РАСИПНИК: Вулин троши на столице 1,4 милиона евра

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/513897/RASIPNIK-Vulin-na-stolice--trosi-14-miliona-evra

Ministar rada Aleksandar Vulin odlučio je da potroši 1,4 miliona evra na nameštaj i kompjutere za socijalne ustanove ne ostavljajući im mogućnost da kupe stvari koje im zaista nedostaju.

541344_vulin01rasfoto-oliver-bunic1_ff.jpg

Propisao i konfiguraciju: Aleksandar Vulin

Pravdajući se da lokalna samouprava ne brine o uslovima rada zaposlenih, Ministarstvo je rešilo da svakoj od 217 socijalnih ustanova i centara u Srbiji dodeli po 800.000 dinara za namensku kupovinu novih kompjutera i obnovu kancelarijskog nameštaja. Problem je što je pojedinim centrima u unutrašnjosti mnogo potrebnije da registruju vozila, stave zimske gume, zamene prozore i vrata. Dodatno ih iritira što je Ministarstvo odredilo tačno šta i gde da nabave, što dodatno baca sumnju na motive ministarstva.

„Striktno je navedeno koji monitor može da se kupi, od koliko inča, koji štampač i koja konfiguracija kompjutera. Određeno je pet prodavnica u kojima jedino može da se kupi. Nama računari nisu potrebni, a konfiguraciju koju su nam ponudili imamo već dve godine“, naveo je u pismu jedan predstavnik centra za socijalni rad iz unutrašnjosti.

7.270 dinara je prosečna mesečna socijalna pomoć
22.656 ljudi u Beogradu na spisku za socijalnu pomoć

U Ministarstvu međutim tvrde da centri za socijalni rad mogu sami da odluče kod koga će da kupe kompjutere i da njihova preporuka nije obavezujuća. I pored insistiranja “Blica” da dobije podatke o imenima preporučenih dobavljača, odgovor iz Ministarstva za rad nismo dobili.

Ministar Vulin ostao nam je dužan odgovor na pitanje zašto centri koji imaju kompjutere moraju da kupuju nove. Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija kaže da Ministarstvo, po zakonu, nema pravo da određuje gde će centri da kupuju već se mora dati šansa svakom dobavljaču.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

КОРУПЦИЈА НА ДЕЛУ!

Вулин је левичар, такви најбоље знају како се троше туђи новци.
Он је припадник контра-револуционарне фаланге Мире Марковић, код које реч "црвено" данас може бити повезана само са црвеном потерницом Интерпола због основане сумње да је умешана у убиство друга Ивана Стамболића.

na-1345802542-201282.jpg

Слава му!

Poslednja izmena:
Ивана Стамболића је требало осудити због велеиздаје као арнаутског лобисту, но правда га је ипак стигла.

- - - - - - - - - -

Он је припадник контра-револуционарне фаланге Мире Марковић, код које реч "црвено" данас може бити повезана само црвеном потерницом Интерпола због умешаности у убиство друга Ивана Стамболића.

na-1345802542-201282.jpg

Слава му!
Чак ни гробно место му није обележено српским писмом.

Ивана Стамболића је требало осудити због велеиздаје као арнаутског лобисту, (...)

"Арнаутски лобиста" у чије је време Косово била покрајина у оквиру Социјалистичке Републике Србије, а Албанци на Косову и Метохији учили по јединственом наставном програму СФРЈ, служили у ЈНА, навијали за "плаве" ...

- - - - - - - - - -

Чак ни гробно место му није обележено српским писмом.

Срби се, колико видим и на овом форуму, служе са два писма, за разлику од рецимо Бугара, Македонаца...

"Арнаутски лобиста" у чије је време Косово била покрајина у оквиру Социјалистичке Републике Србије, а Албанци на Косову и Метохији учили по јединственом наставном програму СФРЈ, служили у ЈНА, навијали за "плаве" ...
Стамболић је и довео до колапса српске власти на Космету.
Кад су отворили ормане у његовој канцеларији нашли су хиљаде жалби на узрпације имовине, убиства и силовања које су арнаути починили над Србима.
Ђубре је то све скривао и грлио се с арнаутским шовињарама.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Срби се, колико видим и на овом форуму, служе са два писма, за разлику од рецимо Бугара, Македонаца...
У своје време поменути Стамболић био је репрезент државе Србије, тако да је наведена примедба врло индикативна, мада не би ме чудило да је име на споменику и поарнаућено.

Стамболић је и довео до колапса српске власти на Космету.
Кад су отворили ормане у његовој канцеларији нашли су хиљаде жалби на узрпације имовине, убиства и силовања које су арнаути починили над Србима.
Ђубре је то све скривао и грлио се с арнаутским шовињарама.
:hahaha: :rotf:

281787_ibrahim-rugova01reutersfoto-str_f.jpg

files.php

hqdefault.jpg

0329006.jpg

_94388_ibrahim_rugova_and_slobodan_milosevic_meet_in_belgrade_300_%2815-05-1998%29_ap.jpg

- - - - - - - - - -

Азиз Кељменди је убио 4 и ранио 5 војника у касарни у Параћину за време власти арнаутског лобисте Стамболића.
Ето како су арнаути ,,служили" у ЈНА.
http://sh.wikipedia.org/wiki/Aziz_Keljmendi
. . .

- - - - - - - - - -

Ово је већ последица Стамболићевих свињарија, мада где сам ја то хвалио Милошевића???

Poslednja izmena od moderatora:
Азиз Кељменди је убио 4 и ранио 5 војника у касарни у Параћину за време власти арнаутског лобисте Стамболића.
Ето како су арнаути ,,служили" у ЈНА.
http://sh.wikipedia.org/wiki/Aziz_Keljmendi
Чек, јел се ти оно не хвалиш да си као из Параћина, а?
Е муки....
Ево шта пише на википедији јер многе мрзи да кликну на линк:

" Ubio je na spavanju četiri vojnika i to: Srđana Simića iz Beograda, Hazima Džananovića iz Kočića kod Viteza, Safeta Dudakovića iz sela Orahovo u Bosanskoj Gradišci i Gorana Begića iz Zagreba. Ranio je i pet vojnika i to: Antu Jazića, Petra Đekića, Andreja Prešerna, Husu Kovačevića i Nedžida Mehmedovića. U nastaloj situaciji povređen je i vojnik Nazif Adžović. Nakon masakra, Keljmendi je iz kasarne pobegao na obližnje Karađorđevo brdo. Za njim je u poteru krenula vojna policija te ga opkolila. Tada je, po zvaničnoj verziji događaja, izvršio samoubistvo.

Vojna policija je posle tog događaja sprovela istragu. Ona nije dala odgovore na pitanje o motivima, iako neki izvori spominju nalaze lekara, prema kojima je Keljmendi mentalno rastrojena osoba.[2] Prema nalazima istrage, Keljmendi nije imao disciplinskih problema, iako je, prema nekim izvorima, optužen za krađu. Drugi izvori koji se pozivaju na istragu vojne policije navode da je bio u ozbiljnom sukobu sa ostalim vojnicima.
"

Као што се да видети из горе болдованих имена убијених и рањених војника ЈНА, Кељменди није бирао жртве по националности. Убиство није било национално мотивисано, како је касније трубила Милошевићевска национал-шовинистичка пропаганда, а тада није било википедије па да се баци кратак поглед на списак убијених војника.

p.s. А теби за ово "муки", иде пријава модерацији, јер сам те већ тисућ путa опоменуо да ме не називаш "Мујом", "мукијем" и сл., - јер сам ја Југословен и атеиста.

Poslednja izmena:
Ево шта пише на википедији јер многе мрзи да кликну на линк:

" Ubio je na spavanju četiri vojnika i to: Srđana Simića iz Beograda, Hazima Džananovića iz Kočića kod Viteza, Safeta Dudakovića iz sela Orahovo u Bosanskoj Gradišci i Gorana Begića iz Zagreba. Ranio je i pet vojnika i to: Antu Jazića, Petra Đekića, Andreja Prešerna, Husu Kovačevića i Nedžida Mehmedovića. U nastaloj situaciji povređen je i vojnik Nazif Adžović. Nakon masakra, Keljmendi je iz kasarne pobegao na obližnje Karađorđevo brdo. Za njim je u poteru krenula vojna policija te ga opkolila. Tada je, po zvaničnoj verziji događaja, izvršio samoubistvo.

Vojna policija je posle tog događaja sprovela istragu. Ona nije dala odgovore na pitanje o motivima, iako neki izvori spominju nalaze lekara, prema kojima je Keljmendi mentalno rastrojena osoba.[2] Prema nalazima istrage, Keljmendi nije imao disciplinskih problema, iako je, prema nekim izvorima, optužen za krađu. Drugi izvori koji se pozivaju na istragu vojne policije navode da je bio u ozbiljnom sukobu sa ostalim vojnicima.
"

Као што се да видети из горе болдованих имена убијених и рањених војника ЈНА, Кељменди није бирао жртве по националности. Убиство није било национално мотивисано, како је касније трубила Милошевићевска национал-шовинистичка пропаганда, а тада није било википедије па да се баци кратак поглед на списак убијених војника.

p.s. А теби за ово "муки", иде пријава модерацији, јер сам те већ тисућ путa опоменуо да ме не називаш "Мујом", "мукијем" и сл., - јер сам ја Југословен и атеиста.
Ха, ха, како брани арнаутског злочинца.
А где сам ја рекао да је арнаутски злочинац убио само Србе војнике?
. . .

Mukica...........:lol:

@ tema........ Sta da očekujes od crvenih nego da se ponasaju ko crveni.
Колега Врачарацц има најбољи потпис: Левичари најбоље знају како потрошити туђ новац!!!
:rotf:

- - - - - - - - - -

. . .

Богами, ово са набавком од 1,4 милиона евра, а за столице, нове компјутере и нове конфигурације коју социјалне установе већ имају, нове компујтере, тачно одређене димензије нових монитора (!) и одређивањем где и од ког продавца се роба мора купити, указује на очигледну корупцију и јесте велика афера о којој ће се итекао причати.

Он је припадник контра-револуционарне фаланге Мире Марковић, код које реч "црвено" данас може бити повезана само са црвеном потерницом Интерпола због основане сумње да је умешана у убиство друга Ивана Стамболића.

na-1345802542-201282.jpg

Слава му!

Стамболића је убила ДОС, јер је свима било јасно да је овај био једно 150 пута популарнији од свих лидера ДОС-а.

Back