Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
devojcica_20:Nemoj samo onu staru "ti si dobar, problem je u meni"![]()
Najbolje je reci istinu. To uvek uspeva.
marina79:zavisi sve od situacije do situacije, nekada ti se "namesti" samo pa bude i lakse nego sto si mislio, nekada bas ono muku mucis sta i kako reci. u principu, kod mene nema razvlacenja, kada shvatim da ne ide kako treba, ja ne mogu ni dana vise da se razvlacim u toj vezi. svako svojim putem...
Iceman:devojcica_20:Nemoj samo onu staru "ti si dobar, problem je u meni"![]()
Najbolje je reci istinu. To uvek uspeva.
Slazem se...
Kazes lepo: "Dupe ti je preveliko, sise su ti male, pichka ti je presiroka, ne depiliras cmar, smrdi ti iz usta kad se probudis, dosadilo mi je da te karam, keva ti je dosadna, ker ti je ruzan, smeta mi tvoj brat mongoloid, imam seks sa tvojom babom...
Jeste.Devilishgirl:jel' sad sezona raskidanja :?
Je li to prelazno...??? :shock: :shock: :shock:Zak:Jeste.Devilishgirl:jel' sad sezona raskidanja :?![]()
Gazdarica:Je li to prelazno...??? :shock: :shock: :shock:Zak:Jeste.Devilishgirl:jel' sad sezona raskidanja :?![]()
Opak virus.Gazdarica:Je li to prelazno...??? :shock: :shock: :shock:Zak:Jeste.Devilishgirl:jel' sad sezona raskidanja :?![]()
malecka:kako najcesce raskidate veze/prijateljstva (kad posle dugotrajne agonije skapirate da nema smisla provesti vise ni minut sa tom osobom)?
Zak:Opak virus.Gazdarica:Je li to prelazno...??? :shock: :shock: :shock:Zak:Jeste.Devilishgirl:jel' sad sezona raskidanja :?![]()
![]()
Princeza:Hm teoretski je veoma lako raskinuti. Sednes kazes sta imas i odes... Jes vraga...
moj omiljeni - mislim da smo predugo zajedno ja bih da prozivim, tebi je vreme da se udas a ja necu da te zenim, ako ostanemo jos koju godinu zajedno niko te nece hteti u tim godinama... bla...bla...
raskinuli samnom Live in Medakovic, gorepomenutim recima. Ako je neko ikad cuo pametniji "razlog" za raskid neka se javi. Moje godine su u stvari bile simbol za - svidja mi se druga devojka. Toliko o bezobrazluku. Svima je zao sto nisam imala pikslu pri ruci... da mu pokazem koliko neko sa 25 moze da bude mator a precizan!
...ali jedno je sigurno da ni jedan raskid nije lep ni jednostavan. Niti moze da se uradi bilo sta da ti taj dan ostane u lepom secanju.
...Ja sam se vakcinis'o vise puta i... :?Gazdarica:Auh, ja taman posla da pitam ima li gdje nabaviti tih vakcina, da se pelcujem na vrijeme...![]()
Slazem se...
Kazes lepo: "Dupe ti je preveliko, sise su ti male, pichka ti je presiroka, ne depiliras cmar, smrdi ti iz usta kad se probudis, dosadilo mi je da te karam, keva ti je dosadna, ker ti je ruzan, smeta mi tvoj brat mongoloid, imam seks sa tvojom babom...
kako najcesce raskidate veze/prijateljstva (kad posle dugotrajne agonije skapirate da nema smisla provesti vise ni minut sa tom osobom)?