tamo sam gde....
Iskusan
- Poruka
- 5.327
ja ne znam sta je ljubav :wink: zar ti verujes u ljubavbgrdr:tamo sam gde....::
A ti jos nisi volela, a kad budes volela, i najmanje se nadala moze bas da ti se desi da te neko ostavi! 8)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne znam sta je ljubav :wink: zar ti verujes u ljubavbgrdr:tamo sam gde....::
A ti jos nisi volela, a kad budes volela, i najmanje se nadala moze bas da ti se desi da te neko ostavi! 8)
tamo sam gde....:ja ne znam sta je ljubav :wink: zar ti verujes u ljubavbgrdr:tamo sam gde....::
A ti jos nisi volela, a kad budes volela, i najmanje se nadala moze bas da ti se desi da te neko ostavi! 8)volela...hm
![]()
a ko prica o muvanju,pa ti si tako daleko od tog putaSteffan:tamo sam gde....:morala bi da razmislim![]()
ma zar smo mi uopste nesto poceli..ne secam se basako jesmo ja moram da vodim samo pod tim uslovom moze neki kompromis da padne :wink:
Nismo nista zapocinjali, valjda bih znao da jesmo... eto, jos se nismo ni smuvali a ona odmah trazi kompromise... zene...![]()
ma ne verujem nikome cak ni sebibgrdr:tamo sam gde....:ja ne znam sta je ljubav :wink: zar ti verujes u ljubavbgrdr:tamo sam gde....::
A ti jos nisi volela, a kad budes volela, i najmanje se nadala moze bas da ti se desi da te neko ostavi! 8)volela...hm
![]()
Da verujem, jedino jos u ljubav verujem i nekajem se. Zdravlje, pa ljubav pa uz to sve ide vrlo lako veruj mi na rec8) :wink:
![]()
tamo sam gde....:ma ne verujem nikome cak ni sebibgrdr:tamo sam gde....:ja ne znam sta je ljubav :wink: zar ti verujes u ljubavbgrdr:tamo sam gde....::
![]()
Da verujem, jedino jos u ljubav verujem i nekajem se. Zdravlje, pa ljubav pa uz to sve ide vrlo lako veruj mi na rec8) :wink:
![]()
![]()
tamo sam gde....:ma ne verujem nikome cak ni sebibgrdr:tamo sam gde....:ja ne znam sta je ljubav :wink: zar ti verujes u ljubavbgrdr:tamo sam gde....::
![]()
![]()
![]()
Steffan:tamo sam gde....:ma ne verujem nikome cak ni sebibgrdr:tamo sam gde....:ja ne znam sta je ljubav :wink: zar ti verujes u ljubavbgrdr:tamo sam gde....::
![]()
![]()
![]()
BGRDR, cvrst je ona orah, moracemo mozda da udruzimo snage...![]()
tamo sam gde....:pa da bude ludila do zore :wink:
svasta ja mislila oni neki muskarci,a oni se udruzuju..![]()
a koga ti to napadasbgrdr:tamo sam gde....:pa da bude ludila do zore :wink:
Ja rekoh da ja napadam, a i da on isto radi, tako da ja ne vidim gde sam ja polmenuo udruzivanje:wink: 8)
![]()
tija:Mala Mo:tija:Mala Mo:kao sto rekoh, ima retkih primeraka kojima dodje do pameti, proceprkaju po svojim osecanjima, stanu malo razmisle i shvate, ali to se desi posle dve godine. (pricam o sebi) ali onda voz prosao, ali mozda, mozda napravi krug i prodje ponovo pored mene. A, tada cu ja drzati otvorene cetvoro ocida mi se slucajno ne ponovi slicna glupost. A ako ne prodje, jeb ga, sta ces zivot ide dalje, naici ce neko drugi.
A to sto ti kazes na vreme se zaustavilo, nisi makar patila. Samo napred . 8)
Ma jes, zivot ide dalje, ne treba se okretati, no smo mi svi malo zastranili sa topikom:-))) Ovo o cemu mi pricamo su nase iluzije :? A slabo ko govori da li se pokajao poslije raskida.
Tija, ja i ti smo pametnije odsad, hehe jes 4voro ociju da otvorimo!!! Cmok
bgrdr:tamo sam gde....::
tamo sam gde....:pa da bude ludila do zore :wink:
tamo sam gde....:a koga ti to napadasbgrdr:tamo sam gde....:pa da bude ludila do zore :wink:
Ja rekoh da ja napadam, a i da on isto radi, tako da ja ne vidim gde sam ja polmenuo udruzivanje:wink: 8)
![]()
![]()
ma kreni ti samo ja polako palim :wink:
Mala Mo:bgrdr:tamo sam gde....::
Tacno tako, slazem se sa tobom. Nikad u vezu usla nisam s razmisljanjem :" E sad cemo da izlazimo 2 mjeseca, pa cu da ga sutnem...jer u suprotnom on ce mene!" Uzas! Samo lagano, opusteno, a sto ces, zaljubis se, sve je to rizik, "who dares-wins". Ne treba o tome razmisljati na taj nacin.
bgrdr:Pa i to ti nije resenje, ako ulazis u vezu da bi nekog sutnula, bolje ti je da ne ulazis uopste:wink:
Mala Mo:bgrdr:Pa i to ti nije resenje, ako ulazis u vezu da bi nekog sutnula, bolje ti je da ne ulazis uopste:wink:
Upravo sam to i mislila pod ovim gore :wink: