raskid i patnja

babadevojka

Početnik
Poruka
4
Patim. Ne bih o tome koliko imam godina i koliko mi je trajala veza, samo neznam kako da odagnam tugu i budem s nekim drugim.Patim dugo, vise od pet godina.Posle raskida smo ostali drugovi.To me je posebno pogodilo jer sam zelela nesto drugo,ljubav, ne prijateljstvo.Kad bih pokusala da se pomirimo,a uvek me prvi on pozove, surovo me je odbacio hladnim recima, svaki put, (a nisam ga nicim povredila dok smo bili zajedno), samo je tako odlučio: da raskine.Mnogo hvala svima unapred za savet, svaki savet mi mnogo znači.
Vaša babadevojka:zpozdrav2:

Patim. Ne bih o tome koliko imam godina i koliko mi je trajala veza, samo neznam kako da odagnam tugu i budem s nekim drugim.Patim dugo, vise od pet godina.Posle raskida smo ostali drugovi.To me je posebno pogodilo jer sam zelela nesto drugo,ljubav, ne prijateljstvo.Kad bih pokusala da se pomirimo,a uvek me prvi on pozove, surovo me je odbacio hladnim recima, svaki put, (a nisam ga nicim povredila dok smo bili zajedno), samo je tako odlučio: da raskine.Mnogo hvala svima unapred za savet, svaki savet mi mnogo znači.

Možda je zaljubljen u drugu, a tebe negde voli kao čoveka. Vreme je da prekineš lagano kontakt sa njim i nađeš nekog ko je spreman da bude sa tobom, da te voli - želi, sve u kompletu.

znash shta

tebe treba povutji za kikice i malo ti prodrmat mozak

kao prvo --> sta ti znachi to baba devojka? neki stereotip koji si sama i sasvim dobrovoljno sebi prishila uz bitje ti? i sad zivish tu ulogu patish za nekim kretkovitjem umjesto da se skockash i izadjesh medju ostali svijet otvorenih svatanja

ti si dakle zrela za profesionalne sijanse sa nekim tipom zvani psiholog

taj se nije rodio za kojim bih ja patila 5 godina savetujem ti da prekinesh to druzhenje sa njime inace nikad netjesh da prebolish tog tipa

ne mogu da se otrgnem utisku da bi samo muskarac stavio nik baba devojka :lol:

kakav savet? pa patis tu niko ne moze nista da uradi..niti postoji propisano vremensko ogranicenje koliko neko treba da pati...patili ljudi i duze..dok nisu poceli da prihvatanju da stvari stoje kako stoje...i da mozes da ides dalje a mozes da ostanes zaglavljen u proslosti..pa sad svako odabere za sebe

da dodam josh i ovo ---> vetjina mushkaraca su obichne svinje shto znachi dok on uzhiva u toj tvojoj patnji i ladno te odiebe isti on se hvali svojim jaranima kako ti vetj 5 godina zanjim vene sechesh, ti si dakle njemu pruzhila platformu gde on mozhe da radi shta hotje sa TOBOM

alo bre

ne mogu da se otrgnem utisku da bi samo muskarac stavio nik baba devojka :lol:

kakav savet? pa patis tu niko ne moze nista da uradi..niti postoji propisano vremensko ogranicenje koliko neko treba da pati...patili ljudi i duze..dok nisu poceli da prihvatanju da stvari stoje kako stoje...i da mozes da ides dalje a mozes da ostanes zaglavljen u proslosti..pa sad svako odabere za sebe

ona je ustvari dechko?

pih

Pa mnogo godina bez sexa i ne smeta ti. E si razmishljala da se uchlanish u neki hram i sektu?
Recimo, ja pokushavam da izgradim globalno hram suncu i poeziji, slavujskoj ljubavi posvec'enoj trenutnom sad, drugarstvu.

Back