Raskid, pa kajanje

Steffan:
tamo sam gde....:
morala bi da razmislim :roll:
ma zar smo mi uopste nesto poceli..ne secam se bas :?: ako jesmo ja moram da vodim samo pod tim uslovom moze neki kompromis da padne :wink:

Nismo nista zapocinjali, valjda bih znao da jesmo... eto, jos se nismo ni smuvali a ona odmah trazi kompromise... zene... :)
a ko prica o muvanju,pa ti si tako daleko od tog puta :lol:
prvo bi morala da ti dozvolim..o..svasta ko o cemu baba o ustipcima :roll: a vi muskarci samo na jedno mislite 8) mojne :wink:

bgrdr:
tamo sam gde....:
bgrdr:
tamo sam gde....::

A ti jos nisi volela, a kad budes volela, i najmanje se nadala moze bas da ti se desi da te neko ostavi! 8)
ja ne znam sta je ljubav :wink: zar ti verujes u ljubav :?: volela...hm :roll:

Da verujem, jedino jos u ljubav verujem i nekajem se. Zdravlje, pa ljubav pa uz to sve ide vrlo lako veruj mi na rec :!: 8) :wink: :lol:
ma ne verujem nikome cak ni sebi :P

quote]a ko prica o muvanju,pa ti si tako daleko od tog puta :lol:
prvo bi morala da ti dozvolim..o..svasta ko o cemu baba o ustipcima :roll: a vi muskarci samo na jedno mislite 8) mojne :wink:[/quote]

Nema problema, znam par dobrih precica... stici cu ja tebe vec.. :)

Pa na sta cu da mislim!?!? Slobodno kazi ako imas neku bolju ideju, drage volje bih probao nesto bolje... :)

tamo sam gde....:
bgrdr:
tamo sam gde....:
bgrdr:

A ti jos nisi volela, a kad budes volela, i najmanje se nadala moze bas da ti se desi da te neko ostavi! 8)

Da verujem, jedino jos u ljubav verujem i nekajem se. Zdravlje, pa ljubav pa uz to sve ide vrlo lako veruj mi na rec :!: 8) :wink: :lol:

BGRDR, cvrst je ona orah, moracemo mozda da udruzimo snage... :)

tamo sam gde....:
bgrdr:
tamo sam gde....:
bgrdr:

Pocni da verujes, jer ce ti zivot proci u neverici :wink:

Steffan:
tamo sam gde....:
bgrdr:
tamo sam gde....:
bgrdr:

BGRDR, cvrst je ona orah, moracemo mozda da udruzimo snage... :)

Pa evo ja napadam, a i ti vidim :!: :lol:

tija:
Mala Mo:
tija:
Mala Mo:
kao sto rekoh, ima retkih primeraka kojima dodje do pameti, proceprkaju po svojim osecanjima, stanu malo razmisle i shvate, ali to se desi posle dve godine. (pricam o sebi) ali onda voz prosao, ali mozda, mozda napravi krug i prodje ponovo pored mene. A, tada cu ja drzati otvorene cetvoro oci :lol: da mi se slucajno ne ponovi slicna glupost. A ako ne prodje, jeb ga, sta ces zivot ide dalje, naici ce neko drugi.
A to sto ti kazes na vreme se zaustavilo, nisi makar patila. Samo napred . 8)

:) Ma jes, zivot ide dalje, ne treba se okretati, no smo mi svi malo zastranili sa topikom:-))) Ovo o cemu mi pricamo su nase iluzije :? A slabo ko govori da li se pokajao poslije raskida.

Tija, ja i ti smo pametnije odsad, hehe jes 4voro ociju da otvorimo!!! Cmok

bgrdr:

Tacno tako, slazem se sa tobom. Nikad u vezu usla nisam s razmisljanjem :" E sad cemo da izlazimo 2 mjeseca, pa cu da ga sutnem...jer u suprotnom on ce mene!" Uzas! Samo lagano, opusteno, a sto ces, zaljubis se, sve je to rizik, "who dares-wins". Ne treba o tome razmisljati na taj nacin.

tamo sam gde....:
bgrdr:
tamo sam gde....:
:lol: pa da bude ludila do zore :wink:
svasta ja mislila oni neki muskarci,a oni se udruzuju.. :cry:

Ja rekoh da ja napadam, a i da on isto radi, tako da ja ne vidim gde sam ja polmenuo udruzivanje :!: :wink: 8) :lol:
a koga ti to napadas :roll:
ma kreni ti samo ja polako palim :wink:

Pa ja mislio taman da te napadnem kad ti utece :!: :wink: :lol: A da skroz sam zaboravio to mi je godiste, odnosno godina rodjenja :!: 8)

Mala Mo:
bgrdr:

Tacno tako, slazem se sa tobom. Nikad u vezu usla nisam s razmisljanjem :" E sad cemo da izlazimo 2 mjeseca, pa cu da ga sutnem...jer u suprotnom on ce mene!" Uzas! Samo lagano, opusteno, a sto ces, zaljubis se, sve je to rizik, "who dares-wins". Ne treba o tome razmisljati na taj nacin.

Pa i to ti nije resenje, ako ulazis u vezu da bi nekog sutnula, bolje ti je da ne ulazis uopste :!: :wink:

Back