Rasim Ljajić doživeo tešku saobraćajnu nesreću: Vozač poginuo

Dakle vidim mnogi pišu pokušaj ubistva a niko da to detaljno razradi. Ko, zašto i poentu?

On je bio na listi zajedno sa SNS i ima par poslanika. I šta bi to značajno promenilo da nije više živ?
Ko,zasto i poenta?
Najvise bi odgovaralo Sulji.Posto je muftija Zukorlic umro ,da se rijesi velikog protivnika i bude sam veliki igrac u Raskoj.
Licno ne vjerujem i mislim da je splet okolnosti.

Verovatno mnogo zna ,a ljude koji mnogo znaju ….
Ма јок, има много људи који много знају, него руска служба жели да запали фитиљ у Санџаку, па је зато прво отрован Зукорлић, а сада је покушано убиство Љајића, другог да тако кажем миротворца у Санџаку.

Dakle vidim mnogi pišu pokušaj ubistva a niko da to detaljno razradi. Ko, zašto i poentu?

On je bio na listi zajedno sa SNS i ima par poslanika. I šta bi to značajno promenilo da nije više živ?
Rasim je dobar čovek, obrazovan, kulturan, tvoj Djindjić je *****
Sam Bog ga spasio a za drugog sam Bog nas spasao

pa biraj reči

Ма јок, има много људи који много знају, него руска служба жели да запали фитиљ у Санџаку, па је зато прво отрован Зукорлић, а сада је покушано убиство Љајића, другог да тако кажем миротворца у Санџаку.
mirotvorci Zukorlic, Ljajic i Ugljanin...benzin, cudno se pise voda

srpski-telegraf-460x0 (3).jpg

Ekipa u svakom događaju vidi zaveru.

Opšte je poznato da se službene Škode voze kao po jajima, kako drugačije objasniti?

Poslednja izmena od moderatora:

Saobraćajna nesreća u kojoj je Rasim Ljajić, predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) potpredsednik Vlade, teško povređen inicirala je istragu jer je u smrskanom automobilu nađena torba sa više od dva miliona evra, saznaje “Glas javnosti”.​

Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu je sada pokrenulo istagu protiv Rasima Ljajića kao bi se utvrdilo poreklo pronađenog. Tužioci ispituju sve detalje gde su se lider SDPS-a i poginuli Branko Gogić, predsednik Izvršnog odbora partije i njegova desna ruka, uputili sa tom sumom novca.
https://www.glas-javnosti.rs/vesti/...dnika-vlade-torba-sa-vise-od-dva-miliona-evra

Interesantno je da su svi zaposleni na TV u nekoj vezi sa politicarima. Vecinom su iz SPSa ,koji je godinama vodio RTS kao partijski plen. Ova Ljajiceva stranka je uvek bila dosta cudna,zamisljena kao gradjanska a ne manjinska imala je sve neke direktore po Srbiji a fakticki jako slabo imala glasaca uvek neka koalicija sa vlascu. Verovatno je Rasim provereni kadar sluzbi cim su mnogi nebosnjaci prisljamcili i videli svoju sansu, Tako i ovaj nesrecni muz Nade Gogic,bio direktor emisione tehnike televizija Srbije,

Šta je sad ovo.. udba iscenirala ili zaista..
Kako to da nisu odma našli torbu nego dva dana posle 🥴

Torba da se preda braci V.

Mislim da Ljajiću smeštaju.

Dobro se setite šta je Šešelj objavio.

Šta Šešelj najavi, to služba realizuje. On je prvi napadao Ljajića, nazivao ga narko bosem. I leteo je iz vlade posle Šešeljevih prozivki.

Sad je vreme da leti i do kraja; bilo u ćumez ili na onaj svet.

Back