja sam jednom samo "nestala" iz njegovog zivota...posle 4 godine.:rumenko:

Pa, dobro, to je već bezveze. Mogla si makar da se javiš telefonom. Htela sam da kažem da su telefon i sms, mejl, sasvim dovoljni, a to nestajanje je detinjasto. Nisi bila kučka, izvini, već klinka. Nisi ti ispala faca, već neuravnotežena osoba. Ne kažem ovo da bih te vređala, već kako ispada u očima ljudi.

Pa, dobro, to je već bezveze. Mogla si makar da se javiš telefonom. Htela sam da kažem da su telefon i sms, mejl, sasvim dovoljni, a to nestajanje je detinjasto. Nisi bila kučka, izvini, već klinka. Nisi ti ispala faca, već neuravnotežena osoba. Ne kažem ovo da bih te vređala, već kako ispada u očima ljudi.

nije,nego je on bio narkoman. nema problema,mogu ja i neuravnotezena da budem

Pa zasto mu nisi dala, sta toliko cenis na pici da je on ne moze tako lako dobiti? Ili si ti od onih zena koje kad daju tipu misle da su mu dale sve na svetu i da im je veciti duznik.

nista od toga...Znas, obicno kad dajem ja i primam u isto vreme, tako da smo po tom pitanju kvit...
Stvar je u tome da sam saznala da je bio sa nekim kurvama, koje idu tako od jednog do drugog i ponudile se njemu- naravno nije odbio...I mislim da ja tu nemam sta da trazim, niti zelim da pokupim neku bolest...

nista od toga...Znas, obicno kad dajem ja i primam u isto vreme, tako da smo po tom pitanju kvit...
Stvar je u tome da sam saznala da je bio sa nekim kurvama, koje idu tako od jednog do drugog i ponudile se njemu- naravno nije odbio...I mislim da ja tu nemam sta da trazim, niti zelim da pokupim neku bolest...

Pa kakav bi to muskarac bio koji bi je odbio.:think:

Odbiti?
To jedan normalan muskarac nece moci, naravno, ako je besplatno,
ni u raju ni u paklu,
cure moraju da se pomire sa time,
ili da traze one ne-normalne.

:)

Slične teme

Back