RASKID, ponovo

neke tuge nikad se ne prebole....
tako je i sa nekim vezama :(

a, za jarceve .... to je tek tuzno, pogotovo kad ostavimo i posle nekoliko meseci , godina shvatimo da smo doneli pogresnu odluku. Pa ne bi to priznali ni za milion dolara. E to je tuga ...
Ebem ti rogove. :evil:

E skolska moja, dok se vi Jarcevi setite da ste pogresili mi vec kod drugog u narucju :D . (A vama treba da se setite pooooduzi period).
Ali sve treba gledati sa lepse strane: ko zna zasto je to dobro!

ma,da upravo to "ko zna zasto je to dobro"
zato ja uvek , kada jedem g. jedem do kraja, cutim i ne govorim, kazem sebi sedi i pati , proci ce... nema natrag , samo napred. :wink:

Woo_Bg:
Princeza:
Sad ce Princeza da ti kaze... ....... onda sam zakljucila da mu se ne bih vratila ni da me moli da se pomirimo... zainat (vodolija).
Oh da... veoma sam brzo postala svesna da ga nema i da se nece vratiti! Pogotovo sto sam ga poznavala - Jarac retko kada menja svoju odluku. A ovo nije bio izuzetak. Sto brze to prihvatis to bolje za tebe!

Jao bre princezo.....pa sto si takva....gde nadje tu kombinaciju znakova :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Mislim da je ipak vreme da se bacim sa one moje nesretne terase.....

Što?
Pa i mi smo upravo ta kombinacija i odlično nam ide.... :D

Mene je devojka prosle nedelje ostavila posle 2,5 godine,nisam ni sanjao da se tako nesto moze dogoditi... Sve je bilo OK,male carke,nista vise. Mala carka malo vise nervoze i napetosti zbog faxa i ispita i pljas RASKID.
Malo sam nervozan,malo ravnodusan,malo tuzan,malo me boli uvo jer nemam vise snage da se opterecujem time...
Sve u svemu,nista tragicno,zivot ide dalje,vreme leci sve...

Princeza:
Sad ce Princeza da ti kaze... Porcanje je trajalo 60 minuta koliko je trajao raskid. Tada nisam mogla da verujem da mi to prica... Pogotovo sto je zaplakao u jednom trenutku. A onda sam zatvorila vrata stana za sobom.
Vec u liftu dok sam se spustala sa devetog u prizemlje i desetak minuta koliko mi je trebalo peske do najbolje drugarice sve mi je bilo jasno (inace vec sam u liftu izbrisala sve njegove telefone iz mob.)... I sutradan sam znala da ga nema vise... i kada se nisam cula/videla sa njim nedelju dana, pa dve, pa tri... onda sam zakljucila da mu se ne bih vratila ni da me moli da se pomirimo... zainat (vodolija).
Oh da... veoma sam brzo postala svesna da ga nema i da se nece vratiti! Pogotovo sto sam ga poznavala - Jarac retko kada menja svoju odluku. A ovo nije bio izuzetak. Sto brze to prihvatis to bolje za tebe!
Jarac-vodolija, kao da pricas moju pricu...
A kako bi uopste i moglo da uspe..
Al ipak si me rasplakala, Princezo :cry:
:(

Woo_Bg:
Zanima me koliko dugo je trajao vas najgori raskid u zivotu. Da se razumemo...koliko dugo ste patili za doticnom/doticnim. Posle koliko vremena ste se probudili i rekli sebi....preziveh, nije mi vise stalo? Samo iskrene odgovore, molim. :lol: :lol:
Svaki put kad se desi a desavalo se mislila sam nema vise zivota...ovo je dno...Pa opet skupis snage i nastavis...Ima strucnjaka koji su pisali o tome da sve to traje u nekim fazama sta ti ja znam pa to mora da se prodje i posle je mnogo lakse...mene te faze ubise...dugo se budis sa ossecanjem teskobe i zbog toga se kasnije ucaurimo samo iz straha da se taj kosmar ne reprizira...Treba kazu izbegavati osobu koja te je povredila sto je vise moguce...dzabe kad stalno mastas uh kad se sretnemo on ce da shvati sta je izgubio...ma uzas...tek nedavno sam uspela da vidim nekog sa nekom i da mirno popijem svoje pice...za utehu ima nesto u onome "klin se klinom izbija"...

za prvom malo vise od 2 godine da budem ponovo sa nekim. posle nekoliko devojaka sam je preboleo.naisla je bolja.

sad to malo ipak brze.

mislim da treba da prodje neko vreme. da se iscistimo i ponovo cistog srca zavoleli. ali to nas ne treba obuzdavati da budemo u vezi sa nekim. makar na kratko.

bol traje u zavisnosti od razloga raskida. ako nas je neko ostavio, a mi dali sve od sebe, to brzo prodje. ako nas je neko ostavio, a mogli smo dosta da budemo bolji, to najvise boli. ako smo mi nekog sa razlogom ostavili,to samo zaboravis. ako smo mi ostavili nekoga, a uvideli gresku, dosta boli.

u svakom slucaju, prvu osobu za ruku i u krevet.ili u setnju, po principu: samo se nadaj. i tako do nase psihicke katarze.

Ja sam Jarac i raskinula sam sa deckom posle 3.5 godine veze koja je naizgled bila savrsena.E, onda sam posle mesec dana skapirala da mozda i nije trebalo to da uradim, ali za Jarceve nema nazad Cuti, i zivi sa svojim odlukama - moj moto.
Elem , proslo je vise od godinu dana od onda , i jos uvek mi nije svejedno , ali sta je , tu je...
A sto se tice najgoreg perioda trajao je nekih 9-10 meseci.Samo se zatrpaj obavezama , veruj mi tako je najbolje!

mislim da kod jarceva nije problem tvrdoglavost, vec sto dobro odmeravamo pre nego sto donesemo vazne odluke. ja sam nedavno stavila tacke na neke price, i vagala sam mesecima pre toga i zakljucila da je tako najpametnije.
s druge strane ako iz bilo kog razloga skapiram da sam pogresila nece mi biti problem da okrenem osobu i probam da izgladim stvar. ali su zaista male sanse jer sam bila pravi andjeo & mnogo sam povredjena... :evil:

Moja je teorija, poslednja mi je uvek i najdraza, jer prethodne da su valjale ne bi raskidali,sto govori da si uvek u zabludi kad raskines sa devojkom da je ona najbolja na svetu i da vise nikad neces moci da nadjes tako dobru devojku za sebe.
Ali evo jos uvek svez od raskida i sam zanemarujem tu svoju proverenu teoriju pa se bedacim bez potrebe, to je valjda jace od nas,ali proci ce i ta faza i onda cu ponovo verovati u svoju teoriju :wink:

Od poslednjeg raskida(posto smo stalno raskidali i mirili se)proslo je oko godinu i nesto dana.Ja nisam prebolela jos uvek i ne znam dokle cu ovako.Mada mogu reci da je Princeza u mnogim stvarima u pravu i svaka joj cast.Jer ja sam sve uspela da ubijem u sebi,i da sakrijem emocije,i da ne izlazim na mesta gde ga vidjam,i da ne slusam nase pesme,ali ljubav je tu. :!:

Tuzne price zaista...Ali zavisi i od osoba samih koliko cemo ih brzo preboleti...Neki su vredni patnje mozda vise godina...neki ni par meseci. Sve zavisi od intenziteta ljubavi koja je postojala.

Ljudi, hvala vam od srca. :mrgreen:
Najozbiljnije.
Kad citam ovo, shvatam da se ja u stvari drzim junacki.

Koliko traje??? Neznam...
Prvi znaci kataklizme su mi se ukazali prije mjesec i po, a "raskid" je bio 31-og.
Mislim, cak i za moje zivce je ovo bila katastrofa takvih razmjera da sam na kraju shvatio da mi je najmudrije da ostavim stvari gdje jesu - i prestanem razmisljati o svemu tome.

I, osim ostataka one zaljubljeno posesivne privlacnosti sam ok.

ps:
I nemojte sve po nama :P . U ovoj prici sam ja ispao najzesce sjæban jarac.
...doduse, i jesam ja raskinuo. :?

Pre neki dan jedan moj drug mi je rekao kako je trebalo 3 godine da prodje od njegovog raskida sa devojkom da mu ne bude frka da je sretne.
Bili su 5 godina zajedno, nije mu bila prva ali on njoj jeste, obozavao je (onoliko koliko to Bik moze :D ), i bio je u fazonu ozenice je, verili su se, ali kao da sacekaju jos malo (on je imao tek 21, a ona 19)i tako... Onda je njena mama odlucila da on nije za njenu cerku (on iz stare beogradske porodice, a ona sa sela - naravno da on nije za nju :twisted: ) i raskinuli su. Plakao je mesec dana koliko nije izlazio iz sobe i bila mu je strasna frka da je ne sretne. Sada 5 godina posle raskida kaze da je skroz "izlecen", a i ponovo je zaljubljen. Mada vide se posledice na njemu, imao je samo kres varijante nekoliko godine jer nije hteo da se veze, a i mnogo mu je trebalo da prizna toj devojci da je zaljubljen u nju. Samo sto je nije izgubio zbog toga sto je krio svoja osecanja da ne bude ponovo povredjen.

Eto, pate i muskarci i zene... Nema pravila...

ЈА САМ САДА ВЕЋ ШЕСТ МЕСЕЦИ У ФАЗИ ЗАБОРАВЉАЊА И ПРЕБОЉАВАЊА, АЛИ МИ ВЕОМА ЛОШЕ ИДЕ.....

ВОЛИМ ЈЕ ИСТО КАО ПРЕ ГОДИНУ ДАНА, МА, ОБОЖАВАМ ЈЕ....

САД СЕ ЧУЈЕМО ПОНЕКАД, АЛИ ПОСЛЕ ТОГА МИ БУДЕ ЈОШ ГОРЕ
УЖАСНО МИ НЕДОСТАЈЕ...

ПОНЕКАД ОСЕТИМ У ЊЕНОМ ГЛАСУ ДА ЈЕ И ЊОЈ ЖАО, А ПОНЕКАД КАО ДА ЈЕ БОЛИ УВО ЗА МЕНЕ....

АКО ТО БУДЕ ТРАЈАЛО 2 ИЛИ 3 ГОДИНЕ КАО ШТО ЈЕ НЕКО ГОРЕ РЕКАО, БОЉЕ ДА СЕ УБИЈЕМ НА МЕСТУ

НЕ МОГУ ДА ЗАМИСЛИМ ДА БУДЕМ С НЕКОМ ДРУГОМ....

Ti me podsjećaš na onu izreku: Ne znaš ti majko kako je teško dijete roditi!
Svi smo to kad tad prošli. I ne davi više s tim samoubistvom! Još da ti skupljamo pare za cvijeće, ccc

-Eva-:
Ti me podsjećaš na onu izreku: Ne znaš ti majko kako je teško dijete roditi!
Svi smo to kad tad prošli. I ne davi više s tim samoubistvom! Još da ti skupljamo pare za cvijeće, ccc

napisao sam ti sve u PP samo da dodam da je "ubicu se" vise kao uzrečica
mogu ostali svašta pomisliti...
samo se kukavice ubijaju

Back